Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
gratula ergo
én nagyon szeretem azt ilyen warner kartontokos dvd-ket (mondjuk nekem csak a szökevény, ég és föld, háborgó mélység filemk vannak így)
Szia Ibra!
Nekem van pár papírtokos filmem, amiknek a tartóját szeretném műanyag tokosra cserélni.
Animatrix
Az ügyfél
Velem vagy nélküled
Viharzóna
Hátha!
Üdv:
pepemint@freemail.hu
én szívesen elcserélném veled műanyagtokra az alábbiakat. csak sajna egyik sincs meg
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 665
Dvd gyűjtemény képekben
gratula ergo
én nagyon szeretem azt ilyen warner kartontokos dvd-ket (mondjuk nekem csak a szökevény, ég és föld, háborgó mélység filemk vannak így)
köszi
egy baj van ezekkel, hogyha kitörik a tartó középen(jártam így az ocean's 11 -nel), kénytelen voltam áttenni műa tokba, mert nem kapni hozzá
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Dvd gyűjtemény képekben
gratula ergo
Szia Ibra!
Nekem van pár papírtokos filmem, amiknek a tartóját szeretném műanyag tokosra cserélni.
Animatrix
Az ügyfél
Velem vagy nélküled
Viharzóna
Hátha!
Üdv:
pepemint@freemail.hu
Dvd gyűjtemény képekben
gratula ergo
- GTomi
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
2.)
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- GTomi
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
originált dvd a(z) (h)őskorból
baromi nehéz volt lefotózni, mert a nájlon állandóan visszatükrözött mindent.
(vazeg, most jut az eszembe, van polar szűrőm, tehettem volna egy próbát )
Dvd gyűjtemény képekben
Ha a tied, akkor gratula!
Majd számolj be, milyen a képminősége.
köszi, már mért ne lenne az egyém? Mégis kié lenne? (Külföldről rendeltem)
jelenleg sajnos még csak egy ps3-am van, szóval nem egy komolyabb lejátszó.
de a képminőség a dvd-hez képest kész megváltás, ahhoz képest, hogy milyen régi a film.
sokkal, élvezhetőbb is persze
10/7et adok neki
részletes bd teszt:
Terminator
Terminator2
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Dvd gyűjtemény képekben
Ha a tied, akkor gratula!
Majd számolj be, milyen a képminősége.
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
Dvd gyűjtemény képekben
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
grat "L"
nászok ászát honnan szerezted? nincs belőle mégegy?
Köszi, tékából szereztem, de van belőle a MOM Park Hungaroton boltjában, igaz elég busás áron (6-7e kb.).
köszi de annyit nem ér nekem
Dvd gyűjtemény képekben
grat "L"
Köszi, tékából szereztem, de van belőle a MOM Park Hungaroton boltjában, igaz elég busás áron (6-7e kb.).
Dvd gyűjtemény képekben
3/1.
Ezekkel gazdagodtam ma:
Gratula Posza! Mindkettő király film
Kösz! Az ördög Pradát visel 800ft volt egy tékába, még ki se kölcsönözték, sértetlen volt.
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
Dvd gyűjtemény képekben
3/1.
Ezekkel gazdagodtam ma:
Gratula Posza! Mindkettő király film
Dvd gyűjtemény képekben
3/3.
Mindenesetre a csomagolás igényes:
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
3/2.
Már nagyon kiváncsi vagyok rá, du. megnézzük:
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
3/1.
Ezekkel gazdagodtam ma:
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek az újakhoz, én ezekkel bővültem:
grat "L"
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek az újakhoz, én ezekkel bővültem:
Dvd gyűjtemény képekben
akkor az ígért kép: 2 kolosszális kedvenc nagyon szép 1490/db áron
Ezt fogom én is beszerezni, csak még meg kell néznem, hogy hol kapható.
Mondjuk itt http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMA ... 5308807854
Dvd gyűjtemény képekben
nagyon érdemes őket beszerezni mert a 90-es évek legjobb vígjátékai között vannak (sőt az első rész szerintem az egész filmtörténelem legjobbjai között ott van a vígjáték kategóriában)
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények:
(Tökéletes trükk, Babel, Túszdráma, 16 utca)
Ritka az ilyen bemutatott frissen szerzett pakk, amiből minden film nagy kedvencem.
én még nem láttam mindet de hétvégén sort kerítek a tökéletes trükkre és a babelra + a mai 2 vételhez
képek coming soon