Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Az elmúlt hét szerzeményei:
Az SPI digikért köszi mszabynak
Szívesen.
A Ponyva közben már 4320 Ft-ra felkúszott.
Jó vétel volt nagyon, remélem egyszer majd tudom viszonozni, mégegyszer köszi.
Dvd gyűjtemény képekben
Az SPI digikért köszi mszabynak
Szívesen.
A Ponyva közben már 4320 Ft-ra felkúszott.
Elkúrtuk
Dvd gyűjtemény képekben
A maiak:
Kár, hogy a M. Collins DVD-10-es lemezen van. Nem is értem, hiszen csak 122 perc. A JFK 198, az ráfért egy lemezre
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
Dvd gyűjtemény képekben
Az SPI digikért köszi mszabynak, a Kinoweltekért arzonak.
Dvd gyűjtemény képekben
íme: a gyűjteményem képen
az elrendezéssel még mindig gondjaim vannak. nálatok milyen "rendező-elv" érvényesül? abc-sorrend, kiadó vagy valamilyen tematika szerint rendszerezitek a dvd-ket?
Én is kiadó szerint rendezem, azon belül színek szerint sorban. Természetesen külön vannak a díszdobik és a papírfeknis lemezek.
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Dvd gyűjtemény képekben
az elrendezéssel még mindig gondjaim vannak. nálatok milyen "rendező-elv" érvényesül? abc-sorrend, kiadó vagy valamilyen tematika szerint rendszerezitek a dvd-ket?
Én is tematikusan igyekszem elrendezni a DVD-imet, de néha a mennyiség és a hely közbeszól!
Dvd gyűjtemény képekben
én kiadó szerint rendezem a filmjeimet
egyébként gratula a gyűjteményedhez
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula, igényesen elrendezett gyűjtemény! Látom, neked is betelt a polcod...
Én nagyjából tematikusan rendszereztem (nálam van pl. háborús filmek polca, sci-fi, természetfilm, zenei, maffiafilmek, stb.), de sokan kiadó szerint csoportosítanak.
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
bocs, hogy én mekkora egy csacsi vok
Dvd gyűjtemény képekben
Ez az 1900-as ár egyébként is kihagyhatatlan érte.
Főleg, hogy a Warner Home helyett azóta Fórum Home lett a hazai forgalmazó. Minden Warner(és Columbia)film "újrakiadása" legyengített képű azóta. Viszont olcsó.
Nem mondod... Miért legyengített képű?
A Zorro legendájával kezdődött... Mármint az volt az első "tisztán" Fórum Home-os dvd. Aztán van egypár korábbi Warner Home-os kiadású lemezem(SWAT, Leon, a profi, stb.), a havernak meg ugyanezek megvannak "Fórumos" újrakiadásban. Egytől-egyig hulladék képminőséggel, köszönő viszonyba sincsen a korábbi Warner-osokkal. Superman visszatér, Poseidon, Az új világ? Szerinted ilyennek kell lenni egy 2006-os filmnek? Részletgazdagság nulla, életlen homályos kép, néhol nem is kevés helyen mpeg zaj "szemcseháború" a sötét jeleneteknél. Dereng már valami? Elég sajnos, hogy itt tartunk: a 10 évvel ezelőtti filmeknek, amit a Waener adott ki, sokkal jobb a képe. Ez van...
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
Dvd gyűjtemény képekben
nos én újonc vagyok,de kezdetnek itt a listám:
gratula!
bár ide a képeket szoktuk feltenni...
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Dvd gyűjtemény képekben
nos én újonc vagyok,de kezdetnek itt a listám:
a 10-es különítmény
a bűvös kard
a bukás
a függetlenség napja
a hihetettlen család
a júdás faj
a keresztapa gyűjtemény
a leghosszabb nap
a motoros naplója
a nyolcadik utas:a halál
a profi
a szarvasvadász
a szomszéd nője mindig zöldebb
a tizedes meg a többiek
a zongorista
adaptáció
amerikai pite 2
apokalipszis most
aviátor
ál/arc
árvák hercege
az álmosvölgy legendája
az ember aki ott se volt
az élet szép
az utolsó esély
batman:kezdődik
bábel
bárbarátok
betty nővér
blöff
bolondos dallamok - a legbolondosabbak 2.
cápa
con air
csengetett mylord - a teljes első évad
csokoládé
dante pokla
derszu uzala
egy bogár élete
elveszett gyerekek városa
erik a viking
gandhi
good bye lenin
good will hunting
gyilkoság az orient expresszen
halálos fegyver csomag
háborús klasszikusok
holtak hajnala
james bond - aranyszem
james bond - tűzgolyó
jákob lajtorjája
joey - a teljes első évad
kellemes húsvéti ünnepeket
kerülőutak
különvélemény
macskafogó
marvin szobája
mátrix
montreáli bankrablás
múmia gyűjtemény
nagymenők
nincs bocsánat
orfeusz
pop csajok stb.
pókember
radio flayer
rambo
rambo 3
ronin
segítség felnőttem
serpico
sikoly
stuart little kisegér
stuart little kisegér 2
süsü keselyűk - a teljes első évad
süti nem süti
szigorúan piszkos ügyek
szigorúan piszkos ügyek 2
teljes napfogyatkozás
terminátor 2
toy story
trainspotting
tripla vagy semmi
u-571
véresen egyszerű
Dvd gyűjtemény képekben
...Főleg, hogy a Warner Home helyett azóta Fórum Home lett a hazai forgalmazó. Minden Warner(és Columbia)film "újrakiadása" legyengített képű azóta. Viszont olcsó.
Ez nekem is új.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Digipakkos lemezeim.
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Dvd gyűjtemény képekben
Főleg, hogy a Warner Home helyett azóta Fórum Home lett a hazai forgalmazó. Minden Warner(és Columbia)film "újrakiadása" legyengített képű azóta. Viszont olcsó.
Nem mondod... Miért legyengített képű?
Dvd gyűjtemény képekben
batman kollekcióm
Ez nekem is alap, igaz, hogy majd. egy év alatt még a meséket is csak félig akaródzott végignézni, de ami késik, nem múlik.
én még el sem kezdtem nézni, de jövő héten próbálok sort keríteni rá
igen, ez az 1990es ár több mint szuper (mondjuk ez az ár hibának tudható be mert a fórum nem is akarta leakciózni csak elcsesztek valamit )
Ez nekem is alap, igaz, hogy majd. egy év alatt még a meséket is csak félig akaródzott végignézni, de ami késik, nem múlik.
én még el sem kezdtem nézni, de jövő héten próbálok sort keríteni rá
igen, ez az 1990es ár több mint szuper (mondjuk ez az ár hibának tudható be mert a fórum nem is akarta leakciózni csak elcsesztek valamit )
Dvd gyűjtemény képekben
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
Dvd gyűjtemény képekben
batman kollekcióm
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Dvd gyűjtemény képekben
batman kollekcióm
Gratula ibra!
köszi
Dvd gyűjtemény képekben
Tessék cobalt,nézd ezt: http://www.sg.hu/cikkek/52498
Nem tervezi... Valószínűleg már megtervezte!!!
Dvd gyűjtemény képekben
batman kollekcióm
Gratula ibra!