Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
honnan a francból szerváltad a frequency dvd-t? ölni tudnék egy frequency dvd-ért
Akkor ne mondjam, hogy azt is 500 magyar pénzértvettem? De az is vicces, hogy kb. fél éve (akkor még nem volt ez a Kinowelt gyüjtő betegségem ) "L"-adtam, egy azóta nagyon jó cimborámnak 5000 Ft.-ért. Szerinted vertem a fejem falba, mikor megfertőződtem a Kinowelt gyüjtő betegséggel? Szóval megérdemeltem, hogy most belefutottam ebbe a 2 drágaszágba szinte ingyér, főleg, hogy adtam én már 6000-t Kinowelt filmért (Sejt).
500 v 5000 nekem mindegy lenne ennél a filmnél
véletlenül nem volt még egy árva darab a frequency-ből?
Unfortunately nem, de ne add fel, hisz tanúsíthatom "aki keres, az talál".
én is tudom tanusítani a jp dobozzal, van helsing digivel, gladiátor digivel stb hogy nem lehetetlen, de ezt a filmet már nagyon régóta keresem
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemények:
nagyban
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
Dvd gyűjtemény képekben
Utóbbi idő külföldi gyöngyszemei:
Gratula!
Nekem valahgy ez aWhen will i be loved nagyon nem jött át.
Gratula!
Nekem valahgy ez aWhen will i be loved nagyon nem jött át.
Dvd gyűjtemény képekben
honnan a francból szerváltad a frequency dvd-t? ölni tudnék egy frequency dvd-ért
Akkor ne mondjam, hogy azt is 500 magyar pénzértvettem? De az is vicces, hogy kb. fél éve (akkor még nem volt ez a Kinowelt gyüjtő betegségem ) "L"-adtam, egy azóta nagyon jó cimborámnak 5000 Ft.-ért. Szerinted vertem a fejem falba, mikor megfertőződtem a Kinowelt gyüjtő betegséggel? Szóval megérdemeltem, hogy most belefutottam ebbe a 2 drágaszágba szinte ingyér, főleg, hogy adtam én már 6000-t Kinowelt filmért (Sejt).
Unfortunately nem, de ne add fel, hisz tanúsíthatom "aki keres, az talál".
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Gyűlnek a drágaszágosszágosz Kinowelt DVD-im.
Ja és "mombullet"-nek üzenem, hogy köszi, hogy 5000-ért nem adtad "L" a Brókerarcokat , mert ma 500 magyar pénzért!!! sikerült megszereznem.
gratula "L"
Dvd gyűjtemény képekben
Ez a Sin City nagyon KIRÁLY!
Dvd gyűjtemény képekben
Gyűlnek a drágaszágosszágosz Kinowelt DVD-im.
Ja és "mombullet"-nek üzenem, hogy köszi, hogy 5000-ért nem adtad "L" a Brókerarcokat , mert ma 500 magyar pénzért!!! sikerült megszereznem.
Dvd gyűjtemény képekben
gratula
azért a törjön ki a frászról is rakhatnál fel képeket
Dvd gyűjtemény képekben
Nagy gratula, főleg a Sin City miatt.
Dvd gyűjtemény képekben
Se7en R1:
Sin City R1:
és egy kis hazai:
Dvd gyűjtemény képekben
Ma jöttek:
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 665
Dvd gyűjtemény képekben
mikor adhaták ki?
Nekem is megvan a Thing, de sajna LETTERBOX
Remélem, ha egyszer itthon megjelenik, akkor anamorf lesz!!!!!!!
hát engem már nem is érdekel hogy milyen lesz a képe, csak adják már ki
ha jól emlékszem, kint is az első dvd-és megjelenések között volt még 1998-ban.
universal...
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Dvd gyűjtemény képekben
Az a BTTF nagyon jó vétel volt. Hol sikerült beszerezned?
Westend MM
Neked is grat az újhoz.
Na gyorsan én is vettem egy trilógiát, de 3990-ért sikerült most. Kapásból cserélni kellett, mert az ügyfélszolgáknál kiderült, hogy karcos az 1-es lemez.
Mindez a budaörsi MM-ben, és ez a második alkalom, hogy sérült lemez van a fóliázott tokban! 1x üres tokot vittem onnan haza, úgyhogy ajánlatos megnézetni náluk mindíg a dvd lemezt.
Dvd gyűjtemény képekben
mikor adhaták ki?
hát engem már nem is érdekel hogy milyen lesz a képe, csak adják már ki
Dvd gyűjtemény képekben
mikor adhaták ki?
Dvd gyűjtemény képekben
Westend MM
Neked is grat az újhoz.
Dvd gyűjtemény képekben
Én ma ünnepeltem "hülyééknél", BTTF-t 4490-ért,
2 hónapja rendeltem meg ezt "A" filmet . Végre-végre...
gratula
erre csak azt tudom mondani hogy nagyon jó film, mcqueen egyik legjobbja
(jaj azok a csodaszép izomautók )
Dvd gyűjtemény képekben
Én ma ünnepeltem "hülyééknél", BTTF-t 4490-ért,
2 hónapja rendeltem meg ezt "A" filmet . Végre-végre...
Dvd gyűjtemény képekben
mikor adhaták ki?
sajna még nem adták ki hivatalosan
pedig már itt lenne az ideje
Dvd gyűjtemény képekben
mikor adhaták ki?
Sajnos ez a borító fake.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula az újakhoz.
Én ma ünnepeltem "hülyééknél", BTTF-t 4490-ért, a Batman-t 1990-ért.
Dvd gyűjtemény képekben
mikor adhaták ki?
Dvd gyűjtemény képekben
gondolom a wtc-nek nem ez a gyári csomagolása
Persze hogy nem. Ha tetszett a film, akkor kifizetem, és a tokot is oda adja a tékás srác. Ha nem, akkor meg visszaviszem a lemezt, és nem került semmibe.
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.