Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Nem fért el minden bögre fent. Van még néhány, amit nem tudtam kirakni. De ami késik nem múlik...
Igen, egy kicsit túl lőttem a célon velük, de majd igyekszem olyan házat venni, ahol végre ki tudják futni magukat. Egyenlőre még a keresés fázisnál tartok...
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Rockstar:
Gratula a rendszeredhez, de szvsz ez a hangfalszett egy kb. 50nm-es (vagy nagyobb) szobába ideális, remélem annál kisebbe nem költözöl. Jelenleg kb. 1db front hangfaladban van annyi hangszóró, ami ezt a szobát (részletet?) remekül beszólná. Legalábbis így ránézésre.
én is gartulálok, gyönyörűek ebben a színben.
A Titant be lehet tenni 60mm-ig is akár.
Naim-ZU
19 országban jártamban-keltenben vásárolgattam. :-)
Azért látom volt olyan ország, ahol nem volt bögre.
Rockstar:
Gratula a rendszeredhez, de szvsz ez a hangfalszett egy kb. 50nm-es (vagy nagyobb) szobába ideális, remélem annál kisebbe nem költözöl. Jelenleg kb. 1db front hangfaladban van annyi hangszóró, ami ezt a szobát (részletet?) remekül beszólná. Legalábbis így ránézésre.
És végól a gyűjtemény:
Felhívnám a figyelmet a polcok tetején található bögregyűjteményre, amit 19 országban jártamban-keltenben vásárolgattam. :-)
Nos, várom az építő jellegű hozzászólásokat...
Itt van egy kép a hátsó hangfalakról és a hallgatási pozícióról.
Én is beszúrnék néhány képet a rendszeremről. 5 év kemény munkája fekszik benne, de megérte. Igaz jelenleg egy kissé zsúfolt az egész elrendezés, de az összeállításnál már a jövőre is gondoltam. Hamarosan meglesz az új ház és ott méltó helyükre kerülhetnek. Amit valszeg erősítőcsere és projektorvásárlás fog követni.
Szóval:
1. kép:
Amúgy tényleg szép, gratulálok . Én láttam élôben is .
Ezzel kéne digitalizálni a kazikat, én is csináltam egy pár "digit kazit". Az 500-ból csak 30 maradt meg.
Na még egy kép. Ha megunom max játszanak vele a kölkök.
Van neki szuper háttérvilágítása. Hibátlan állapotban van és még jó is szól. akkoriban 300dolcsi volt.
Rengeteg kazettám van és akkoriba isszonyat pénzbe került és nincs szívem kidobni őket. Kemény 2500ft volt.
Lehet 1esek hülyének gondolnak de vettem egy ilyet:
Ez naon jó kis készülék! Jó hangja van. Unokabátyámnak építettem be ilyet kisteherautóba. Kötöttem rá neki mini színes kamerát, tolatásnál jól jön.
Ma meglepiztem magam egy ilyen masinával.A játékos már a kocsiban pihen ezért csak a dobozt!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Lehet hogy ha máshol mondjuk hififalván hirdettétek volna.Amugy amiota feladtam a hirdetést már 4en megvették volna.Volt aki 85000 adott volna miután megtudta hogy van rá fix vevő!De azért én se lehetek telhetetlen.
Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Nekem ma jött meg a Marntz PM84em!Gyönyörü és kegyetlen a dinamika és a hang. De már jön is az uj tulaj.70ért adtam el és már utazik Hódmezővásárhelyről.Jo biznisz volt.Szivesen megtartottam volna csak szembesültem vele hogy ha marad a hangfalamat nyugdijaztatni kéne mert gyenge hozzá.És ugye elég drága egy jo és nagy valos teljesitményeket kibiro hangfalA Canton Ergoimat meg nem szivesen nyugdijaznám.De azért le fotoztam.
Milyen?
Jó üzleti érzék!
A kutyának se kellett eddig.
Naim-ZU
Nekem ma jött meg a Marntz PM84em!Gyönyörü és kegyetlen a dinamika és a hang. De már jön is az uj tulaj.70ért adtam el és már utazik Hódmezővásárhelyről.Jo biznisz volt.Szivesen megtartottam volna csak szembesültem vele hogy ha marad a hangfalamat nyugdijaztatni kéne mert gyenge hozzá.És ugye elég drága egy jo és nagy valos teljesitményeket kibiro hangfalA Canton Ergoimat meg nem szivesen nyugdijaznám.
De azért le fotoztam.
Milyen?
Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)
Gratula Ergo! Adj a szomszédoknak
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 671
más az érzés, ha nem a made in china felirat van rajta
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- GTomi
- V.I.P.
4.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- GTomi
- V.I.P.
3.
- GTomi
- V.I.P.
2.
- GTomi
- V.I.P.
az új "szerelmem" yamaha rx-v459