Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Grat az új szerzeményhez.
Viszont! :kiraly:
Teccik a gépezet.
Komolyan jobb, mint a régi (külsőre). Nekem jobban tetszik. És ez kettővel nagyobb. Az h két szériával regebbi, szerintem "semmit" nem jelent.
Viszont!
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
A kép érdekesre sikeredett, mert a középső fiam arca tükröződik az egyik canopuson.
Horror.
a középső fiam arca tükröződik az egyik canopuson
"Apaaaa add mááá ide a fotoo apparátuuuust"
És hol a HK? És hol a bass menegament?
Elismerem, hogy ezt a feature-t túlértékeltem. A H/K jobb all rounder, de a yamaha jobb mozit ad. Persze az előny főleg akciófilmekben mutatkozik meg.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Akkor a yami itt csak előfokként szerepel a front csatornára?És csak zenében vagy moziban is?
A front csatornákra mind moziban és zenében "csak" előfok, de értelemszerűen a többi csatornára erősít is. Zenére tervezek külön előfokot.
És hol a HK? És hol a bass menegament?
De szerintem a yami nagyon is beleolvad mivel a többi cucc ( canopus, dvd...) is határozottan szögletes nem lekerekített meg ilyenek és azért így megvan az öszhang.
Akkor a yami itt csak előfokként szerepel a front csatornára?
És csak zenében vagy moziban is?
Egyébként szép.
Az új 1200-as yamaha. A kép érdekesre sikeredett, mert a középső fiam arca tükröződik az egyik canopuson. Kicsit szoknom kell, mert a yamaha külseje nagyon diszkrét a H/K-hoz képest.
Hát iegn, fali kozol esetleg...
- ricfiam
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 19
Ricfiam!
Ne haragudj , de nincsenek magasan azok a hátterek, vagy miért nem fordítod a hallgatási pozíció felé?
A magassággal nem tudok játszani az ajtó miatt, de magam felé kéne állítani. Csk lusta vagyok venni falikonzolt, vagy nem is tudom mivel lehetne a legjobban kicsit lefelé állítani őket. Javallat?
Nyomjál fel pár sötét függönyt! Nekem úgy volt a régi lakásban és most is úgy tervezem. Kétoldalt a falon is az lesz ha nem mozizom akkor csak visszahúzom és kész!
...de most nem megyek felfúrni a karnist ! Bakker milyen betonból volt az a födém alig lehetett lyukat fúrni rá!
Ricfiam!
Ne haragudj , de nincsenek magasan azok a hátterek, vagy miért nem fordítod a hallgatási pozíció felé?
köszi szépen
a sötét szövettel az a gondom, hogy ez a nappalim, hálószobám is :kiraly: és nemtudom milyen lenne ha fekete lenne a fal
Bocsi, azt hittem ez csak hobbiszoba, a dobok meg az ablakok hiánya -a képen- félrevezetett!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Nyomjál fel pár sötét függönyt! Nekem úgy volt a régi lakásban és most is úgy tervezem. Kétoldalt a falon is az lesz ha nem mozizom akkor csak visszahúzom és kész!
a sötét szövettel az a gondom, hogy ez a nappalim, hálószobám is és nemtudom milyen lenne ha fekete lenne a fal
Depis!
na igen, rájöttem hogy az asztal nincs jó helyen meg megtaláltama vaku-t is
Klassz. Az aláírást megcsinálhatnád, hogy mik a komponenseid (az asztalt ne írd bele ). Az x-box-ot megismerjük... :kiraly:
na igen, rájöttem hogy az asztal nincs jó helyen meg megtaláltama vaku-t is :kiraly:
Szép! Gratula JaSSeR!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
a hátulja is le lett kapva, de az még nem az igazi (főleg a lyuk a falban stb... )
Gratu
Milyen jó kis vetítőd van!
Én még annyit megtennék a helyedben, hogy sötét szövettel beborítom a falakat vagy lefestem!
Én megcsináltam és sokat dob a mozihatáson!
köszi szépen :vazeg:
a sötét szövettel az a gondom, hogy ez a nappalim, hálószobám is és nemtudom milyen lenne ha fekete lenne a fal :kiraly:
"Ha a gazdagok harcolnak a szegények ellen, akkor azt háborúnak nevezik. Ha pedig a szegények küzdenek a gazdagok ellen, azt terrorizmusnak hívják."
a hátulja is le lett kapva, de az még nem az igazi :kiraly: (főleg a lyuk a falban stb... )
Gratu
Milyen jó kis vetítőd van!
Én még annyit megtennék a helyedben, hogy sötét szövettel beborítom a falakat vagy lefestem!
Én megcsináltam és sokat dob a mozihatáson!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Megtudnád mondani, hogy hol vetted, mennyiért és milyen tartozékai vannak?
Gondolom ahol vetted ott is flashelték.
Ha nem akarod ide a forumba leírni, akkor itt a mailem: lord07@freemail.hu
Köszi előre is!
Tami, sith7: kábelek helyett minden rádiós összekötettéssel van megoldva tehát komolyra fordírva a szót, a fal túloldalán egy olyan szoba van aminek a tetejébe egy nagy boltív van építve, és a boltív fölötti részen mennek a zsínorok.
Gandalf: nem vagyok egy nagy játékos figura, de elég jó véleménnyel vagyok x360ról, 720p-be ilyen nagy képen is szépek a játékok. flashelve van már lassan fél éve és még semmi gond nem volt vele
"Ha a gazdagok harcolnak a szegények ellen, akkor azt háborúnak nevezik. Ha pedig a szegények küzdenek a gazdagok ellen, azt terrorizmusnak hívják."
És a hátsók kábelei ???
Home cinema:
TV: Samsung LE37B530
Blu - ray: Samsung BD - P 1600
Erősítő: Yamaha RX-V430 DVD: Denon 1720
Front: Jamo E350 Center: Jamo E3CEN Surround: Jamo E3SUR Sub: Jamo E5SUB2
a hátulja is le lett kapva, de az még nem az igazi (főleg a lyuk a falban stb... )
- a vetitohoz meno kabelek merre vannak?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Üdv JaSSeR!
Nagggyooon patent a mozi szobád, de látom, hogy egy XBox360 boldog tulajdonosa is vagy!
Tudnál írni egy kis rövid véleményt a Box-ról, mert én is tervezem a beszerzését, köszi!
Ui.: Milyen játékok vannak hozzá, Chippelve van-e?