Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Képek Magyarországról

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 279

Képek Magyarországról

Hozzászólás Szerző: Posza »

A falumban van 6-8 gólyapár. Itt éppen az egyik szülő, és három csemetéje látható:

Nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Posza
V.I.P.
V.I.P.

Képek Magyarországról

szegeden tv2-s nap van ma. (vagy valami hasonló) véletlen arrafelé jártam. ilyen képeket lehet csinálni

Csak fotózni lehetett?
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Mr. Blonde
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Képek Magyarországról

Hozzászólás Szerző: Mr. Blonde »

a formás jobb könyök tulajdonosa Szorcsik Viktória

Vendég

Képek Magyarországról

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Mér ez ki?     
Michelle Wild a Jóban, rosszban sztárja.

Nem az, hanem az a formás jobb könyök mellette

Vendég

Képek Magyarországról

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó

Képek Magyarországról

Hozzászólás Szerző: Azuroo andrew »

szegeden tv2-s nap van ma. (vagy valami hasonló) véletlen arrafelé jártam. ilyen képeket lehet csinálni

OFFTOPIC:

kicsit hízott, de még jó nő
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...

Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán

Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Képek Magyarországról

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Mér ez ki?
Michelle Wild a Jóban, rosszban sztárja.

Vendég

Képek Magyarországról

Távolban egy benzinkút... (ez az ablakból tőlünk így látszik -persze ez itt 19X zoommal ...)

JaSSeR
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Képek Magyarországról

Hozzászólás Szerző: JaSSeR »

Engem is kiváncsivá tettetek ki ez a "nagy sztár" akit nem ismerek
"Ha a gazdagok harcolnak a szegények ellen, akkor azt háborúnak nevezik. Ha pedig a szegények küzdenek a gazdagok ellen, azt terrorizmusnak hívják."

Vendég

Képek Magyarországról

Mér ez ki?

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Képek Magyarországról

Hozzászólás Szerző: Bíbor »

Nahát, Mr. Blonde!
Sok férfi fórumtársamnak okoz most örömet ezzel a fótóval de, lehet hogy még irigykednek is.

De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)

fredpery
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Képek Magyarországról

Hozzászólás Szerző: fredpery »

Hmmm...
Nem rossz- nem rossz.

Mr. Blonde

Képek Magyarországról

Hozzászólás Szerző: Mr. Blonde »

szegeden tv2-s nap van ma. (vagy valami hasonló) véletlen arrafelé jártam.
ilyen képeket lehet csinálni

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Képek Magyarországról

Hozzászólás Szerző: Bíbor »

"Nyuszit is láttam. Ha bezárul ez a szar, akkor nem nagyon fogunk látni Budapesten vadon élő állatokat. Pedig errefelé néha még fácánt!!! is lehet látni."

Ne legyél ilyen borulátó momba
Lehet, hogyha meglesz a körgyűrű nem lesznek nyuszik bp-en belül...de a kerítések viszont megóvják őket attól, hogy az autók elüssék, hogy sérülést szenvedjenek. Jobb nekik kint a szabadban, szerintem. A fácánok viszont bent maradnak, mégha csak egy kis talpalatnyi erdő, rét van, ők ott maradnak. Bizonyítja az állításomat az is, hogy ha esetleg jártál már felénk, kezdve az 5-ös bevezető szakaszától végig, Vecsés, Ecser felé.... a Méta u.-nál, a Szentlőrinci úton nagyon sok van. És ők belül vannak. De talán van itt még olyan fórumtársunk is aki Üllőről van itt jelen. Ő is tudja ezeket bizonyítani. Habár ott már nagyobb a lehetőségük az ilyen állatoknak, de ha a 4-es forgalmát nézem, hát elég veszélyes a számukra.

De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Képek Magyarországról

Hozzászólás Szerző: momba »

Nyuszit is láttam. Ha bezárul ez a szar, akkor nem nagyon fogunk látni Budapesten vadon élő állatokat. Pedig errefelé néha még fácánt!!! is lehet látni.

Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Képek Magyarországról

.... a jobboldalon látható lánctalpas traktor segítségére szorulnak: az első kazánlemezzel nekimegy a földgyalu hátulján lévő ütközőnek és tolja.

Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Képek Magyarországról

M0 keleti

Új gépek érkeztek. Hasonlóan elven működnek, mint a Rábák. Az érdekes a dologban az, hogy csak az első tengely hajt és ezért önálló munkára nem igazán alkalmasak, legalábbis a föld felszedésekor...

LCO
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Képek Magyarországról

Hozzászólás Szerző: LCO »

Na elmentek a fenébe a naplementétekkel meg a napfelkeltétekkel együtt! A szennyezett levegő miatt nincsenek ilyen színek miskolcon vagy már én vagyok színvak. Tegnap pl. szép kékesszürke volt minden...

Vendég

Képek Magyarországról

Na még1 bazilika

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Képek Magyarországról

Hozzászólás Szerző: gemini »

naplemente ma

Vendég

Képek Magyarországról

Madárkák punnyadása.

Posza
V.I.P.
V.I.P.

Képek Magyarországról

POSZA, Te ismered a jo oreg Sugovicat?
Persze, hogy ismerem.

Vendég

Képek Magyarországról

Doki nagyon lecsó képeket csinálsz, majd ha jössz hozzám, ezeket is elhozhatnád.
Ja!

OFFTOPIC:

Röviden! Tömören!

Lego
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Képek Magyarországról

Hozzászólás Szerző: Lego »

POSZA, Te ismered a jo oreg Sugovicat?

Vendég

Képek Magyarországról

Doki nagyon lecsó képeket csinálsz, majd ha jössz hozzám, ezeket is elhozhatnád.
Ja!

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”