Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Üdv!Igen..köszi!Megnéztem a rendszered...nagyon lp párti vagy?
off
nem vagyok LP-párti {bár kétségtelenül a HFM I óta lehetnék}, békésen van minden formátum. Az is biztos, hogy a phono részt upgradelni fogom. Vannak zenék amík eleve így voltak meg, vannak amik (maxik) cd-n nem hozzáférhetők, s van ami egyszerűen olcsóbb LP-n mint cd-n. Én szeretek a lemezekre vigyázni, bírom a nagy borítót és artwork-öt, de megértem azt akit a törődés, helyhiány elijeszt ettől.
Talán csalóka, hogy az albumban több a vinyl, de azok a ritkaságok, nem a sor cd-k.
system
Amúgy ma én is LP-t hallgattam az új phonoval, kicsit ideiglenes a tápja, de roppant stabil és nagyon egyenfesz
Ja nem rosz már csak egy agregátor kell mellé és nem gond az áramszünet....vagy hallgatható a pampákon is.. De autóba nem jó mert az lp nem alkalmas autóba...tudod a kanyarba elhalgat mert kapaszkodnak a zenészek... tudom régi...
Amúgy ma én is LP-t hallgattam az új phonoval, kicsit ideiglenes a tápja, de roppant stabil és nagyon egyenfesz
látom idetaláltál s regisztráltál.
gratula!
ÁÁ nem nagyon. Minden éjjel más LP van a párnája alatt...
látom idetaláltál s regisztráltál.
gratula!
Ha valakit érdekelne további néhány kép és egy rendszer leírás látogason el oldalamra:
http://chinatowncinema.atw.hu/
A DD és a DTS logót(képet) honnan szerváltad?
Üdv!
Netről van hoszas keresgetés árán.De retusálgattam rajtuk mert szerettem volna ha egyformák én már csak ilyen vok azóta megtaláltam a THX et is ebben a stílusban de egy német faszi oldalán..és nem tudom leszedni valami regisztrációt követel...de nem lehet regelni...:(Ha kell esetleg elküldöm e-mailban az én általam retusáltakat...
de megadom az eredeti címét is: http://thx-trailer.com/ és itt középen van egy olyan link hogy új coverek...onan le lehet szedni
A THX http://members.aol.com/mperlitsch/thx.htm itt van ha valaki megtudná szerezni kérem nekem is küldjön valami értesítést
Gratula a rendszeredhez!
Ha valakit érdekelne további néhány kép és egy rendszer leírás látogason el oldalamra:
A DD és a DTS logót(képet) honnan szerváltad?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Mozim...
Peleus! Gratula a mozidhoz!
THX
Az Erősítőm Denon AVR-1604 és a DVD Denon 1910..
Garula! De nem gondoltál még arra, hogy inkább az erősítő legyen alul? Szegény DVD-re rádobni egy AVR-t
Szerintem a hűtés miatt van így.
De azt meg meg lehetne oldani alátéttel.
Régen a DVD volt az erősítön...de a DVD rezgését kicsit átadta az ERősítő tető lemezének...lefedte a hűtését és nagyon meleg lett maga a lejátszó is..Ezért tettem le...nincs teljesen a DVDn az erősítő, minekután ha valaki ismeri ezt a tipust tudja milyen rüvid kb 20 cent...szóval a hátsó lábai alá csináltam 2 fa tuskót azokon ál..előnye így az is, hogy leszorítja a DVDt nem tud annyira berezonálni a lejátszó...végülis ugyanaz mintha vennék rá méreg drágán egy gránit lapot...mondjuk kicsit megnyomja a tető lemezt tervezem valami lap beújításást emiatt de még nem volt rá keretem...
Lehet fura , hogy egy Házomozi erősítőn van a Sonido...tervezem egy stereo erősítő beújítását valamit építenék mellé...amúgy meg nemtom ki látott filmet szélessávún...hát nem csak a zenében tud meglepetést okozni...ezért is terveztem egy center tölcsért és ilyen szélessávukból lesz a két hátterem is csk zárt dobozban...ha kérdés van szivesen válaszolok.
Üdv!
Mozim...
Peleus! Gratula a mozidhoz!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Garula! De nem gondoltál még arra, hogy inkább az erősítő legyen alul? Szegény DVD-re rádobni egy AVR-t
Szerintem a hűtés miatt van így.
De azt meg meg lehetne oldani alátéttel.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Üdvözlünk Körünkben !
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Érdekes párosítás a Sonido mellé egy denon hm-erősítő...
Mozim...
Connecting people..
Hátsó kábelezés...
Sonido SFR 144 THX to Varga István by Sonido
Analog szekcióm Dual 505...
Üdvözlök mindenkit!Új vagyok itt...és a házimozi és Hi-Fi világában is..Imádom a Mozit(Házit)..gyakorlatilag már 6. os koromban a sulimban ha volt rendezvény akkor én mozit csináltam..aztán jöttek az othoni Mozi kialakítások Pc-ből és kilóméteres kábelekből, hogy a kertben is tudjunk Mozizni...Jelenleg ez a rendszerem van.Emellett időközbe megszerettem a zenét és ez irányban kiszélesedett az érdeklődésem és az izlésem...
A sokszínű gépek:
Ismerős kis fehér doboz
kapott rendes helyet, mert a tv közelségét nem szerette
system