szeretek polgárpukkasztani
ez egy "superwoofer" (TakeT - WHDPure)
azt teszi, hogy 20-20kHz között kisimítja a dolgokat, de nem jön belőle hallható hang (vagy annyira halkan,én nem hallom)
az történik,hogy a 25Hz-es alsó frekit (a szélessávun, tölcsérrel még nem próbáltam, de az lemegy 15Hz-re, de elvielg ott is kell hoznia) kiegészíti szépen, vagyis nem tudom, de a megkezdett mélytónusú hangoknak van befejezése is. Nem lesz több a basszus, csak szépen lezárja, ami elkezdődik, pl egy dobütésnél. Érdekes kütyü, de pl ToMPi (TMP Audio) volt nálam egy hete és most is, azonnal jelezte, hogy ez most máshogy szól. De fent is simít. hivatalosan 20k-ig dolgozik (onnan a TakeT supertweeter megy 150k-ig. Direkt így vannak párba kitalálva. ahol ez befejezi,onnan a supertweeter folytatja). Ne kérdezd, mit, pontosabban, hogyan csinálja. egy baja van,minőségi drótot kér ez is. Kondo KSL belső szálakkal van bekötve.
az arányok miatt. darabja 100 gramm

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu