biztos. nem értek hozzá

biztos. nem értek hozzá
amit manapság is használnak...
Nem hiába vesszőparipám, hogy káros a dohányzás. (Meg engem konkrétan zavar is.) Látszik milyen következménye lehet, hogy eldobott csikknek ...
Nem is tudom... erre jó a "vintage" kifejezés
nemrég találtam egy műsoros Erasure/Wild kazettát, amire felvettem a sisters of mercy / first and last and always-t
Bakkerdixie-chicken írta: ↑2025.08.18., hétf. 14:24David Byrne (ex Talking Heads) rendszere...Leben CS600,Trenner & Friedl Osiris,Technics DD...vicces egy csávó még ma is
youtu.be/MQJT1H5OLeE
https://forums.stevehoffman.tv/threads/ ... e.1231420/
ja,Leben CS300XS a Mullard csöves változat jelzésekaef2 írta: ↑2025.08.18., hétf. 18:38A Pennában mi voltunk a Leben erősítők forgalmazói sokáig. Volt nálam otthon CS600 és Mullard EL84 csöves CS300XS is.dixie-chicken írta: ↑2025.08.18., hétf. 14:24David Byrne (ex Talking Heads) rendszere...Leben CS600,Trenner & Friedl Osiris,Technics DD...vicces egy csávó még ma is
youtu.be/MQJT1H5OLeE
A Danley hangosító hangsugárzókkal (SM100, SM100B) elképesztően jól szóltak együtt.
A Pennában mi voltunk a Leben erősítők forgalmazói sokáig. Volt nálam otthon CS600 és Mullard EL84 csöves CS300XS is.dixie-chicken írta: ↑2025.08.18., hétf. 14:24David Byrne (ex Talking Heads) rendszere...Leben CS600,Trenner & Friedl Osiris,Technics DD...vicces egy csávó még ma is
youtu.be/MQJT1H5OLeE
Byrne alapjaiban gitáros,sok féle zenében utazik/utazott,a TH-kat birtoklom mind,+egy jó pár szoló lemezét is,a többit is ismerem mind...alapjaiban nem mondanám hogy "csőbarát" (zenei) dolgai vannak...az a CS600 igen érdekes" jószág",mivel sok féle csővel használható (és innét aztán elég jó variálható a végleges "hangja"-ezek szerint ),én 6L6-al halottam,nem volt igazán az esetem,egy valamilyen nagyobb ProAc-al párositva...a hangszoró (Trenner&F.) "csőbarát",az Audiocentrumban főleg Unisonokkal használják (SET845,KT88 vagy EL34)...a téka DD értehtő választás számomra az esetébenSnipi írta: ↑2025.08.18., hétf. 16:12Ha jól láttam, akkor lehet bele 5881-es csövet is rakni. Akkor nem annyira meglepő szerintem. Állítólag az 5881-es gitárerősítőkbe nagyon jó. Bár nekem volt egy erősítőm amiben 5881-es volt, és nem tetszett, de lehet, hogy gitárerősítőbe jó. Ha ez a Byrnecsávó gitáros volt (nem tudom, nem ismerem a munkásságát a TH nem tartozott a kedvenceim közé) akkor lehet, hogy neki bejövős.dixie-chicken írta: ↑2025.08.18., hétf. 15:58persze,világos...számomra meglepő,ismervén Byrne zenei "irányait",meglep a csöves amplifikáció a rendszerében,és "moderált" megközelitése a tematikához
![]()
Ha jól láttam, akkor lehet bele 5881-es csövet is rakni. Akkor nem annyira meglepő szerintem. Állítólag az 5881-es gitárerősítőkbe nagyon jó. Bár nekem volt egy erősítőm amiben 5881-es volt, és nem tetszett, de lehet, hogy gitárerősítőbe jó. Ha ez a Byrnecsávó gitáros volt (nem tudom, nem ismerem a munkásságát a TH nem tartozott a kedvenceim közé) akkor lehet, hogy neki bejövős.dixie-chicken írta: ↑2025.08.18., hétf. 15:58persze,világosseverance írta: ↑2025.08.18., hétf. 15:11A Leben egy nagyon szép készülék, láttam itthon is használtan hirdetve: sajnos nekem "lőtávolon kívül" esikdixie-chicken írta: ↑2025.08.18., hétf. 14:24David Byrne (ex Talking Heads) rendszere...Leben CS600,Trenner & Friedl Osiris,Technics DD...vicces egy csávó még ma is![]()
...számomra meglepő,ismervén Byrne zenei "irányait",meglep a csöves amplifikáció a rendszerében,és "moderált" megközelitése a tematikához
![]()
persze,világosseverance írta: ↑2025.08.18., hétf. 15:11A Leben egy nagyon szép készülék, láttam itthon is használtan hirdetve: sajnos nekem "lőtávolon kívül" esikdixie-chicken írta: ↑2025.08.18., hétf. 14:24David Byrne (ex Talking Heads) rendszere...Leben CS600,Trenner & Friedl Osiris,Technics DD...vicces egy csávó még ma is![]()
A Leben egy nagyon szép készülék, láttam itthon is használtan hirdetve: sajnos nekem "lőtávolon kívül" esikdixie-chicken írta: ↑2025.08.18., hétf. 14:24David Byrne (ex Talking Heads) rendszere...Leben CS600,Trenner & Friedl Osiris,Technics DD...vicces egy csávó még ma is