Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Egy kép még utoljára.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Csak poénnak szántam. Az nem screendoor volt.
Ismerős a film?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Ez valami borzalmas fotó.
:box:
Lusta voltam lehozni az állványt és auto módban fotoztam.
(Na jó, leleplezem magam)
-
Vendég
Lefotóztam valamit. Ez lenne a screendoor?
Ez valami borzalmas fotó. Ezt én fotóztam, ilyen a screendoor:
Ennyire sikerül beállítani.
Lefotóztam valamit. Ez lenne a screendoor?
-
Vendég
Ez egy gyönyörű hangfal, gyönyörű állványon
Mennyi egy ilyen állvány? Hol lehet kapni? Szerintem ha meghallom az árát akkor :box:
Sajnos itthon nem kapható. Itt a gyártó honlapja:
http://www.norstone-design.com/EN/Stylum.html
Azt hiszem 30 ezer alatt volt.
- kaltenpeti
- Fórumlakó

- Értékelés: 22
Ez egy gyönyörű hangfal, gyönyörű állványon
Mennyi egy ilyen állvány? Hol lehet kapni? Szerintem ha meghallom az árát akkor :box:
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Most már értem! Jól mutathat ez a fényes fekete plexi a valóságban, de képen sem rossz!
Jó a cucc Robotk@! És persze szép is!
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
Robotk@ grat.még valaki akit irigyelhetek kicsit
Tv:LGNANO863PA; Erősítő:most váltom a vsx-ax3-at; Front:JBL E30; Center: JBL EC25; Háttér:JBL E20; Sub:Yamaha YST-SW90
Na lőttem még párat szerintem ezeken már látszik a plexi is, meg az üveglap is.Szépen tükröződik benne a szoba berendezés.
De majd nappali fényben lesz az igazi. :box:
Robotk@, gratula a mozidhoz! Nagyon szép!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Na lőttem még párat szerintem ezeken már látszik a plexi is, meg az üveglap is.Szépen tükröződik benne a szoba berendezés.
De majd nappali fényben lesz az igazi.
Grat nagyon tetszik, tényleg szép majdnem 100-as ha eltudnád valahogy tüntetni a kilátszó kábeleket (engem egy picit zavarna)
Köszi!
Hát a kábelek az a jövő zenéje még (mármint az eltüntetés), de engem nem zavar.
Csak azért nem fogom hátulról "bezárni" az állványt és neki tolni a falnak.
Nekem tetszik a nagy dróthalmaz! :box:
Na lőttem még párat szerintem ezeken már látszik a plexi is, meg az üveglap is.Szépen tükröződik benne a szoba berendezés. :box:
Grat nagyon tetszik, tényleg szép majdnem 100-as ha eltudnád valahogy tüntetni a kilátszó kábeleket (engem egy picit zavarna)
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
És az utolsó:
csak nem Nordost pulsar arvalkodik ott alul?:}}}
Amugy grat
Köszi!
Utángyártott... :box:
az mindegy:}}}
Nekem is van en szeretem , szoval grat
ui: ja es itt ragadom meg az alkalmat hogy minden forumosnak BOLDOG KARÁCSONYT kívánjak!!!!!!!!!
Nagyon igényes!
És az utolsó:
Amugy grat
Köszi!
Utángyártott... :box:
Na elkészült az új saját készítésű állványom, de sajna sok nem látszik belőle még max. világításnál sem. Majd nappali fénynél csinálok még róla.
Teljesen saját tervezés, a polcok között végig üveglapok fekszenek, és az egyes kis tárolók előlapjai fekete plexivel vannak borítva. Mondjuk ebből sok nem látszik, hiába nyomtam fel az összes villanyt. :box:
Addig is ilyen most a mozim, esti olvasgatós, zenehallgatós hangulatfényben.
Nagyon pofás. Annak az üveg bizbasznak nem lehet könnyű élete mélynyomó mögött
És az utolsó:
Amugy grat
És az utolsó:
Na lőttem még párat szerintem ezeken már látszik a plexi is, meg az üveglap is.
Szépen tükröződik benne a szoba berendezés.