Á nem irigylésre méltó a szitu, folyamatosan válogatni hogy melyik hogyan szól, borzasztóan megterhelő.

Á nem irigylésre méltó a szitu, folyamatosan válogatni hogy melyik hogyan szól, borzasztóan megterhelő.
Oksa köszi, utánajároktamagaba írta: ↑2022.03.26., szomb. 08:42Van ám a Bartókon nem nyenyergés is, akkor kell odakapcsolni![]()
Van ám a Bartókon nem nyenyergés is, akkor kell odakapcsolni
Nem, ez nem gyűjtői szenvedély. De kóros az lehet!
Még nem tudom, de első benyomásra a ”brittek” nyugisága jól jön a loudnesses kereskedelmi adókhoz
Eeegen, amíg ki van kapcsolva…..
A minium a lexebb
Jaja, én is próbálom majd kiválogatni melyik maradjon.
F99X - nekem is a bakancslistámon van. De már nem kell több rádió
Jaja
Ok, köszönöm. Érdekes lehet összehasonlítani őket!alfaati írta: ↑2022.03.20., vas. 19:38Nekem volt/van több fele 'platter mat'-om. Nagy vágyam volt egy full kerámia pakk valamelyik lemezjátszómhoz. Lábak, mat, leszorító plusz egy kerámia headshell. Szembe jött egy leszorító elfogadható árban Japan aukciós oldalon, szóval megvettem. Kerámia talpakat is Japánból vettem meg a 'matot' is. A head Shell-t elengedem... Túl drága. Mindössze 3 cég gyártotta limitalt darabszámban, ezért horror árban mennek. Van vörösréz 'matom' is. Mindegyik anyagnak meg van a maga előnye. Nem lehet kijelenteni egyértelműen, hogy ez vagy az jobb. Nem tudom mennyi a tömege, de jó nehéz.
Nekem volt/van több fele 'platter mat'-om. Nagy vágyam volt egy full kerámia pakk valamelyik lemezjátszómhoz. Lábak, mat, leszorító plusz egy kerámia headshell. Szembe jött egy leszorító elfogadható árban Japan aukciós oldalon, szóval megvettem. Kerámia talpakat is Japánból vettem meg a 'matot' is. A head Shell-t elengedem... Túl drága. Mindössze 3 cég gyártotta limitalt darabszámban, ezért horror árban mennek. Van vörösréz 'matom' is. Mindegyik anyagnak meg van a maga előnye. Nem lehet kijelenteni egyértelműen, hogy ez vagy az jobb. Nem tudom mennyi a tömege, de jó nehéz.
A leszorító hány gr?
Csak azt nem értem, hogy ennyi szuper játék mellett, mikor van időd zenét hallgatni!.?
Na jól van, megnyugodtam kicsit. Bár a hfal lábai elég passzentosak az állvány szélével.kundera79 írta: ↑2022.03.16., szer. 11:39A hangfalak csak rá vannak rakva az állványra.Nincs rácsavarozva.A hétköznapokon nem az állványon vannak a hangfalak hanem a sarkokban magasan polcon,hogy az 5 és fél éves ikrek néha romboló tevékenységétől távol legyenek.Amikor a nagyszülőknél vannak a picúrkák akkor van rendes zenehallgatás.(hangfal állványon,pozíciók beállítva,hangelnyelő panelek a faházból a nappaliba)
Gyerekbiztos. Én amikor a gyerekek kicsik voltak ezért (is) használtam Yamaha NS-1000M-et. Fémhálóval volt védve minden hangszóró + földön álltak és nehezek voltak.