Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Dvd gyűjtemény képekben
-
Vendég
Dvd gyűjtemény képekben
Aki nagyon sokat rendeltek xpress-ről, jeleznék itt nekem akár egy "pont"-al, írnék neki(k) egy pü-t. Nagyon köszönöm!
Dvd gyűjtemény képekben
Mindenkinek gratula az új szerzeményeihez. Amint látom, a karácsonyi ajándékok számát erősen befolyásolják majd a beszerzett DVD-k. Vagy mindenki DVD-t kap.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Dvd gyűjtemény képekben
Pókember 2 díszdoboz (mert annyira szép :kiraly: ):
Gratula, a többi dobozhoz is. Erősen gondolkodom most a két Pókica díszdobis megrendelésén.
4000 Ft/db az xpressen. Ennyit szerintem simán megér.
Elkúrtuk
Dvd gyűjtemény képekben
hoppá mit látok a gyűjteményedben... FERTŐZÉS!!!nagyon komoly film remélem megnézted már;)
apropó ha jól informált vagyok az Azonosságot már lehet kapni 1.990 pénzért a kérdés csak az hogy hol?? jahh és nem online úton szertnék hozzájutni...
Fertőzést még nem volt alkalmam megnézni, de hamarosan sort kerítek rá. Az Azonosságot szinte bármelyik offline bevásárlócenterben megveheted.
Dvd gyűjtemény képekben
Sajnos a Batman csomagom, még mindíg Xpressnél csücsül a Mechanikus narancs miatt, ugyanis hetek óta nincs raktáron. Talán jövő7en már büszkén mutathatom a Batman képeket, addig is a múlt7 gyümölcsei.
nagyban
hoppá mit látok a gyűjteményedben... FERTŐZÉS!!!nagyon komoly film remélem megnézted már;)
apropó ha jól informált vagyok az Azonosságot már lehet kapni 1.990 pénzért a kérdés csak az hogy hol?? jahh és nem online úton szertnék hozzájutni...
Dvd gyűjtemény képekben
Már unásig dícsérték az elmúlt nap gyümölcseit.Én is csatlakozom a többiekhez.Az elmúlt 3 nap(kb) szerzeményei királyak!
Dvd gyűjtemény képekben
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz! Mindenkinek gratula az új lemezekhez!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Ó te jó ég mennyi új szerzemény, gratula mindenkinek!
Igc: nagyon szép látványt nyújtanak a dobozaid, grat!
Dvd gyűjtemény képekben
Nagyon szép, a terítőt is hozzá adták? Mert nagyon passzol :kiraly:
Köszi! A terítő saját, nem volt tudatos.. :taps:
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
Pókember 2 díszdoboz (mert annyira szép :taps: ):
Nagyon szép, a terítőt is hozzá adták? Mert nagyon passzol :kiraly:
Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula, a többi dobozhoz is. Erősen gondolkodom most a két Pókica díszdobis megrendelésén.
Köszi!
Érdemes megvenni, az első még szebb is, mert az full Digipak..
Én is grat az új filmekhez.. :kiraly:
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Dvd gyűjtemény képekben
Sajnos a Batman csomagom, még mindíg Xpressnél csücsül a Mechanikus narancs miatt, ugyanis hetek óta nincs raktáron. Talán jövő7en már büszkén mutathatom a Batman képeket, addig is a múlt7 gyümölcsei.
nagyban
Dvd gyűjtemény képekben
Pókember 2 díszdoboz (mert annyira szép ):
Dvd gyűjtemény képekben
Mayu és tsc gratula a szerzeményeitekhez.
jajj köszi szépen "L" aranyos vagy^^
Dvd gyűjtemény képekben
Thx!
Dvd gyűjtemény képekben
Néhány újabb szerzemény:
A jobb felsők a loaded247-ről jöttek.
A Hellraisert hol sikerült beszerezned?
Asszem a Cora-ban, 990-ért.
Dvd gyűjtemény képekben
Italian Job-ról tudnál nyomni pár képet?
Igazából semmi extra, ebben a papír tokban van bent a 2 film sima műanyag Amaray tokban..
Dvd gyűjtemény képekben
Néhány újabb szerzemény:
A jobb felsők a loaded247-ről jöttek.
A Hellraisert hol sikerült beszerezned?
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Díszdobozos DVD-im:
Ezek szépek. Italian Job-ról tudnál nyomni pár képet?
blogom
Dvd gyűjtemény képekben
Pókember 2 díszdoboz (mert annyira szép ):
Dvd gyűjtemény képekben
Díszdobozos DVD-im:
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények:) a Vörös Szonjának ürűltem a legjobban hisz gyerekkorom kedvence volt, imádtam:) no meg persze most is csak azóta 14 évet öregedtem:P
Rekviem nagyon jó áron volt a Ház a kisértet hegyen meg alap egy horror fannak^^
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemény:
Rendezői változat, R1-es limitált kiadású, jobb mint az itthon megjelent dvd, bár megvan az is
Én ebből az R3-mast várom, az a leghosszabb director's cut :taps:
ejj, sokba fog ez nekem kerülni, úgy látom ezt is muszáj lesz beszerezni
Mennyivel hosszabb amúgy??
Most jut eszembe Dr Giggles miatt írok majd e-mailt, el is felejtettem, bocs
Nem sokkal, csak benne van egy szerelmi jelenet is ami a többiben nincs.
hát akkor nem biztos hogy megéri... :kiraly:
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemény:
Rendezői változat, R1-es limitált kiadású, jobb mint az itthon megjelent dvd, bár megvan az is
Én ebből az R3-mast várom, az a leghosszabb director's cut :kiraly:
ejj, sokba fog ez nekem kerülni, úgy látom ezt is muszáj lesz beszerezni
Mennyivel hosszabb amúgy??
Most jut eszembe Dr Giggles miatt írok majd e-mailt, el is felejtettem, bocs :taps:
Nem sokkal, csak benne van egy szerelmi jelenet is ami a többiben nincs.