Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Dvd gyűjtemény képekben

mym@c
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: mym@c »

Elhiszem,hogy milyen sz-r lehet most neked Mayu!
Én is várakoztam október 4-én,hogy mikor jön már a Terminator Gyűjtemény,azt látom a Xpress-nél,hogy átírták a dátumot október 18-ra.
Nagyon tré érzés volt.
Kitartás

Mayu
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Mayu »

Szerintem várj még a filmekre.Gondolj bele,ha akkor nem vagy otthon,megint várhatsz a filmekre.
De ha nem talál otthon a futár,akkor gondolom bedobja a helyi postára a filmeket.
A Ház a kísértet hegyen megvár holnap is.

értettem főnök,csak tök szar így várakozni főleg úgy hogy közbe már mindenki megkapta a maga kis dvdit:) én meg itt várok nahh mindegy OFF!

close652
Beköltözött
Beköltözött

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: close652 »

De ha nem talál otthon a futár,akkor gondolom bedobja a helyi postára a filmeket.
nem fogja. két külön cég.
system

mym@c
Fórumlakó
Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Szerintem várj még a filmekre.
Gondolj bele,ha akkor nem vagy otthon,megint várhatsz a filmekre.
A Ház a kísértet hegyen megvár holnap is.

Mayu
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dvd gyűjtemény képekben

nekem meg nem akaródzik jönni az xpress-es csomagom:/// pedig én is kaptam mail-t hogy mára várjam...egyébként a Vörös Szonja és a Rekviem egy álomért című filmeket rendeltem:) a vörös Szonja kiskori favorit^^
Akkor ma még megkapod.

elméletileg meddig hozzhatják?? mert nagyon várom:) ha mégse hozzák útnak indulok és megveszem a Ház a kisértet hegyen című nagyszerű horrort:)

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 265

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Posza »

nekem meg nem akaródzik jönni az xpress-es csomagom:/// pedig én is kaptam mail-t hogy mára várjam...egyébként a Vörös Szonja és a Rekviem egy álomért című filmeket rendeltem:) a vörös Szonja kiskori favorit^^
Akkor ma még megkapod.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

close652
Beköltözött
Beköltözött

Dvd gyűjtemény képekben

Tudnál valamit mondani a Batman Kezdődik szinkronjáról??A dvdextra értékelése szerint odab-sz!
Valóban így van?
Egyébként grat. a filmekhez

ez az odab***** értelmezhetetlen szó számomra.
angolul fogom nézni, de belenézek majd a magyarba is
system

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: vtb »

SZVSZ nagyon gyenge lett a Pite IV. rész.
Bár nagyon nem lóg ki a sorból, nagyon hiányoznak a régi szereplők.

Namost ha nem lóg ki a sorból az azt jelenti, hogy amúgy jó, csak hiányoznak a megszokott arcok?

Mayu
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dvd gyűjtemény képekben

mym@c
Fórumlakó
Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Tudnál valamit mondani a Batman Kezdődik szinkronjáról??
A dvdextra értékelése szerint odab-sz!
Valóban így van?
Egyébként grat. a filmekhez

harowerks
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: harowerks »

xpress. tegnap este rakták össze a csomagot, este 10-kor jött az email, ma 9-kor itt volt
Szép csomag ez is, grat!
Reggel nekem is hozott denevért a futár

Posza
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

xpress. tegnap este rakták össze a csomagot, este 10-kor jött az email, ma 9-kor itt volt
Szép! Gratula!

Nekem meg két órája jöttek meg(végre) a Batman-ek.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

WOW! Szép!
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Én már heggesztettem is volna a kis maszek díszdobozt a három részhez, de nemtom, hogy a negyedik hogy sikerült. Ha elég jó lett akkor nnak is szorítani kéne helyet.
SZVSZ nagyon gyenge lett a Pite IV. rész.
Bár nagyon nem lóg ki a sorból, nagyon hiányoznak a régi szereplők.
Elkúrtuk

close652
Beköltözött
Beköltözött

Dvd gyűjtemény képekben

system

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

Új filmek:) a sokat emlegetett japán horror szállítmányom:) jahh persze a Harcos nem a horror kategóriába tartozik azt csak úgy megvettem mégis csak ázsiai film:P
A Fertőzés jó film valóban, az Előérzet nagyon gyenge. Olyan, mint egy felszínt kapargató Ringu-koppintás. A Dark Water eredetije jó, a Salles-féle inkább dráma.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Mayu
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dvd gyűjtemény képekben

Ezt az előérzetet én kikölcsönöztem úgy egy hónapja a dvdrenten. Nagyon furcsa, nagyon konfúz élmény volt, néha iszonyú jó és félelmetes, néha meg nevetséges. A film végén nem tudtam, hogy most féltem, vagy röhögtem, úgyhogy elég zavarodottan adtam vissza a filmet a futárnak Viszont a fekete víz egyértelműen parás - olyan rosszat ámlodtam utána, hogy csak na!

nos sokban nem értek veled egyet, az Előérzet nehezen bontakozik ki legalább is az eleje nekem túl száraz volt semmit mondó majd a végére hirtelen sokkolt:) a fekete víz meg szar nagyon nehéz volt ezt így leírnom de az amerikai verzióhoz képest nagyon uncsi volt:/ voltak benne jó hangulati elemek de nekem nem volt elég japános(elvont,beteg)és hol maradt a zene??efektek??a japán filmek egyik nagy előnye hogy brutális jó zenéket efekteket pakolnak a horror filmjeik alá megfelelő hangrendszerrel olyan mintha egy álomvilágban járnál:) apropó ha már hang és para Fertőzés teljesített nálam a legjobban:)..mondhatni annyira megijedtem az egyik jelenetnél hogy lekellett állítanom a filmet,a szivem úgy elkezdtett kalapálni:P

Twining
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Twining »

Ezt az előérzetet én kikölcsönöztem úgy egy hónapja a dvdrenten. Nagyon furcsa, nagyon konfúz élmény volt, néha iszonyú jó és félelmetes, néha meg nevetséges. A film végén nem tudtam, hogy most féltem, vagy röhögtem, úgyhogy elég zavarodottan adtam vissza a filmet a futárnak
Viszont a fekete víz egyértelműen parás - olyan rosszat ámlodtam utána, hogy csak na!
Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;

Mayu
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dvd gyűjtemény képekben

Új filmek:) a sokat emlegetett japán horror szállítmányom:) jahh persze a Harcos nem a horror kategóriába tartozik azt csak úgy megvettem mégis csak ázsiai film:P

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Nekem a Traffic is bejött meg a Kaptár is. Én vagyok a hiányzó láncszem

Posza
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Én mostanság ezeket szereztem: 

Gratula!

A Robotra nekem is fáj a fogam. Talán holnapután...

Twining
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Twining »

Amúgy Traffic azért van mindenhol mert az ugye már volt melléklet és a Házimozi nem aprózza el az ilyen dolgokat, biztos maradt raktáron pár ezer darab :kiraly:

Csak én szeretem azt a filmet? Pedig nagyon jó, nálam 100%-os.

Miért, a resident evil például egy k*rvajó film, mégse találsz olyan mediamarktot, ahol ne dobnák utánad 999 ft-ért - ergo nincs összefüggés.

(Mellesleg nekem a trafik nagyon nem jött be - dehát ízlések és pofonok...)
Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;

"L"
Fórumlakó
Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: "L" »

Amúgy Traffic azért van mindenhol mert az ugye már volt melléklet és a Házimozi nem aprózza el az ilyen dolgokat, biztos maradt raktáron pár ezer darab :kiraly:

Csak én szeretem azt a filmet? Pedig nagyon jó, nálam 100%-os.

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Én nem is tudtam, hogy már nem lehet kapni az első részt. Most így mégjobban örülök neki
Én már heggesztettem is volna a kis maszek díszdobozt a három részhez, de nemtom, hogy a negyedik hogy sikerült. Ha elég jó lett akkor nnak is szorítani kéne helyet. Igaz, hogy senki sincs benne a főszereplők közül, de valjuk be, hogy nem is a színészi alakítások vitték a filmet

Szabip
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Szabip »

Én is összeszedtem már az utóbbi egy hónap jövevényeit.
Hol tudtad az Amerikai Pite 1 et beszerzni az utóbbi időben??
Csak azért mert vagy fél éve sehol se kapható, mivel lejárt a joga.

Egyik fórumtársunk juttatott hozzá egy bartel konstrukció keretében :kiraly:

Volt egy ilyen megérzésem

Nagyon szidom magam mert sokáig volt akcióban mindenfelé és valamiért mindig húztam halasztottam erre kb 1 éve beszüntették a gyártását... Amit persze én jóval késöbb tudtam meg.
Egyáltalán miért nem gyártják újra hisz ezeket jól el lehetett adni?!
Bezzeg a Traffic mindenhol van de azt senki nem viszi

Szerintem lesz ebből is egy díszdobozos kiadás!

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”