Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Dvd gyűjtemény képekben

Jet
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Jet »

Azt hiszem a Holtak Hajnalában rohangálnak :kiraly:
Erölködő: H/K AVR 635; DVD játékos: Denon 1920; Első hangfalak: Dali Concept 10

mym@c
Fórumlakó
Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: mym@c »

Mindenesetre szép horror gyűjtemény
Hagy bővüljön.
Szerintem a 28 nappal később című filmek,nem zombik,hasonlít a Kaptárra abban,hogy ha megharapják,megkarcolják az embereket átváltozanak.
De az valahogy nem áll össze,hogy a zombie-k olyan gyorsan futnak a filmben.
Láttatok már 1 filmet is amiben rohangálna a zombiek???
Én nem nagyon.

Mayu
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Mayu »

Jó, mielőtt valaki leszúrna, a 28 nappal... meg a Kaptár nem szigorúan zombis, a Kabinláz meg végképp nem, de nálam abban a kategóriában vannak (így telik meg az a polc )
a 28 nappal később szigorúan zombis film a Kaptár pedig méginkább;) elég kiindúlni a játékból(Resindent Evil) szóval nem vagy leszúrva helyesen kategórizáltad be:)

de a Kabinláz nem az. És ha nagyon szigorúan vesszük akkor a 28 nappal később sem, mert nem zombikról van benne szó.... :kiraly:

A 28 nappal később-ben fertőzött, de élő emberek vannak, nem pedig élőhalottak, tehát a szigorú osztályozás szerint nem zombifilm. De azért stílusában meg egyebekben arra hajlik. Nekem egyik nagy kedvencem, pont ezt az atmoszférát szeretem: minden kihalt, nagy a veszély, de a boltokban kedvére zabrálhat az ember - aztán persze jól megharapják...

igaz fertőzött ,ennek ellenére nekem azok már zombik:P de nem kötekszem főleg egy hozzáértővel nem;)

Twining
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Twining »

Jó, mielőtt valaki leszúrna, a 28 nappal... meg a Kaptár nem szigorúan zombis, a Kabinláz meg végképp nem, de nálam abban a kategóriában vannak (így telik meg az a polc )
a 28 nappal később szigorúan zombis film a Kaptár pedig méginkább;) elég kiindúlni a játékból(Resindent Evil) szóval nem vagy leszúrva helyesen kategórizáltad be:)

de a Kabinláz nem az. És ha nagyon szigorúan vesszük akkor a 28 nappal később sem, mert nem zombikról van benne szó.... :kiraly:

A 28 nappal később-ben fertőzött, de élő emberek vannak, nem pedig élőhalottak, tehát a szigorú osztályozás szerint nem zombifilm. De azért stílusában meg egyebekben arra hajlik. Nekem egyik nagy kedvencem, pont ezt az atmoszférát szeretem: minden kihalt, nagy a veszély, de a boltokban kedvére zabrálhat az ember - aztán persze jól megharapják...
Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;

Szabi_
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Szabi_ »

Jó, mielőtt valaki leszúrna, a 28 nappal... meg a Kaptár nem szigorúan zombis, a Kabinláz meg végképp nem, de nálam abban a kategóriában vannak (így telik meg az a polc :kiraly: )

de a Kabinláz nem az. És ha nagyon szigorúan vesszük akkor a 28 nappal később sem, mert nem zombikról van benne szó....

Mayu
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Mayu »

Szabi_
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Szabi_ »

Itt a horrorgyűjteményem zombis része. Még elég szegényes, de bővítgetem szorgalmasan Most decemberben végre megint elutazom külföldre, és akkor tervezek egy jelentősebb beszerzést hasonló finomságokból.

szééép

A többi dvd-ről is nyomhatnál fel képeket :kiraly:

Twining
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Dvd gyűjtemény képekben

Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;

Twining
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Dvd gyűjtemény képekben

Itt a horrorgyűjteményem zombis része. Még elég szegényes, de bővítgetem szorgalmasan
Most decemberben végre megint elutazom külföldre, és akkor tervezek egy jelentősebb beszerzést hasonló finomságokból.

Ghoszt
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Ghoszt »

az én gyűjteméynem megtekinthető itt: 

http://zalus.koga.hu/dvd/

Nem rossz, nem rossz.
A Rémálom, a Texasi és az Evil Dead 2. különösen tetszetős.)

Az egyik képen látható macska a Alien doboz része? :kiraly:
Olyan jó látni másoknál is a 24 évadjait, szerintem érdemtelenül kevesett emlegetett sorozat itthon....

Fangoria
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Fangoria »

az én gyűjteméynem megtekinthető itt: 

http://zalus.koga.hu/dvd/

Nem rossz, nem rossz.:kiraly:
A Rémálom, a Texasi és az Evil Dead 2. különösen tetszetős.)

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 273

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Posza »

Amúgy hol vetted a Madarak Életét?
Westend MM, de mindegyik MM tele van velük. Ennyi pénzért nem kapkodják el őket...

Talán éppen ezért levihetnék majd az árát... :kiraly:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Torzonborz »

Westend MM, de mindegyik MM tele van velük. Ennyi pénzért nem kapkodják el őket...

Billie Joe
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Billie Joe »

blogom

mym@c
Fórumlakó
Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: mym@c »

Káposztás mellett most épült egy Electro World,de nem olyan nagy,mint ami Budán.
Lényeg,hogy ott volt egy turkáló,ahol 1100-ért árulják a Pánikszobát.
Legutóbb mikor a Media Marktban voltam a Pánikszoba 3lemzes változata 7.990-ba került.Szerintem most se változott(Sajnos,ha 3-4ezer lenne,akkor nem hagynám ott,hiába az a 3ezer Ft,kicsit sok ezért a filmért.3 DVD-ért lehet,hogy nem sok,de semmi értelem megvenni akkor,ha az extrákon nincs felirat.De egy igazi rajongónak kötelező vétel.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Kedves Mindenki!Véletlenül találtam az oldalra, nem vagyok egy gyakorlott fórumozó, de látom, hogy itt hozzáértőkkel van dolgom.
Nőnemű vagyok, ezt előre kell bocsájtanom, mivel házimozi rendszer ügyben kérem a véleményeteket, és lehet, hogy marhaságokat fogok kérdezni.
Láttam egy korábbi levelezést Daewoo DVD/Video comboval kapcsolatban, na mi egy ilyet vettünk, az olcsóbb verziót, ami kb. 50.000, de a DVD is felvevős.
Úgy gondoltam, hogy jó lenne behangosítani, így vettünk egy 5.1-es Philips rendszert LX 700/22 jelűt, melyben van egy erősítő meg a szokásos hangfalak. A férjemmel tegnap este órákon át próbáltuk összerakni a mellékelt használati útmutató alapján (ő is kb. annyira ért ezekhez a dolgokhoz, mint én) -, az eredmény: 3 hangfal szól, 3 nem. Ha átdugtunk egy másik zsinórt, akkor a másik 3 szól és az előbbi 3 nem. Most a férjem kiderítette, hogy szerinte nem lehet mind a 6 hangszórót behangosítani erről a DVD-ről. Szerintem lehet, hogy abszolut nem értünk hozzá és csak valami zsinórozási hiány lehet a gond.
Nem tudnátok segíteni? Tényleg lehet, hogy ehhez a DVD/Video combóhoz (talán 4100 vagy valami ilyesmi a típusa) nem lehet egy ilyen 5.1-st hozzápasszítani? Előre is köszönöm szépen a segítséget.

EBBEN a topicban szerintem több sikerrel fogsz járni.

krinya

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: krinya »

Kedves Mindenki!
Véletlenül találtam az oldalra, nem vagyok egy gyakorlott fórumozó, de látom, hogy itt hozzáértőkkel van dolgom.
Nőnemű vagyok, ezt előre kell bocsájtanom, mivel házimozi rendszer ügyben kérem a véleményeteket, és lehet, hogy marhaságokat fogok kérdezni.
Láttam egy korábbi levelezést Daewoo DVD/Video comboval kapcsolatban, na mi egy ilyet vettünk, az olcsóbb verziót, ami kb. 50.000, de a DVD is felvevős.
Úgy gondoltam, hogy jó lenne behangosítani, így vettünk egy 5.1-es Philips rendszert LX 700/22 jelűt, melyben van egy erősítő meg a szokásos hangfalak. A férjemmel tegnap este órákon át próbáltuk összerakni a mellékelt használati útmutató alapján (ő is kb. annyira ért ezekhez a dolgokhoz, mint én) -, az eredmény: 3 hangfal szól, 3 nem. Ha átdugtunk egy másik zsinórt, akkor a másik 3 szól és az előbbi 3 nem. Most a férjem kiderítette, hogy szerinte nem lehet mind a 6 hangszórót behangosítani erről a DVD-ről. Szerintem lehet, hogy abszolut nem értünk hozzá és csak valami zsinórozási hiány lehet a gond.
Nem tudnátok segíteni? Tényleg lehet, hogy ehhez a DVD/Video combóhoz (talán 4100 vagy valami ilyesmi a típusa) nem lehet egy ilyen 5.1-st hozzápasszítani? Előre is köszönöm szépen a segítséget.

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 273

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Posza »

A hétvége szerzeménye, egyúttal az új kedvenc! 1.

Gratula! Kár, hogy a madarak élete csak monó. A kék bolygó nekem is kéne ... :kiraly:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

pity-putty
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: pity-putty »

Ez nem kifogás!! Egy ilyen gyűjteményhez a 3 lemezes dukál, tessék mánjelleggel beszerezni :kiraly:(amúgy én meg 1490ért vettem az egylemezest:D)

Ahogy az első kép előtt megkegyeztem, ez a gyűjteményemnek csak egy része.
A teljesben sokkal kissebb arányban vannak a díszdobozos kiadványok.
Viszont csak ennyi fért el ebben az albérletemben lévő kis szekrénykében, és még szép, hogy a szebb darbokat raktam bele. (Persze kimaradt még 1-2.)
A többi lemezecske most otthon (jó messze) porosodik a polcon.
Majd egyszer talán egy helyre tudom csoportosítani őket.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: vtb »

pity-putty, nagyon ütős a gyűjteményed! A vitrin is nagyon pofás. Egy dolog szúrta a szemem, hogy a Pánikszobának miért nem a 3 lemezes változata díszeleg ott

A Pánikszoba csak azért szerepel a gyűjteményben, mert 1590-ért nem tudtam otthagyni az Árkád MM-ben. A 3 lemezes kiadás áráért inkább mással bővíteném a gyűjteményt.

Ez nem kifogás!! Egy ilyen gyűjteményhez a 3 lemezes dukál, tessék mánjelleggel beszerezni :kiraly:
(amúgy én meg 1490ért vettem az egylemezest:D)

pity-putty
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: pity-putty »

pity-putty, nagyon ütős a gyűjteményed! A vitrin is nagyon pofás. Egy dolog szúrta a szemem, hogy a Pánikszobának miért nem a 3 lemezes változata díszeleg ott :kiraly:

A Pánikszoba csak azért szerepel a gyűjteményben, mert 1590-ért nem tudtam otthagyni az Árkád MM-ben. A 3 lemezes kiadás áráért inkább mással bővíteném a gyűjteményt.

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

Tudtok még olyan helyeket,ahol régi Disney-ket lehet kapni pl:Hófehérke,Macskarisztokraták,101 kiskutya stb..??
Ilyen hely már szinte egyáltalán nincs.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

... egy újabb Attenborough természet filmet hirdet a címe: Az Emlősök Élete. Kíváncsi lennék arra is. :kiraly:
A Madarak élete dobozában is volt róla kép, ez is kötelező darab lesz nekem!

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Köszi! :kiraly:
Igen, elég drágák, de a tapasztalat azt mutatja, hogy sajnos ezek nem is lesznek sokkal olcsóbbak... A kék bolygó még most is 10k körül van a MM-ban.

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Igc »

Gratula Torzonborz, valóban igen szép kiadványok..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”