Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Azért én nem bánom, ha ez van, jól esik mindenkinek, ha dícsérik a lovát.
Max bele kéne rakni egy filtert a topikba, hogy csak a képeket tartalmazó hozzászólások jelenjenek meg, ha a filtert bekapcsolod. :smile19:
Ponyvaregény
Ja, ja Mr Wolf!
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Valami filmben nagyon találóan valahogy így fejezték ezt ki:
"nem kéne itt egymés f*szát sz*pkodni" :smile19:
Ponyvaregény
Valami filmben nagyon találóan valahogy így fejezték ezt ki:
"nem kéne itt egymés f*szát sz*pkodni" :smile19:
- fuu itt most nagyon atmentunk egymas cuccanak dicseresebe..
{semmi sertodes remelem }
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Gratula, bár nem kicsi a képe a proji után?
De igen, viszont mostanában nem lesz egy darabig lehetőségem besötétíteni 2 órákra a lakást. Így marad ez. Azért annyira nem sajnálom magam, nagyon jó ez is.
Én is láttam ezt a típust élőben, messze legjobb a képe, amit ekkora(és ilyen árú) LCD-tv-n láttam. Én nem láttam rajta utánhúzást, és ez nagy pozitívum. Egy órát nyúztam a tv-t, az eladó srác már unta is egy kicsit... Gratula!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Nohát,mik vannak...Valami hasonló volt nekem is És bevált??
Lényegében igen. Majd holnap az LCD topikban kifejtem a furcsaságait, de alapjában véve jó gép ez.
Lenne egy lérdésem a tv-del kapcsolatban.
Email ment.
Megjött a drágaszágom:
Sony KLV-S32A10E
Szép darab!
- Flowerpower
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
De igen, viszont mostanában nem lesz egy darabig lehetőségem besötétíteni 2 órákra a lakást. Így marad ez. Azért annyira nem sajnálom magam, nagyon jó ez is.
Üdv!
Lenne egy lérdésem a tv-del kapcsolatban.Mostanában ,vagyis a nagyon közeli jövőben tervezem egy ugyanilyen tv megvételét.A sony klv-S32A10E-ről van szó.Jlene pillanatban úgy néz ki hogy a http://www.digitalszalon.hu/ árusítja a legolcsóbban.
Felfedeztem egy aprócska különbéget a Di. Szalon által kirakott sony képén és a tiéden.Ez pedig a Tv bal felső sarkában lébő BRAVIA felirat ,míg a Szalon által árusítotton csak WEGA felirat van.Ködös információim azt sugallják a BRAVIA az új sorozat megnevezése.Most elbizonytalanodtam egy kicsit,ezért kérnék egy kis segítséget töled.Elárulnád hogy az említett két tv ugyanaz vagy sem? Illetve hogy hol vetted és mennyiért a sajátodat? remélem nem indiszkrétek a kérések.
Köszönöm mielöbbi válaszod
András
Nálunk ugyanis az van, hogy nagyon kevés az ajtó, viszont annál több az ablak, meg az erély (+ erkélyajtók). Kicsit furcsa, viszont nagyon "szellős" így a nappali. Hátránya viszont hogy besötétíteni nappal lehetetlenség.
Nálam detto ugyanez a helyzet, de igazából rájöttem nem zavar, mert kb. 20 óra után van lehetőségem mozizni, akkor pedig már eleve sötét van. Nyáron kicsit izgalmasabb a dolog, mert legalább 21 óráig kell várni. Elenite agyaltam a sötétítő függönyön, de most már nem izgat annyira. Igaz nyáron amikor a gyerekek este vetítővel akarnak mesét nézni, akkor gond volt, hogy még nagyon világos van.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Nohát,mik vannak...Valami hasonló volt nekem is
És bevált??
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Még nem biztos, hogy visszafestem. Ha csak havonta 1x is de projektrorozni akarok
Egyelőre a legnagyobb bajom, az audio inputok hiánya az erősítőmön (vagy a dac-on).
A Sonyi TV igen, LCD.
-
Vendég
És most festheted a falat vissza sárgára
Amúgy ez a Sony tft?
Nálunk ugyanis az van, hogy nagyon kevés az ajtó, viszont annál több az ablak, meg az erély (+ erkélyajtók). Kicsit furcsa, viszont nagyon "szellős" így a nappali. Hátránya viszont hogy besötétíteni nappal lehetetlenség.
-
Vendég
Megjött a drágaszágom:
Sony KLV-S32A10E
Megjött a drágaszágom:
Sony KLV-S32A10E
Gyere bátran!!Na azt meg jól elfelejtettem,mér' nem szólsz??
Hétfőn mondom az árát!
OK !
Valamelyik este felugrom a Sade CD-kkel !
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Gyere bátran!!
Na azt meg jól elfelejtettem,mér' nem szólsz??
Hétfőn mondom az árát!
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
S32A10.Hát amennyire fotó alapján megítélhető...
Úgy látom a jövőhéten megint meglátogatlak !
HDMI kábel?
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
kép2
Némi "fűrészesség" azért látszik a farmerdzseki újján, de különben OK.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
én a hangja miatt adtam el. Üdv, Mick
Pontosítanál, hogy mi volt a hangjában rossz, hogy eladtad?
Most én vagyok botfülű, vagy csak más az ízlésünk.?
Például nekem a M.Mark ban egy Wharfedale Pacific EVO 40 nak sem tetszett a hangja.
Pont olyan volt, mint amikor az egyik hangfal fordított polaritással van bekötve.
Azóta sem tudom hogy a Wharfedale nek van ilyen hangja vagy az eladó volt pancser.
S32A10.
Hát amennyire fotó alapján megítélhető...
Rea ez most melyik modell? A "V" vagy az "S"?
Amúgy szép képe van
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609