Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Dvd gyűjtemény képekben

kisspeti
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: kisspeti »

Másik kedvenc trilógiám:

TV: Thomson 29DF400G, Receiver: Yamaha RX-V459, Front: Wharfedale Diamond 8.4, Center: Wharfedale WH-20, Surround: Wharfedale WH-20, DVD Player: Pioneer DV-696AV

kisspeti
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Dvd gyűjtemény képekben

Azért nem olyan brutál dobozok, mint az előzőek, de azért szerintem így is nagyon jól néznek ki:
Jaj, nincs okod a szerénykedésre! Mindez hazánk korlátai miatt van (részben).
Ez az a GYU szett ami db-ja 20e Ft? A kép tartalma a 3 GYU és kiegészítők,dobozok? Nem hiányzik róla még vmi? Csak kérdem, nem tudom az ott mennyire 14 DVD A dobozban zöld/piros/kék tokokban több lemez van?

Azért büszke vagyok egy kicsit rájuk. Egyébként minden lemez a képen van. A 2 "extra" lemez borítója láható, a maradék 12, ami külön is megvásárolható, az így helyezkedik el:

TV: Thomson 29DF400G, Receiver: Yamaha RX-V459, Front: Wharfedale Diamond 8.4, Center: Wharfedale WH-20, Surround: Wharfedale WH-20, DVD Player: Pioneer DV-696AV

Vendég

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Azért nem olyan brutál dobozok, mint az előzőek, de azért szerintem így is nagyon jól néznek ki:
Jaj, nincs okod a szerénykedésre! Mindez hazánk korlátai miatt van (részben).
Ez az a GYU szett ami db-ja 20e Ft? A kép tartalma a 3 GYU és kiegészítők,dobozok? Nem hiányzik róla még vmi? Csak kérdem, nem tudom az ott mennyire 14 DVD A dobozban zöld/piros/kék tokokban több lemez van?

kisspeti
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Dvd gyűjtemény képekben

Vendég

Dvd gyűjtemény képekben

Vendég

Dvd gyűjtemény képekben

Ha volt biztosítva akkor a Posta kártalanít, ha nem akkor így jártál.
Ezt rosszul fogalmaztam. Mivel itthon csak utánvétes rendelés van ezért nem a te csomagod veszik el, hanem az Xpress-é. Te annyit veszel észre, hogy még mindig nem jött meg a csomagod. Telefonálsz az Xpress-re akik köröztetik a csomagot a Postával és természtesen nem lesz meg, ezért elküldik még egyszer. Neked csak plusz időbe telik amíg megkapod, az Xpress pedig bukott egy DVD filmet.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: vtb »

Nohát. Ez vajon nem fog megtetszeni a postásnak?Végülis az Alien-be nem lát bele és rá sem lesz írva, h ez a limitált Alien Quad szett.

Most nem értem.

Megnézik a feladót.
Ha egy online dvd-üzlet küld valakinek egy szép nagy csomagot akkor valszeg nem éretlen banán van benne.

Vendég

Dvd gyűjtemény képekben

Nem kis bátorság egyből egy limitált díszdoboz rendelésével kezdeni külföldről.Bár valamelyik postás biztos örülne neki...

Hmm. Ez ilyen egyszerű? Fogja.. Haza viszi?
Csak nem volt már példa rá, h vki itt a forum beszívott egy ilyen esettel?
Nem úgy kell fizetni, h hozza a postás, ajtót nyitok és fizetek? Előző hozzászólásom erre céloz. Nem tudom h kell fizetni, meg h mennyi a posta és egyéb díja.

Mivel Daemiaen GYU szettje 60 ezer. Azért megvan bennem, h vajon ő miért nem rendelt külföldről exkluzív szetteket? Hisz a I Robot "csak" 25ezer.. (most a GYU-hoz hasonlítottam és csak egy példa, mert az is lehet h utálja a filmet).

Ja és köszönöm Robotk@ Neked is.

Az Xpress-en rendelt DVD lemezek igen nagy százaléka veszik el. Ezt úgy hívjuk elveszik, de hívhatnánk úgy is, hogy a postás hazaviszi. Ha volt biztosítva akkor a Posta kártalanít, ha nem akkor így jártál. Az Xpress azt mondja, hogy pont annyi csomaguk veszik el, hogy még pont nem éri meg biztosítani (az elég drága dolog).

Az én projektoromat futár hozza nem a posta. A neten nyomon tudom követni, hogy pontosan hol van most a csomagom. A futárszolgálatoknál (DHL, DPD, stb) elég ritkán veszik el csomag és mindig biztosítva vannak.

Vendég

Dvd gyűjtemény képekben

Vajon innen mennyi a plussz költség? Még soha semmit nem rendeltem külföldröl.
Fogalmam sincs. Én most rendeltem egy projektort Franciaországból és onnan 2.600Ft a postaköltség (futár). Ez mondjuk nem tudom mennyire lehet kiindulási alap.

Nohát. Ez vajon nem fog megtetszeni a postásnak?
Végülis az Alien-be nem lát bele és rá sem lesz írva, h ez a limitált Alien Quad szett.

Most nem értem.

Vendég

Dvd gyűjtemény képekben

Nem kis bátorság egyből egy limitált díszdoboz rendelésével kezdeni külföldről.Bár valamelyik postás biztos örülne neki...

Hmm. Ez ilyen egyszerű? Fogja.. Haza viszi?
Csak nem volt már példa rá, h vki itt a forum beszívott egy ilyen esettel?
Nem úgy kell fizetni, h hozza a postás, ajtót nyitok és fizetek? Előző hozzászólásom erre céloz. Nem tudom h kell fizetni, meg h mennyi a posta és egyéb díja.

Mivel Daemiaen GYU szettje 60 ezer. Azért megvan bennem, h vajon ő miért nem rendelt külföldről exkluzív szetteket? Hisz a I Robot "csak" 25ezer.. (most a GYU-hoz hasonlítottam és csak egy példa, mert az is lehet h utálja a filmet).

Ja és köszönöm Robotk@ Neked is.

Vendég

Dvd gyűjtemény képekben

Vajon innen mennyi a plussz költség? Még soha semmit nem rendeltem külföldröl.
Fogalmam sincs. Én most rendeltem egy projektort Franciaországból és onnan 2.600Ft a postaköltség (futár). Ez mondjuk nem tudom mennyire lehet kiindulási alap.

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Nem kis bátorság egyből egy limitált díszdoboz rendelésével kezdeni külföldről.
Bár valamelyik postás biztos örülne neki...

Vendég

Dvd gyűjtemény képekben

Az Alien elvileg még rendelhető itt: http://www2.hmv.co.uk/hmvweb/displayPro ... sku=363926
Vajon innen mennyi a plussz költség? Még soha semmit nem rendeltem külföldröl. Nem mintha most rögtön szeretnék, csak úgy tájokaztátás képpen kíváncsi vagyok. Viszonyítási alapom sincs, h most 1000 vagy 10000 Ft a szállítási költség. Főleg h Tatabányán lakom, bár nem tudom ennek van e jelentősége (h nem Bp.-n lakom).

Az angol nem a fő erényem. H működik ott a fizetés?

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Igazán exkluzívakat valóban csak külföldről lehet rendelni.
Köszi szépen Simon! A linkek által mostmár van kiindulási pontom.

Daemiaen a quote Neked szól: ezen MINDEN ESET a magyar felirat hiányával jár? Mivel külföldről.. Röviden: külföldről rendelt DVD-ken kivétel nélkül egyiken sem található magyar felirat?

De.
PL. néz szét itt:

Katt!

Itt tudsz úgy keresni, hogy beállítod hogy csak a magyar feliratos lemezeket listázza, de sok más külföldi online bolt oldalán van ilyen opció.

Ezt csak példának linkeltem be.

Vendég

Dvd gyűjtemény képekben

Igazán exkluzívakat valóban csak külföldről lehet rendelni.
Köszi szépen Simon! A linkek által mostmár van kiindulási pontom.

Daemiaen a quote Neked szól: ezen MINDEN ESET a magyar felirat hiányával jár? Mivel külföldről.. Röviden: külföldről rendelt DVD-ken kivétel nélkül egyiken sem található magyar felirat?

Daemiaen
Törzsvendég
Törzsvendég

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Daemiaen »

MILYEN egyéb filmes kiadások vannak, amik szoborral és ilyesmi extrákkal vannak csomagolva ilyen szetteknél? Csak ezt a két filmet találtam.
Ha az Xpressen rákattintasz a 6000 forint feletti kategóriára, az összes díszdobozzal találkozni fogsz (a Tarkovszkijt kivéve), de szobrosból a GYU-n és a Mátrixon kívül nincs más. Igazán exkluzívakat valóban csak külföldről lehet rendelni.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."

Vendég

Dvd gyűjtemény képekben

Honnan tudod ilyen pontosan az árakat?Van valami honlap?
Hol lehet ilyeneket nézegetni, szert tenni?

Vannak DVD megjelenésekkel foglalkozó honlapok. Ezeken jóelőre hírül szokták adni a megjelenéseket. Ezek után már csak egy on-line shopot kell keresni és előrendelni.

Az I Robotról itt írtak: http://www.dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=13379

Az Alienről itt: http://www.dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=56231

Az Alien elvileg még rendelhető itt: http://www2.hmv.co.uk/hmvweb/displayPro ... sku=363926

130 font azaz 46 ezer Ft.

Vendég

Dvd gyűjtemény képekben

Honnan tudod ilyen pontosan az árakat?
Van valami honlap?
Hol lehet ilyeneket nézegetni, szert tenni?
Ha egy páldány mondjuk megjelent 5000 db-ban, az már egyértelmű azt jelenti, h valakitől tudom csak megvenni (már ha van vhol eladó), boltba (rendelve) már nem?

Engem az egész közül az Alien Quad érdekelne a legjobban. Nem tudod mennyibe kerül?
Itt nagyot adtak a szoborra ha mondhatom így h az egy szobor Még az Én a robot durva, de a filmért annyira nem vagyok oda, mint az Alienekért.

Vendég

Dvd gyűjtemény képekben

Aztaaa. Ilyenekhez hol lehet hozzáférni.
Külföldről lehet rendelni. Ha japán vagy koreai a kiadás az gázosabb. Általában ezek limitált példányok (az Alien fejes kiadványból 9000db készült és csak japánban jelent meg) , gondolom a többségét már nem is lehet kapni. Állandóan rajta kell lenni. Elég drágák, 10 ezertől 60-80 ezerig mennek az árak.

Az I Robotból 5000db készült és 18 ezer yen azaz 32 ezer Ft volt. Erre jön még a szállítási költség japánból.

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

A BumBum-os srác hozza a formáját úgy látom.

Vendég

Dvd gyűjtemény képekben

Aztaaa. Ilyenekhez hol lehet hozzáférni. Árak is érdekelnének. Azért remélem pld. a Hihetetlen család nem kerül 50.000 Ft-ba egy db plüssz figura miatt... Persze azért gondolom és sejtem, h egy ilyen sokba kerül és attól sem tartok, h el szálltak az árakkal. Bár lehet meglepődök és nem kerül majd 50-80.000 Ft-ba egy-egy ilyen ultra burál kiadás (pld a gyönyörű és minden tekintetben egyedi Alien csomag).

Amúgy nagy hasonlóságot véltem felismerni a Matrix kiadásban, ami azon az oldalon van fent. Sztem az xpress-nél ugyanaz van.

Vendég

Dvd gyűjtemény képekben

Azért ez az I Robot díszdoboz odaba** rendesen.

http://www.bumbum2000.de/view.php?id=198

Vendég

Dvd gyűjtemény képekben

Van még a Mátrix-nak is egy extra kiadása, ami felkeltette a figyelmemet, hasonló kaliberű, mint ez a GYU nagy szett.
Ha igazán szép kiadványokat akarsz akkor a magyar DVD-ket szinte el lehet felejteni. Egy korábban már betett linken találhatsz néhány külföldi finomságot.

http://www.bumbum2000.de/liste.php?art=box

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Az angol kiadáson van angol DTS-ES, de a felirat is csak angol.

Vendég

Dvd gyűjtemény képekben

vtb:
- olyan Gyűrűk Ura van, amin DTS angol hang van, esetleg ES is? Amin persze van magyar felirat. Nem másolt, hanem eredeti boltban ilyen verziós.
- nem értem miért "spórolták" le a dts (ES?) angolt, főleg h ha már magyarba rárakták. Sztem fordítva kellett volna. DD5.1EX hun, és DTS-ES6.1 angol.

Daemiaen:
- le a kalappal előtted. Megrögzött igazi DVD csemegéket gyűjtő filmfan lehetsz.
- vtb-hez írtakat nálad egészítem ki. H ha már 20.000 Ft én is had kössek bele.

Van még a Mátrix-nak is egy extra kiadása, ami felkeltette a figyelmemet, hasonló kaliberű, mint ez a GYU nagy szett.
- A teljes Mátrix-gyűjtemény (10 DVD) 14e Ft
- A teljes Mátrix-gyűjtemény - ajándékdoboz (10 DVD + 1 SZOBOR) 24e Ft
Mindegyikből kisprórolták az AnimatrixCD-t, igazán beleférhetett volna a szettbe.
Szóval a lényeg, h a drágább kiadásban itt is van szobor és egy tekintélyes füzet is.
MILYEN egyéb filmes kiadások vannak, amik szoborral és ilyesmi extrákkal vannak csomagolva ilyen szetteknél? Csak ezt a két filmet találtam.

Annyira belebolondultam az eredeti DVD-kbe (most is ott szörfölök mióta hazajöttem, nem is DVDC-zek tegnap óta ), h tegnap 9-től tovább mint éjfélig az xpress-t néztem, csak aztán jött egy frissítés az oldulok. Szokásos szöveg 1-2 percig tart... én félórát vártam, de elmentem aludni, mert már nem vártam rá. Hazajöttem és most is bújom, keresem a nyalánkságokat. Mint írtam szeretnék magaménak ilyen extra kiadású lemezeket vásárolni, de természetesen az RW10 letörlésztése után. Ez a mizéria úgy indult, h megláttam egy két filmet 999 Ft-ért (Kaptár, Angyali szemek, Atomcsapda, új kiadású Ötödik elem, Banditák, Farkasok szövetsége stb. stb.). Ki is gyűjtöttem magamnak egy párat. Ha nem lenne tartozásom (RW10), rendeltem volna 8-10db ilyen DVD-t. Persze csak ami tényleg érdekel, amit neme csak azért vennék meg, h az üres helyeket kitöltse a polcomon...
Jaaj. Most kapcsolok! Nem nagyon találtam, igaz nem is törtem magam annyira, annyira be voltam izgulva ezekre a DVD-kre (főleg a szobros, díszdobozos gyomagokra), h nem nagyon találtam meg, h mennyiért küldi ki az xpress a DVD-ket?! Szóval pld. egy 999Ft-os filmet érdemes rendelni? Úgyértem a postaköltség, 2-3000 Ft? Vagy h van milyen plussz kiadásai vannak egy rendelt DVD-nek? Függ a mennyiségtől?
- Írak olyat, h volt egy akciós DVD és h erre a lemezre további kedvezményt nem lehet igényelni. Milyen kedvezményeket lehet igénybe venni és h lehet azt elérni?

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”