Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Külföldön készült képek - van élet a hifin túl is!
mindenféle álvány, és egyéb kiegészítő nélkül...
Az "elsősorban a fotós" egyik legfontosabb tartozéka ;-)
Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
ennél jobbat is lehet filmre.... nem a hordozó a lényeges. a leg fontosabb, az objektív aztán a gépváz... de elsősorban a fotós kell hozzá. aztán hogy az filmre vagy ccdre van rögzítve lényegtelen
Szabadkézből?? Mert én úgy gondoltam, mindenféle álvány, és egyéb kiegészítő nélkül...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Makrózni nem könnyű, úgy hogy még éles is legyen
Ez igaz; mondjuk statikus dolgokat könnyebb. De egy izgő-mozgó méhet?
Még a virágporszemcsék is látszódnak rajta
Gratula! Ilyet filmes géppel nem nagyon lehet készíteni... Hiába a "digitális jövő"! :taps:
ennél jobbat is lehet filmre.... nem a hordozó a lényeges. a leg fontosabb, az objektív aztán a gépváz... de elsősorban a fotós kell hozzá. aztán hogy az filmre vagy ccdre van rögzítve lényegtelen
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Még 1 fotó, ez volt a kedvenc fám a parton, ahol le szoktunk járni fürdeni. Sajnos tövestől vágták ki.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
...és vihar után.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
2.
Pár fotó az augusztus elejei viharkárról a Balatonról. A parti fenyőket vagy tövestől csavarta ki, vagy kettétörte.
1.
Homokszobrok Neusiedl-ben, érdekes módon minegyik a víz alatti/vizi világot akarja ábrázolni..
volt a tv-ben, hogy ez volt az ezévi tematika...
system
és végül.. (bár jóval több képet készítettünk) Aki akarja még megtekintheti augusztus 21-ig.. www.sandland.at
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
3.
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
2.
Homokszobrok Neusiedl-ben, érdekes módon minegyik a víz alatti/vizi világot akarja ábrázolni..
Szóval unatkoztam, és gondoltam a megfelelő helyre kirakom a flyereimet..sajnos nincs annyira sok.
Viszont a legtöbb buliban voltam a kirakottak közül..
Szerintetek mennyire gáz? kicsit extrém lett
A képméretet muszáj volt lekicsinyítenem, de a lényeg remélem látszik..
Szerintem jól néz ki!
Én a Volt fesztiválon voltam Hyperspace-en. Fincsi volt! Bár inkább trance-et hallgatok: Blank & Jones, Tiesto, Paul van Dyk, ... :taps:
Szóval unatkoztam, és gondoltam a megfelelő helyre kirakom a flyereimet..sajnos nincs annyira sok.
Viszont a legtöbb buliban voltam a kirakottak közül.. :taps:
Szerintetek mennyire gáz? kicsit extrém lett
A képméretet muszáj volt lekicsinyítenem, de a lényeg remélem látszik..
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Tegnap Ópusztaszeren voltunk Menyasszonyommal, remek volt az idő! Íme az egyik látványosság a sok közül.
Igazán odaállíthattad volna őt a malom tövébe
Jogos Olyan fotót is akaratam csinálni, csak elfelejtettem :taps:
Tegnap Ópusztaszeren voltunk Menyasszonyommal, remek volt az idő! Íme az egyik látványosság a sok közül.
Igazán odaállíthattad volna őt a malom tövébe :taps:
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
És milyen géped van?
KODAK DX6340
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
-
Vendég
A strandon egyszercsak szemben úszott velünk a vizben egy sikló, aztán kiderült van mégegy elbújva a partmenti kövek alatt...
-
Vendég
Egy kis makró akkor Fuji módra:
Hát az már elég rossz, ha ráesik...
Mindenesetre megnézném amikor elkezd legurulni a lejtőn...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Igaz, hogy már egybeépült, de ez már tényleg oda esik.
Én úgy tudom, hogy pont szétváltak. Boglárlelléből lett Balatonboglár és Balatonlelle.
Akkor lehet Én tudtam rosszul.
A lényeg, hogy külön vannak, és a kilátó már Boglárra esik. :taps:
- Megyer
- Nincs visszaút

- Értékelés: 31
Csak mert mi is ott nyaraltunk. Ritka sz@r időben... :taps:
-
Vendég
Igaz, hogy már egybeépült, de ez már tényleg oda esik.
Én úgy tudom, hogy pont szétváltak. Boglárlelléből lett Balatonboglár és Balatonlelle.
Balatonlelle, kilátó:
Vagy inkább Balatonboglár, nem?
Jogos.
Igaz, hogy már egybeépült, de ez már tényleg oda esik. :taps: