Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Interneten talált képek
- gyt
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 237
Interneten talált képek
És van egy magyar cég, aki vinyl lemezekből készít szemüveg kereteket, nem is akármilyeneket! Ezekben van annyi innováció, hogy értelmes újrahasznosítás.
Viszont az LP-ből készült óráktól engem is kiráz a hideg... de a tál is zavarna
... van órám is, de az nem LP-ből készült, csak úgy néz ki. Érdekes, az nem zavar.
Heed, Soulines, Power-R
Interneten talált képek
Sok olyan zenei felvétel létezik vinyl lemezen, amelyekből SOKKAL hasznosabb tárgyat készíteni (mint ahogy említettétek: például óra, névjegykártya), mint meghallgatni... Sok ilyen példám akad a nejem 30-40 éves gyerekkori LP-i között . Az ilyenek borítóinak látványa meg felér egy szívsokkolóval!
- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 808
Interneten talált képek
Tudom, hülyeség, de engem valahogy zavar így látni LP-ket. Nem tudom miért, de valahogy a blaszfémia jut eszembe róla (már ha tárgyakra ez vonatkoztatható, de biztosan van rá megfelelő fogalom).
Van egy Black Pearls nevű hifi forgalmazó, a névjegye LP-ből van kivágva, arra vannak szitázva az adatok. Ötletes, de rosszul vagyok tőle. Tavaly kaptam a családtól egy LP-ből formázott tálat. Nem tudom eléggé eldugni...
És van egy magyar cég, aki vinyl lemezekből készít szemüveg kereteket, nem is akármilyeneket! Ezekben van annyi innováció, hogy értelmes újrahasznosítás.
Viszont az LP-ből készült óráktól engem is kiráz a hideg... de a tál is zavarna
- gyt
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 237
Interneten talált képek
Egy kis lakberendezés...
Tudom, hülyeség, de engem valahogy zavar így látni LP-ket. Nem tudom miért, de valahogy a blaszfémia jut eszembe róla (már ha tárgyakra ez vonatkoztatható, de biztosan van rá megfelelő fogalom).
Van egy Black Pearls nevű hifi forgalmazó, a névjegye LP-ből van kivágva, arra vannak szitázva az adatok. Ötletes, de rosszul vagyok tőle. Tavaly kaptam a családtól egy LP-ből formázott tálat. Nem tudom eléggé eldugni...
Heed, Soulines, Power-R
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Interneten talált képek
Műgyantában van?
100% hogy igen!
Egy haverom sokáig dolgozott műgyantás cégnél, ,csináltak óriási gyárcsarnokok aljzatait is, illetve lakossági területen is egész egyedi padlókat.
A sajátja úgy néz ki, hogy különféle kavicsok és mű moha borítják a nyers betont, teljesen eltakarva, majd egy vastag réteg tükörsima víztiszta műgyantával lett leöntve az egész.
Mikor megláttam nem hittem el, szinte úgy léptem rá elsőnek, hogy biztos szúrni fog a kavics
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1299
Interneten talált képek
Műgyantában van?
Sajnos fogalmam sincs, nem az én konyhám.
Interneten talált képek
Egy kis lakberendezés...
Műgyantában van?
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1299
Interneten talált képek
Egy kis lakberendezés...
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9071
Interneten talált képek
A garázsban el tudom képzelni.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- giotto14
- Beköltözött
- Értékelés: 410
Interneten talált képek
így jobban látszik :-)
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
Interneten talált képek
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Interneten talált képek
PMA-S10II
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7095
Interneten talált képek
Kerry King házában simán el tudnám képzelni. De persze csak a megjelenése miatt.Akinek ilyen van valszeg nem Slayer-t hallgat velük de nem is a csikidam stílus fekszik neki
Mindegy mert ez nekünk csak álom úgyis.
Mészáros meg tudná venni mondjuk a telenor helyett
Szerintem Kerry King nem Slayer-t hallgat otthon, bőven elég neki a turnékon és a stúdióban.
Henry Rollins-ról sem gondolná senki, hogy vérbeli audiophile...
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Interneten talált képek
Ne keverjük!
- fodesz
- V.I.P.
Interneten talált képek
Szerintem nem jársz messze a valóságtól. Bár a Tesseract inkább olyan mint egy Unimog, ami inkább jó és hatékony, mintsem szép.
Neil Patel az egyik legjobb doboz tervező és nem az évenkénti highend trendeknek megfelelve alakítja ki a koncepciót. Inkább Ő teremt trendeket.
Nem feltétlen kell mindennek szépnek lenni. Persze egyébként is szubjektív kinek mi a szép .
A The conjuring filmből az apáca is beugrott ránézésre nem csak a KKK.
Kerry King házában simán el tudnám képzelni. De persze csak a megjelenése miatt.Akinek ilyen van valszeg nem Slayer-t hallgat velük de nem is a csikidam stílus fekszik neki
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Interneten talált képek
Lehetséges.
Mindenesetre nekem az egyik legkirályabb hangsugárzó így külsöre. Nagyon durva.
Hangban sem hinném hogy nagyon lenne még tovább ... a specifikációja félelmetes.
Szerintem nem jársz messze a valóságtól. Bár a Tesseract inkább olyan mint egy Unimog, ami inkább jó és hatékony, mintsem szép.
Neil Patel az egyik legjobb doboz tervező és nem az évenkénti highend trendeknek megfelelve alakítja ki a koncepciót. Inkább Ő teremt trendeket.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- Tctronic
- Beköltözött
- Értékelés: 2742
Interneten talált képek
Ezt már mások is felvetették...
https://www.audioasylum.com/messages/ge ... -tesseract
Akkor megnyugodtam
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Interneten talált képek
Kicsit olyan Ku Klux Klan-os Csak nem fehérben.
Ezt már mások is felvetették...
https://www.audioasylum.com/messages/ge ... -tesseract
Interneten talált képek
Az feláras opció...csak klubtagoknak
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Interneten talált képek
Electron luv
CD : Ayon CD1
Amp : Pathos Classic One + Soundcare
Speak : Sonus Faber Olympica I
Cable : Audio Note AN-V, HarmonicTech Pro 11 plus
Power : PS Audio PPP, HarmonicTech Fantasy AC 10, Lessloss DFPC Original & Signature
Akusztikailag kezelt zeneszoba
- fodesz
- V.I.P.
Interneten talált képek
Lehetséges.
Mindenesetre nekem az egyik legkirályabb hangsugárzó így külsöre. Nagyon durva.
Hangban sem hinném hogy nagyon lenne még tovább ... a specifikációja félelmetes.
- Tctronic
- Beköltözött
- Értékelés: 2742
Interneten talált képek
Az tuti, hogy a sötétben ettől a hangsugárzótól simán meg lehet ijedni.
Avalon Tesseract 30000$
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- fodesz
- V.I.P.
Interneten talált képek
Az ára egy nullával több, mint amit írtál. Ne mond már az euronicsben meg láttam 79000ft-ért akciósan ,most ajándék dimarson mp3 lejátszóval És éppen a tinédszer lamour szólt Szanditól
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Interneten talált képek
Az tuti, hogy a sötétben ettől a hangsugárzótól simán meg lehet ijedni.
Avalon Tesseract 30000$
Az ára egy nullával több, mint amit írtál.
Interneten talált képek
Most őszintén!
Ez színházba való,nem lakószobába.
Egy zenehallgatónak mi köze hozzá?!
Gyuri
Én eltudnám képzelni. Persze kell nekik a levegő. Nem egy lakótelepi szobába valók.
CD : Ayon CD1
Amp : Pathos Classic One + Soundcare
Speak : Sonus Faber Olympica I
Cable : Audio Note AN-V, HarmonicTech Pro 11 plus
Power : PS Audio PPP, HarmonicTech Fantasy AC 10, Lessloss DFPC Original & Signature
Akusztikailag kezelt zeneszoba