Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Interneten talált képek

gyt
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 237

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: gyt »

És van egy magyar cég, aki vinyl lemezekből készít szemüveg kereteket, nem is akármilyeneket! Ezekben van annyi innováció, hogy értelmes újrahasznosítás. 
Viszont az LP-ből készült óráktól engem is kiráz a hideg... de a tál is zavarna     

... van órám is, de az nem LP-ből készült, csak úgy néz ki. Érdekes, az nem zavar.
Heed, Soulines, Power-R

HeZ
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 10

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: HeZ »

Sok olyan zenei felvétel létezik vinyl lemezen, amelyekből SOKKAL hasznosabb tárgyat készíteni (mint ahogy említettétek: például óra, névjegykártya), mint meghallgatni... Sok ilyen példám akad a nejem 30-40 éves gyerekkori LP-i között . Az ilyenek borítóinak látványa meg felér egy szívsokkolóval!

peterson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 808

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: peterson »

Tudom, hülyeség, de engem valahogy zavar így látni LP-ket. Nem tudom miért, de valahogy a blaszfémia jut eszembe róla (már ha tárgyakra ez vonatkoztatható, de biztosan van rá megfelelő fogalom). 

Van egy Black Pearls nevű hifi forgalmazó, a névjegye LP-ből van kivágva, arra vannak szitázva az adatok. Ötletes, de rosszul vagyok tőle. Tavaly kaptam a családtól egy LP-ből formázott tálat. Nem tudom eléggé eldugni...

És van egy magyar cég, aki vinyl lemezekből készít szemüveg kereteket, nem is akármilyeneket! Ezekben van annyi innováció, hogy értelmes újrahasznosítás. 
Viszont az LP-ből készült óráktól engem is kiráz a hideg... de a tál is zavarna     

gyt
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 237

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: gyt »

Egy kis lakberendezés... 

Tudom, hülyeség, de engem valahogy zavar így látni LP-ket. Nem tudom miért, de valahogy a blaszfémia jut eszembe róla (már ha tárgyakra ez vonatkoztatható, de biztosan van rá megfelelő fogalom). 

Van egy Black Pearls nevű hifi forgalmazó, a névjegye LP-ből van kivágva, arra vannak szitázva az adatok. Ötletes, de rosszul vagyok tőle. Tavaly kaptam a családtól egy LP-ből formázott tálat. Nem tudom eléggé eldugni...
Heed, Soulines, Power-R

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Műgyantában van?

100% hogy igen!
Egy haverom sokáig dolgozott műgyantás cégnél, ,csináltak óriási gyárcsarnokok aljzatait is, illetve lakossági területen is egész egyedi padlókat.
A sajátja úgy néz ki, hogy különféle kavicsok és mű moha borítják a nyers betont, teljesen eltakarva, majd egy vastag réteg tükörsima víztiszta műgyantával lett leöntve az egész.
Mikor megláttam nem hittem el, szinte úgy léptem rá elsőnek, hogy biztos szúrni fog a kavics

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1299

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: Rotox »

Műgyantában van?

Sajnos fogalmam sincs, nem az én konyhám. 

sssggg
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 332

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: sssggg »

Egy kis lakberendezés... 
Műgyantában van?

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1299

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: Rotox »

Egy kis lakberendezés... 

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9071

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

A garázsban el tudom képzelni.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

giotto14
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 410

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: giotto14 »

így jobban látszik :-)

"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

Interneten talált képek

PMA-S10II

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7095

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Kerry King házában simán el tudnám képzelni. De persze csak a megjelenése miatt.Akinek ilyen van valszeg nem Slayer-t hallgat velük de nem is a csikidam stílus fekszik neki

Mindegy mert ez nekünk csak álom úgyis.
Mészáros meg tudná venni mondjuk a telenor helyett

Szerintem Kerry King nem Slayer-t hallgat otthon, bőven elég neki a turnékon és a stúdióban.
Henry Rollins-ról sem gondolná senki, hogy vérbeli audiophile...
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

Interneten talált képek

Ne keverjük!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Interneten talált képek

Szerintem nem jársz messze a valóságtól. Bár a Tesseract inkább olyan mint egy Unimog, ami inkább jó és hatékony, mintsem szép.
Neil Patel az egyik legjobb doboz tervező és nem az évenkénti highend trendeknek megfelelve alakítja ki a koncepciót. Inkább Ő teremt trendeket.

Nem feltétlen kell mindennek szépnek lenni. Persze egyébként is szubjektív kinek mi a szép .
A The conjuring filmből az apáca is beugrott ránézésre nem csak a KKK.

Kerry King házában simán el tudnám képzelni. De persze csak a megjelenése miatt.Akinek ilyen van valszeg nem Slayer-t hallgat velük de nem is a csikidam stílus fekszik neki

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

Interneten talált képek

Lehetséges.
Mindenesetre nekem az egyik legkirályabb hangsugárzó így külsöre. Nagyon durva.
Hangban sem hinném hogy nagyon lenne még tovább ... a specifikációja félelmetes.

Szerintem nem jársz messze a valóságtól. Bár a Tesseract inkább olyan mint egy Unimog, ami inkább jó és hatékony, mintsem szép.  
Neil Patel az egyik legjobb doboz tervező és nem az évenkénti highend trendeknek megfelelve alakítja ki a koncepciót. Inkább Ő teremt trendeket.

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2742

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

Ezt már mások is felvetették...

https://www.audioasylum.com/messages/ge ... -tesseract

Akkor megnyugodtam
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

Interneten talált képek

Kicsit olyan Ku Klux Klan-os  Csak nem fehérben.
Ezt már mások is felvetették...

https://www.audioasylum.com/messages/ge ... -tesseract

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 602

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

Az feláras opció...csak klubtagoknak
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

timcs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 310

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: timcs »

Electron luv

CD : Ayon CD1 
Amp : Pathos Classic One + Soundcare
Speak : Sonus Faber Olympica I
Cable : Audio Note AN-V, HarmonicTech Pro 11 plus
Power : PS Audio PPP, HarmonicTech Fantasy AC 10, Lessloss DFPC Original & Signature
Akusztikailag kezelt zeneszoba

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Interneten talált képek

Kicsit olyan Ku Klux Klan-os Csak nem fehérben.
Lehetséges.
Mindenesetre nekem az egyik legkirályabb hangsugárzó így külsöre. Nagyon durva.
Hangban sem hinném hogy nagyon lenne még tovább ... a specifikációja félelmetes.

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2742

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

Az tuti, hogy a sötétben ettől a hangsugárzótól simán meg lehet ijedni. 

Avalon Tesseract  30000$

"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Interneten talált képek

Az ára egy nullával több, mint amit írtál. Ne mond már az euronicsben meg láttam 79000ft-ért akciósan ,most ajándék dimarson mp3 lejátszóval És éppen a tinédszer lamour szólt Szanditól

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

Interneten talált képek

Az tuti, hogy a sötétben ettől a hangsugárzótól simán meg lehet ijedni. 

Avalon Tesseract  30000$

Az ára egy nullával több, mint amit írtál.

timcs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 310

Interneten talált képek

Hozzászólás Szerző: timcs »

Most őszintén!
Ez színházba való,nem lakószobába.
Egy zenehallgatónak mi köze hozzá?!
Gyuri
Én eltudnám képzelni. Persze kell nekik a levegő. Nem egy lakótelepi szobába valók.

CD : Ayon CD1 
Amp : Pathos Classic One + Soundcare
Speak : Sonus Faber Olympica I
Cable : Audio Note AN-V, HarmonicTech Pro 11 plus
Power : PS Audio PPP, HarmonicTech Fantasy AC 10, Lessloss DFPC Original & Signature
Akusztikailag kezelt zeneszoba

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”