Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
McIntosh
Valóban gyönyörű rendszer, innen már csak 7db MC-1201-es végfok lehet a továbblépés (Ami a szívem egyik csücske)
-
Vendég
Ez tényleg egy képfelrakós topik, de én úgy vettem észre, hogy itt nem szokás a másikat lehurrogni...
Azért én egy két kivételt tudok, de ettől még nyugodtan tedd fel, amíg csak kép volt nekem sem dörgött senki
Ez tényleg egy képfelrakós topik, de én úgy vettem észre, hogy itt nem szokás a másikat lehurrogni. Ezért is szeretem olvasgatni ezt a fórumot. Mindenki kultúráltan tud írni a másik rendszeréről, legyen az egyszerű vagy akár töb-százezer forintos hi-fi. (Bár én még nem mertem feltenni az én kis szolíd mozimat) Nagyon profi rendszereket lehet itt látni, és jó olvasni a véleményeket mellé. Sokat tanultam, és sok ötletet loptam tőletek.
Üdv: Q
Nyugodtan tedd fel a képeidet a rendszeredről! Szerintem egyikünknek sincs semmi szégyelnivalója!
Nem irkálok itt ódaákat a hang változásairól, mer ez ilyen képfelrakós topik, és még a végén lehurrog valaki.
Ez tényleg egy képfelrakós topik, de én úgy vettem észre, hogy itt nem szokás a másikat lehurrogni. Ezért is szeretem olvasgatni ezt a fórumot. Mindenki kultúráltan tud írni a másik rendszeréről, legyen az egyszerű vagy akár töb-százezer forintos hi-fi. (Bár én még nem mertem feltenni az én kis szolíd mozimat) Nagyon profi rendszereket lehet itt látni, és jó olvasni a véleményeket mellé. Sokat tanultam, és sok ötletet loptam tőletek.
Üdv: Q
enzsé a pontos típusokat megadnád? Én eddig a McIntosh nevről a high-end sztereo vonalon olvastam csak. Hát itt nem dilemma a zene vs házimozi.
Ahogy elnézem őket, szerintem a Power Amplifier típusa McIntosh MC207, az Audio/Video Control Center típusa pedig: McInstosh MX119. De lehet, hogy tévedek...
Eszméletlen cuccos... Az ára nem kevésbé ($6.000/$4.999).
Gratulálok!!!!
Sound: Yamaha RX-V1500 A/V Receiver, B&W 603 S2 Front Speakers, B&W CC6 S2 Center Speaker, 3 x B&W DS6 Sorround Back Speakers, Yamaha YST-SW800 Subwoofer Vision: Pioneer DV-696AV-K Universal DVD Player, Panasonic DVD-A360 DVD Player, Philips DVP720SA Universal DVD Player, Panasonic NV-HD680 Video Recorder, Philips 36PW9308 36" Pixel Plus 16:9 CRT Television, InFocus ScreenPlay 5700 16:9 DLP Projector, Beamax R-black 10228 manual screen Stands: Unique MDF, white and varnished stand Others: See on my web page
Robotk@
Én is gratulálok. Nekem már közel két éve van polk. Nagyon szeretem.
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 705
Hát robotk@, irigyellek. nagyon szépek!
(de lehet, hogy csak 1db van és azt fotóztad körbe? )
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Robotk@, gratula a Polkokhoz..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
gyönyörű a polk!
majdnem rti8-at vettem..
de nem hallgattam meg!
(kicsit bánam azért)
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Robotk@: erről a power portról nem is hallottam. Kiváncsi vagyok majd a teszt eredményére.
Én is habár már most tudom hogy viasszakerül majd a helyére.
Mármint a power port.
Azért nem is forszíroztam eddig, mert zenehallgatásnál én kifejezetten nem szeretem a sok basszust. Mozinál meg ott a sub.
De puding próbája az evés.
Robotk@: erről a power portról nem is hallottam. Kiváncsi vagyok majd a teszt eredményére.
zsir cucc
nah nekem meg osszejott a melyladara a penz, uh egy honapon belul lesz egy ujabb klipsch csaladtagom egy rw-10 szemelyeben
akkor mahd csinalunk jobb kepeket a frontokrol
erosito: Harman Kardon HK980, front: Klipsch SF-1, sub: Klipsch RW-10 | kabelek sub: neutrik front: neotech 4mm
Robotk@ tényleg szuperek a képek, illteve amik rajta vannak Én is Polkoztam a hétvégén. Nálam még a kábelek, tartók váratnak magukra 1-2 hetet.
Gratula az új cuccokhoz Robotk@! Nagyon szép!
OFF: tanultál fényképészetet, esetleg ez a hobbid? Mert eszméletlenül jók/ízlésesek a fotóid.
Soha nem tanultam, és igazából nem is a hobbim.
Szeretek fotózni, de ennyiben kimerül a dolog. Sokat fotózok de igazából Nekem soha nem tetszenek a saját képeim.
Komoly felszerelésem sincs hozzá. Van egy elfogadható digit gépem, amit nagyon szeretek.
Azért köszönöm ez elismerő szavakat.
És persze a gratulációkat mindenkinek.
Itt már a rendszerbe épülve:
Azok a fogantyúk micsodák?
Egy úgynevezett power port. A Polkaudio által kifejlesztett technológia.
Idézem:
"Polk Audio loudspeakers shatter the boundaries of bass response with patented Power Port bass venting technology. Conventional ports have limitations:air turbulence at the mouth of the port can cause “port noise” and bass output losses of up to 3dB. (A loss of 3dB means that half of your amplifier power is being wasted on turbulence instead of bass!) The distinctive design of the Polk Audio Power Port gradually slows air exiting the port, vastly reducing turbulence, port noise and energy loss. The result is bass that you will feel as well as hear; bass that reaches out, grabs you by the lapels and shakes you up—for a completely visceral and emotional movie and music experience."
Egyébként ez az elem opcionálisan el is távolítható.
Most csináltam újra egy CAT5 bi-wire fonatot, csak még holnap dugót kell vennem. Össze akarom ventni a vdh-val.
Holnapra terveztem tesztelgetést, és tervben van az is, hogy a power port nélkül is meghallgatom a hangfalat.
Majd beszámolok róla, de így tényleg inkább érezhető a basszusa mint hallható. (Ami nagyon jó!) Nekem néha még így is sok.
Ha megvolt a teszt majd beszámolok.
Nekem is tetszik a rendszered Robotk@ !
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Ezaz Robotk@.
Gyönyörű a Polk.Csinálnál egy egységes képet előlről az egész rendszerről?
Köszi.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Gratula az új cuccokhoz Robotk@! Nagyon szép!
OFF: tanultál fényképészetet, esetleg ez a hobbid? Mert eszméletlenül jók/ízlésesek a fotóid.
.tv. Samsung LE-32R82 | .projector. Sony VPL-HS50 | .dvd. Pioneer DV-575A black | .soundcard. E-MU 1212m | .interconnect. Neotech KHS-154 SPC | .preamp. Pioneer C-90 Reference Control Amplifier | .power amp. Pioneer M-90 Reference Stereo Amplifier | .speaker cables. Neotech NS-241260 UP-OCC (bi-wired) | .front. Infinity Renaissance 90 | .components stand. Söund Arts MA4003/S
Itt már a rendszerbe épülve:
Azok a fogantyúk micsodák?
Gratulálok hozzájuk! Polk forever!
Kicsit művészien: (2)
Kicsit művészien: