Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Hát nem olcsó az állvány, de ha azt veszi az ember, hogy olyan hangfalat talált, ami azt a hangzást produkálta amit keresett akkor nem zavarja annyira a gyári állvány ára :-)
A Tannoy M2-esemhez ami állványom volt, az lényegesen olcsóbb volt, viszont ahhoz meg kellett fúrni a doboz alját amihez az electránál nem volt szívem
Nincsen csöppet túlárazva? Mondjuk tényleg jól néz ki.
Szerintem is rohadt drága... viszont nagyon szép
Olcsóbban csak használtan lehet beszerezni, esetleg az ebayről, de ott meg nincs minden nap.
Emberek, Ti nem vagytok normálisak.
DE azt aláírom, hogy egy állványt 1x kell megvenni, és csak 1x. Utána 20 évig, ha vigyázol rá, akkor állvány marad, legfeljebb a hangfalat upgradeled rajta néha. És addig végig dob a hangon.. Én a kábelekkel vagyok még így, de lehet hogy álványt is kéne upgradelnem? Csak nehogy már többe kerüljön az állvány mint a hangfal.
Az én állványom is k*rva drága volt (80/par) na de ez...
Amikor vettem az állványt a satsystemben, akkor az volt a poén, hogy kérdem az eladótól, hogy mennyi a gyári állvány hozzá. Erre ő: 80eFt , de nincs olyan hülye aki megveszi hozzá, mert fele annyiért is lehet kapni. Na jó akkor én megveszem mondtam nekei . Legalább így már van egy hülye aki megvette. Most látok mégegyet aki vett gyári állványt
Nincsen csöppet túlárazva? Mondjuk tényleg jól néz ki.
130e volt a pár.
Nagyon masszív kis állvány.
Amikor kint voltam németországban néztem, de ott se sokkal olcsóbb.
kb 125e-böl jött volna ki.
Végre van állvány a surroundokhoz
Mennyibe kerültek az állványok az electrakhoz?
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Mer' ugye kell a hely a szobában a sok értelmetlen biszbasznak (gyertyatartó/díszkönyvecske/potpuri/üvegbigyókkal teli váza/szines dobozkák/mézeskalács figurák/akármik)
Ezt a hozzászólásodat megmutattam a páromnak.
Magára ismert Ő is!
- amint lesz szabadidom jelzem...
Ezt most nem értem!
- amint lesz szabadidom jelzem...
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Mer' ugye kell a hely a szobában a sok értelmetlen biszbasznak (gyertyatartó/díszkönyvecske/potpuri/üvegbigyókkal teli váza/szines dobozkák/mézeskalács figurák/akármik), nehogymár a hangfalak (!!) amiket ugye sose használunk semmire (!) foglalják a drága életteret...
Én azon tudok kiakadni, amikor elmegyünk egy "művészboltba" és pénzért (!!!) lehet kavicsokat venni, meg színes üvegdarabokat! Teljesen felháborodott asszonypajtás, amikor fevetettem, hogy kérek a szomszédtól egy vödör sódert ingyen.
Mer' ugye kell a hely a szobában a sok értelmetlen biszbasznak (gyertyatartó/díszkönyvecske/potpuri/üvegbigyókkal teli váza/szines dobozkák/mézeskalács figurák/akármik), nehogymár a hangfalak (!!) amiket ugye sose használunk semmire (!) foglalják a drága életteret...
Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy eléggé rátelepült a nappalira a házimozi nálam. Középen egy nagy vászon és egy hifiállvány. Kétoldalt két nagy állódoboz (ami presze jobb hangzás érdekében nincs rátolva a falra), egy center a tv alatt és két surround hátul. Nem beszélve hátul vevítőről és a tekergő hanfalkábelekről.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Közelebbről..
Ez a doboz olyan pic és "édi"i, hogy a feleségek egyből ragaszkodni kezdenek hozzá..
Te tsc!
A poligámiát a törvény bünteti Bár kétségtelenül lehetnek előnyei is.
Ó én csak általánosítgattam.
Nekem csak 1db feleség 1.0 van, de néha az is elég.
Szóval mikor megjelentem itthon az A42-kkel, hogy namost egy darabig ez lesz amíg nem találok valahol Electrát vagy Contourt, azonnal elkezdte védeni a "kicsiket" hogy "ugye nem adjuk el, lécci léccci!! jó ez nekünk, ugye milyen jól szól!!"
Csak gondoltam, ha valaki gyorsan megvenné, akkor lecsaphatnék az eladó RCD-1072-esre.
Eszedbe ne jusson!!!
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Közelebbről..
Ez a doboz olyan pic és "édi"i, hogy a feleségek egyből ragaszkodni kezdenek hozzá..
Te tsc!
A poligámiát a törvény bünteti Bár kétségtelenül lehetnek előnyei is.
Oké, szeretettel várunk Egyébként nem csak fodrászat, hanem egész szépségszalon lesz, benne minden földi jóval, a masszástól a tetováláson keresztül a szoláriumig és persze még több tucatnyi kezelést fogunk végezni. Kb. 1 hónap múlva készül el az üzlet és az egész belsőépítészetileg szerintem *-os 5-ös lesz/lett. Majd rakok fel rólla képeket ha kész, de tényleg nagyon szép lesz.
Tényleg kell csinálni egy VIP klubbot, aztán lehet olcsón fagyit enni, meg fodrászkodni majd... (rám nagyon rámférne egy szépségszalon, de egy nagygenerál kéne fődarabcserékkel... )
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Na és mégegy roteles, nappali fényben..
Nálunk amúgy nem ilyen rohadt ferde minden, csak valaki nem tudja rendesen tartani a fényképezőgépet..
Közelebbről..
Itt van az "ideiglenes" hangfalam, a Dyno A42-es..
De közben már annyira mexerettem!! Nagyon jó...
Állványostul:
Akkor még 1-2 kép, bár a fényképezőgépem vaku nélkül elég szemcséset csinál.
A tuner egyébként nagyon jó, nem is gondoltam volna hogy ekkora különbség lesz a receiverekbe épített tunerekhez képest.. Nagyságrendekkel életszerűbb a mexólalás.. (Petőfi rádió meg Bartók előnyben
tsc és ronin: gratulálok!
tsc: legalább egy hétig ne add el őket, kérlek
Már a CD lejátszója eladó sorban van .
De már nem.
Csak gondoltam, ha valaki gyorsan megvenné, akkor lecsaphatnék az eladó RCD-1072-esre. De aztán arra jutottam, hogy nem fog ez összejönni, meg amúgy sem vagyok biztos benne, hogy az 1072-es bármivel is jobb.
Már a CD lejátszója eladó sorban van .
system
Ronin: nem is gondoltam, hogy ilyen nagyok!
Még anno én is kissebbre számítottam, de ez így még jobb, mert nagyon jó a mélyleadása és elég kajak