Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Saját hifis cuccaimról készült képek

Geri
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 13

Hozzászólás Szerző: Geri »

A cuccokról némi kép, hát igen én is az állványra várok, remélhetöleg májusra kész lesz vele az asztalos egy 3m széles 3 szintes állvány lesz, remélhetöleg azon már minden elfér majd kényelmesen.
Addig is :

Nagyon teccenek a "dolgok" Állvány, igen , már akartam is kérdezni, ez a rendszer egy megfelelő állványért kiállt!

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

- beszelni kell egy tulajjal vigye el hozzad stb.
Várom az ajánlatokat.

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Tami »

- beszelni kell egy tulajjal vigye el hozzad stb.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

..Csak dönteném már el, hogy előre vagy lefelé sugárzó legyen 
- az eloresugarzo-nal tobb a lehetoseged a jatszadozasra!

Igazad van, de
lehet, hogy pont ez a baj
mert ahová szánnám, lehet ott szólna a legkevésbé jól.
Falfelé fordítva pedig nem túl szép látvány a hátlapot bámulni (nekem ez jött le a
házi szub tesztből, így szólt jobban).

A másik, hogy még lefelésugárzót nem hallottam házi körülmények között.

N

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: Ronin »

A cuccokról némi kép, hát igen én is az állványra várok, remélhetöleg májusra kész lesz vele az asztalos egy 3m széles 3 szintes állvány lesz, remélhetöleg azon már minden elfér majd kényelmesen.
Addig is :

Nyamííí

Küldtem privit.

Cuttie
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Cuttie »

A cuccokról némi kép, hát igen én is az állványra várok, remélhetöleg májusra kész lesz vele az asztalos
egy 3m széles 3 szintes állvány lesz, remélhetöleg azon már minden elfér majd kényelmesen.
Addig is :

Cuttie
Nincs visszaút
Nincs visszaút

A sub

Cuttie
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ez most egy eléggé temp elrendezés. Az egész szoba át lesz építve az elkövetkezendö 2 hónapban. Addig rengeteg változás is lesz a rendszerben.
Mindjárt csinálok képet a subról.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

Nem rakánl még fel pár képet a rendszeredről? A subról is jöhetne közeli az is érdekel.

Egyébként Nekem csak az elredezéssel van egy kis bajom. Akusztikailag elég jónak tűnik, de egyébként hááát... Ez sem egy asszonybarát elrendezés gondolom .

Nem akarlak megbántani, de pl. Robotka elrendezése nekem sokkal izlésesebbnek tűnik.

Cuttie
Nincs visszaút
Nincs visszaút

A frontok hanggörbéje megegyezik az Electra 904-ével.

na itt jól elírtam.
Az Electra 946-al
Expression test in SP 1989/11

Érdemes megnézni a tesztet

gusson
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: gusson »

... A Banán Joe-t nem szereted??
Tegnap meglett Banán Joe is.
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6

Cuttie
Nincs visszaút
Nincs visszaút

A frontok hanggörbéje megegyezik az Electra 904-ével.
Egy német fórumon olvastam erröl, és valóban nem hallatni hangkép beli különbséget a 3 hangfal között.
Ezt leginkább onnan lehet észrevenni, hogy nem lehet konkrétan a hangfalakat szétválasztani, hogy most melyik szól, csak a hang iránya sejteti, hogy ez most ö volt

A sub szerintem nem zavaro, level sugároz, így teriti a mélyhangokat. Bizonyos tekintetben sokszor gondolkodok, hogy jó-e a sub, vagy nem, de általában mindíg sikerül meggyöznie. Nem olyan kirobbanok a méllyei mint egy kifejezetten házimozi subnak, de amikor kell, azért oda tud durrantani.

A projektor téma egyébként lassan tényleg aktuális, már várom, hogy megérkezzen az elsö darab amire lecsaphatok. Ha minden jól megy jövö héten beszerzem.
Inkább a vászon lesz húzós, mert az még 2-3 hét mire megjön.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

Eddig a hangfalak homogenitásának hiánya miatt nem élveztem a DVD-Audio-t.Most már az is rendesen szól

Miért a frontjais nem szólnak másképp mint a többi?

Egyébként meg érdekes az elrendezés. Nem nagyon láttam még máshol olyat, hogy a sub a rendszer közepére van elhelyezve. Nem zavaró egy kicsit? Biztos nagyon tuti, de a sok kábel, meg a DVD meg erősítő elé berakott center is elég érdekes.

Egy projektort már lassan neked is be kéne szerezned!

Egyébként szép a rendszered!

Cuttie
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Eddig a hangfalak homogenitásának hiánya miatt nem élveztem a DVD-Audio-t.
Most már az is rendesen szól

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Végre itthon ;-)
Gratula az új szerzeményekhez! Gondolom szuper lehet a hang! Gyönyörű a Dennon szett!

Cuttie
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Végre itthon ;-)

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Tami »

..Csak dönteném már el, hogy előre vagy lefelé sugárzó legyen 
- az eloresugarzo-nal tobb a lehetoseged a jatszadozasra!
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Geri
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 13

Hozzászólás Szerző: Geri »

Mivel hirtelen indítattástól vezérelve lecseréltem a subomat, gondoltam felteszek pár képet a rendszerem pillanatnyi állapotától. Szerdán érkezett meg az új "lakó", aki egy Yamaha YST-SW515 mélynyomó. Igazából nem akartam most subot csrélni. A régi egy saját építésű SAL tányéros passzív láda volt. Mivel a régi sony és az új h/k erősítőm sem rendelkezett erősített sub kimenettel, így egy külső végerősítővel kellett hajtanom. Na ez pár héttel ezelőtt beadta a kulcsot, így egy kölcsön sub erősítővel hajtottam egy ideje. A tulaja azonban már rágta a fülem, hogy szeretné visszakapni, így döntenem kellett, hogy vagy külön erősítőt veszek, vagy egy új subot. A régi egy előre sugárzó láda volt, de amióta járt nálam egy hétvégére a yamaha 215-ös kistesó, rájöttem hogy az én szobai adottságaim mellett egy lefelé sugárzó sub sokkal egységesebb teret ad a mélyhangoknak. Már akkor motoszkált a gondolat a fejemben a cserével kapcsolatban. Így azonban egyértelművé vált a dolog.A mélynyomóról annyit, hogy a hangja és a teljesítménye sem összemérhető a régi ládámmal. Kb félállásban van a sub hangereje, és már így bőven odateszi magát, tehát ha kell marad benne még tartalék rendesen. A mélyhangok sokkal jobban szétterülnek, és végre nincs olyan érzésem, hogy a mélyhangok egyirányból jönnek, hanem betöltik az egész teret. Nagyon elégedett vagyok vele. Sok kritikával ellentétben egyáltalán nem brummogós a hangja, talán ez a nagyobb teljesítménynek is köszönhető. Nagy hangerőn a próbált 215-ös valóban nem volt annyira pontos, de kisebb hangerőn ott sem tapasztaltam brummogást. Ennél többet én nem szántam volna rá, ennyiért pedig úgyérzem nagyon jó vétel.
Hogy ne legyen olyan sok kép csináltam egy montázst.
Íme:

Gratula! Nagyon teccik a rendszer Jó választás volt a 315, nekem is az van és tényleg nem brummog. Nagyon megéri az árát.

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Robotk@: Nagyon jó az elrendezésed és az összhang! Egyébként milyen frontjaid vannak?
Köszi mindenkinek a gratulációkat!

Ősrégi (kb, 5 éves!) sony ss-mf400-asok!
Jelenleg a rendszerem egyértelmű gyenge pontjai!
Mozira nem rosszak egyébként, és a h/k-val így is borzasztó sokat javult a sztereó hang is, de egyértelmű, hogy a h/k nem tudja megmutatni velük az igazi sztereó tudását.
Ha minden jól megy hamarosan cserélődnek, de az egységes hangzás érdekében mind az 5 hagfal.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Robotk@: Nagyon jó az elrendezésed és az összhang! Egyébként milyen frontjaid vannak?

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Szerdán érkezett meg az új "lakó", aki egy Yamaha YST-SW515 mélynyomó.
Klassz rendszered van
Irigyellek a szub-ért. Az én listámon is rajta van az 515.
Csak dönteném már el, hogy előre vagy lefelé sugárzó legyen

Norbi

Visor
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Visor »

Mivel hirtelen indítattástól vezérelve lecseréltem a subomat, gondoltam felteszek pár képet a rendszerem pillanatnyi állapotától. Szerdán érkezett meg az új "lakó", aki egy Yamaha YST-SW515 mélynyomó. Igazából nem akartam most subot csrélni. A régi egy saját építésű SAL tányéros passzív láda volt. Mivel a régi sony és az új h/k erősítőm sem rendelkezett erősített sub kimenettel, így egy külső végerősítővel kellett hajtanom. Na ez pár héttel ezelőtt beadta a kulcsot, így egy kölcsön sub erősítővel hajtottam egy ideje. A tulaja azonban már rágta a fülem, hogy szeretné visszakapni, így döntenem kellett, hogy vagy külön erősítőt veszek, vagy egy új subot. A régi egy előre sugárzó láda volt, de amióta járt nálam egy hétvégére a yamaha 215-ös kistesó, rájöttem hogy az én szobai adottságaim mellett egy lefelé sugárzó sub sokkal egységesebb teret ad a mélyhangoknak. Már akkor motoszkált a gondolat a fejemben a cserével kapcsolatban. Így azonban egyértelművé vált a dolog.A mélynyomóról annyit, hogy a hangja és a teljesítménye sem összemérhető a régi ládámmal. Kb félállásban van a sub hangereje, és már így bőven odateszi magát, tehát ha kell marad benne még tartalék rendesen. A mélyhangok sokkal jobban szétterülnek, és végre nincs olyan érzésem, hogy a mélyhangok egyirányból jönnek, hanem betöltik az egész teret. Nagyon elégedett vagyok vele. Sok kritikával ellentétben egyáltalán nem brummogós a hangja, talán ez a nagyobb teljesítménynek is köszönhető. Nagy hangerőn a próbált 215-ös valóban nem volt annyira pontos, de kisebb hangerőn ott sem tapasztaltam brummogást. Ennél többet én nem szántam volna rá, ennyiért pedig úgyérzem nagyon jó vétel.
Íme:

Nekem nagyon teccik a rendszered!
És a szoba is 1 hangulatos darab. A surround-okról is csinálsz majd? vagy már csináltál? mert akkor visszakeresgélek.
TV: Sony KDS-55A2000 Erősítő: Sony STR-DB795S DVD: Sony DVP-NS930S Front: Sony SA-VS200 Surround: Sony SA-VS200 Center: Sony SA-VS200 Subwoofer: Sony SA-VS200

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Mivel hirtelen indítattástól vezérelve lecseréltem a subomat, gondoltam felteszek pár képet a rendszerem pillanatnyi állapotától. Szerdán érkezett meg az új "lakó", aki egy Yamaha YST-SW515 mélynyomó. Igazából nem akartam most subot csrélni. A régi egy saját építésű SAL tányéros passzív láda volt. Mivel a régi sony és az új h/k erősítőm sem rendelkezett erősített sub kimenettel, így egy külső végerősítővel kellett hajtanom. Na ez pár héttel ezelőtt beadta a kulcsot, így egy kölcsön sub erősítővel hajtottam egy ideje. A tulaja azonban már rágta a fülem, hogy szeretné visszakapni, így döntenem kellett, hogy vagy külön erősítőt veszek, vagy egy új subot. A régi egy előre sugárzó láda volt, de amióta járt nálam egy hétvégére a yamaha 215-ös kistesó, rájöttem hogy az én szobai adottságaim mellett egy lefelé sugárzó sub sokkal egységesebb teret ad a mélyhangoknak. Már akkor motoszkált a gondolat a fejemben a cserével kapcsolatban. Így azonban egyértelművé vált a dolog.
A mélynyomóról annyit, hogy a hangja és a teljesítménye sem összemérhető a régi ládámmal. Kb félállásban van a sub hangereje, és már így bőven odateszi magát, tehát ha kell marad benne még tartalék rendesen. A mélyhangok sokkal jobban szétterülnek, és végre nincs olyan érzésem, hogy a mélyhangok egyirányból jönnek, hanem betöltik az egész teret. Nagyon elégedett vagyok vele. Sok kritikával ellentétben egyáltalán nem brummogós a hangja, talán ez a nagyobb teljesítménynek is köszönhető. Nagy hangerőn a próbált 215-ös valóban nem volt annyira pontos, de kisebb hangerőn ott sem tapasztaltam brummogást. Ennél többet én nem szántam volna rá, ennyiért pedig úgyérzem nagyon jó vétel.
Íme:

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Hozzászólás Szerző: GTomi »

nagyon tetszenek visor és fufuka cuccai.GRATULÁLOK
reméljük fufuka gyöz az új házban és nem az asszony így lesz elegendö helye.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Fufuka »

Fufuka:A hangfalaid fuldoklanak! Az összes!
Reméljük az új helyükön fel tudnak lélegezni.
Egyébként nem rossz!

Léva

Egyenlőre sajna ez a lehetőség...... de majd...... arról is tájékoztatok
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”