Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Visor, Fufuka!
Gratula a rendszeretekhez!
Visor! gondolom te sem bánnád, ha egy kicsit szélesebb volna a "moziszobád". Így vagyok én is.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Fufuka:
A hangfalaid fuldoklanak! Az összes!
Reméljük az új helyükön fel tudnak lélegezni.
Egyébként nem rossz!
Léva
még1
Nagyon ott van, garatulálok!!!
Egy kérdés: a túl sima fal a majdnem üres szobában nem visszhangzik?
Hát picit féltem a hangzástól, és picit visszhangzik is, de szerencsére mozizásnál egyáltalán nem zavaró.
A többieknek pedig köszönöm a gratulációkat!
TV: Sony KDS-55A2000 Erősítő: Sony STR-DB795S DVD: Sony DVP-NS930S Front: Sony SA-VS200 Surround: Sony SA-VS200 Center: Sony SA-VS200 Subwoofer: Sony SA-VS200
Fufuka és visor gratulálok nagyon jók a mozik. Fufuka ha teheted szerintem, húzd előrébb a hangfalakat amennyire lehet.
bár lehetne.......
de ugye van itt pár probléma.... elsősorban a feleségem majd a házunkban..... ott én leszek az úr :smile19: ( remélem )
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Fufuka és visor gratulálok nagyon jók a mozik. Fufuka ha teheted szerintem, húzd előrébb a hangfalakat amennyire lehet.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
a hátsó rész
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
még1
Nagyon ott van, garatulálok!!!
Egy kérdés: a túl sima fal a majdnem üres szobában nem visszhangzik?
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
Gratula Fufuka!
Sziasztok! Az én rendszerem emigyen néz ki. A szoba eredetileg nem "házimozi" szobának készült, de láttam benne fantáziát. Ami jó, hogy nincs ablak, így még a legnagyobb napsütésben is lehet mozizni. Akár villannyal is mert ez a szürke eléggé elnyeli a fényt. De persze sötétben az igazi A kábeleket pedig próbáltam teljesen eltüntetni.
Külön szobáról álmodozom én is! Egyébként gratula hozzá!
Fufuka: neked is grat!
mindjárt berakom a hátsó részt is
Sziasztok! Az én rendszerem emigyen néz ki. A szoba eredetileg nem "házimozi" szobának készült, de láttam benne fantáziát. Ami jó, hogy nincs ablak, így még a legnagyobb napsütésben is lehet mozizni. Akár villannyal is mert ez a szürke eléggé elnyeli a fényt. De persze sötétben az igazi A kábeleket pedig próbáltam teljesen eltüntetni.
Külön szobáról álmodozom én is! Egyébként gratula hozzá!
Fufuka: neked is grat!
a teljes front. ( illesztett kép, hibákat kéretik nem észrevenni)
Visor! Gratula!
Teccenek a szinek, illik egy moziszobához.
Ilyenkor mindig olyan irigy leszek azokra az emberkékre, akik külön szobában tudják élvezni a hobbijukat!!
még1
nagyon jól néz ki..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Nahh, még egy Sony-fan
Amúgy pofás.
még1
TV: Sony KDS-55A2000 Erősítő: Sony STR-DB795S DVD: Sony DVP-NS930S Front: Sony SA-VS200 Surround: Sony SA-VS200 Center: Sony SA-VS200 Subwoofer: Sony SA-VS200
a hátsó
Sziasztok! Az én rendszerem emigyen néz ki. A szoba eredetileg nem "házimozi" szobának készült, de láttam benne fantáziát.
Ami jó, hogy nincs ablak, így még a legnagyobb napsütésben is lehet mozizni. Akár villannyal is mert ez a szürke eléggé elnyeli a fényt. De persze sötétben az igazi A kábeleket pedig próbáltam teljesen eltüntetni.
Gratula a rendszerhez... A Banán Joe-t nem szereted??
Még eddig nem volt alkalmam megvenni. De előbb-utóbb ott lesz ő is.
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
Én is gratulálok a rendszeredhez! Azért vigyázz arra a benszülöttre nehogy levadássza az oroszlánt. Tudod ez náluk a férfivá válás próbája.
Köszi a figyelmeztetést, ez eddig eszembe sem jutott!
Rajtuk tartom a szemem ezentúl.
Üdv!
Érdekelne egy-két javaslat egy már működő weboldal látogatottságának növelésére. Van benne zene, szórakozás stb. Most viszont azt szeretném, ha lenne egy kis látogatottsága is, hogy ne csak magamnak irkáljam a frissítést.
Akit érdekel, az a promonet.hu címen megnézheti, és várom az ötleteket a "népszerűsítésre." Köszönöm
A dvd-ink, a bal csatorna és a tűz-víz sarok (meg az egyetlen bronzérmem ):
Gratula a rendszerhez... A Banán Joe-t nem szereted??
Számomra első a külcsin utána jöhet a belbecs. Erről beszéltem a Canopus topicban.
Tudnátok most mit vergődök hangfalügyben. És még csak a képeket nézegetem.
Nekem is előbb tetszett meg a Phonar kinézete mint a hangja. Szerencsére miután meghallgattam, a hangját is rendben találtam. Én viszont épp ellenkezőleg cselekedtem mint Te. Megtartottam a Phonar-t és kidobtam a szekrénysort.
Elhívtam az asztalost és mondtam neki, hogy olyan cseresznyeszínü szekrénysort akarok mint a hangfalaim.
Mosolygott, de megcsinálta.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Én is gratulálok a rendszeredhez!
Azért vigyázz arra a benszülöttre nehogy levadássza az oroszlánt. Tudod ez náluk a férfivá válás próbája.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Gartula a rendszeredhez! A macituning nálunk is terítéken van, de még hősiesen ellenállok!
Amióta az oroszlán a centeren figyeli az eseményeket, azóta mintha férfiasabb hangja lenne Darth Vadernek.