Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
a cd helyén lesz a center
Úgy legyen!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
A típusát most így hirtelen meg nem mondom, de ha megtalálom a honlapjukon akkor leírom. Egyébként még ennyi leírást találtam rólla:
,,Ezüstözött réz, teflon szigetelés, monofil szálak."
És ennek van valami gyártója, vagy csak maszek felhasználásban lett audió kábel?
A márkája HABIA.
és itt egy link hozzá.
Akitől vettem ő maga rakta össze az egészet és igen igényes darab lett belőlle.
És ennek van valami gyártója, vagy csak maszek felhasználásban lett audió kábel?
hopp a kép meg lemaradt:
Na ezt a kábelt ma szerváltam. Bár nem valami jó minőségű a kép, de legalább van valami.
A kábelt egyébként egy Nordost Valkyra-val hasonlítottuk össze és alig van némi külömbség. Kb. a BlueHeaven és a RedDawn közé lehetne sorolni.
Egyébként ez a kábel egy hadiipari cég kábeléből készült. Taflon szigetelés, oxigénmentes réz stb.
Gordon,
elárulod, hol vetted azokat az állítható tüskéket, amit végül is beépítettél a virágállványba? Nekem is szükség lenne egy pár darabra...
sima Hilti szeg M6-os menetes persellyel
gordon314.fw.hu
elárulod, hol vetted azokat az állítható tüskéket, amit végül is beépítettél a virágállványba? Nekem is szükség lenne egy pár darabra...
- 2db. mire jo?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Gordon,
.tv. Samsung LE-32R82 | .projector. Sony VPL-HS50 | .dvd. Pioneer DV-575A black | .soundcard. E-MU 1212m | .interconnect. Neotech KHS-154 SPC | .preamp. Pioneer C-90 Reference Control Amplifier | .power amp. Pioneer M-90 Reference Stereo Amplifier | .speaker cables. Neotech NS-241260 UP-OCC (bi-wired) | .front. Infinity Renaissance 90 | .components stand. Söund Arts MA4003/S
Hát annál biztos lepipálom hangerőben a hangfalat :-)
De szerencsére ezekkel a tüskékkel nincs gond :-)
Jól beváltak a soundcare tüskék. Főleg egy nagyobb hangfalnál hasznos, hogy nincs macera az alátéttel. A Focal-ok kb 70kg-t nyomnak. Azokkal nehéz balettozni
nem lennék ott, amikor egy rosszul sikerült érmebehelyezés esetén az ujjadra teszeg a sugárzót!
gordon314.fw.hu
Jól beváltak a soundcare tüskék. Főleg egy nagyobb hangfalnál hasznos, hogy nincs macera az alátéttel. A Focal-ok kb 70kg-t nyomnak. Azokkal nehéz balettozni
A legaudiofilebb pénzérme a 100Ft-os. Két különféle fém, több rétegben. Hallottam olyanról akinek 4 egymásra pakolt 100Ftos volt per tüske az alátét
A szőnyegbe bele szokták jó erősen nyomni a tüskéket, hogy ne a rugalmas szőnyegen álljon a készülék.
Simon
A Soundcare még ennél is profibb. Cuttie-nak van ilyen és képet is tett fel. Az benn a nagyszerű, hogy mozgathatod, emelheted, az érme (ami ott persely) ott marad a tüske alatt, de mégis szuper a rezgéscsillapítás.
Igc
Már megint min jár az eszem
gordon314.fw.hu
Köszönöm, akkor ez parkettánál játszik, padlószönyeg esetén nem szükséges.?
Azért ott sem árt; főleg ha félted a szőnyeget, mivel átbökheti..
Köszönöm, akkor hétvégén majd gyártok alájuk.
TV: Philips Video: Philips Erősítő: Denon AVR-1905 Front: Celestion F30 Center: Celestion F35 Surround: Celestion F10 DVD: Panasonic S27 Koax: Monitor Scart: Hama Home Theatre
Van erre profi megoldás is, ha jól tudom a Soundcare találta ki és a Kacsa-nál kapható.
Az én filléres hangfalaimhoz gyárilag adtak ilyen "félprofi megoldást".
u.i.: ahogy nézem takarítani kellene a hétvégén.
Azért ott sem árt; főleg ha félted a szőnyeget, mivel átbökheti..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
..ha egy cicit óvatosan arrébb akarja tolni az ember..
az nem fog menni..
Amúgy igen jó ötlet a tüske alá a közepén megfúrt érme..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Itt is volt kép az 1 Schillingesekről. A lényeg, hogy ha a tüske a parkettába beleszúródik, akkor az árt a parkettának és a rezgéscsillapításnak is. A legegyszerűbb, hogy egy pénzérmét tezs alá az ember. Viszint, ha egy centit elmozdítaná, akkor kezdődik a macera előlről. Erre született az a félmegoldás, hogy egy központfuróval az érmék közepébe egy mélyedést furattam. Így nem csúszik le olyan könnyen az érméről a tüske, ha egy cicit óvatosan arrébb akarja tolni az embert az állványt, hangsugárzót.Van erre profi megoldás is, ha jól tudom a Soundcare találta ki és a Kacsa-nál kapható.
TV: Philips Video: Philips Erősítő: Denon AVR-1905 Front: Celestion F30 Center: Celestion F35 Surround: Celestion F10 DVD: Panasonic S27 Koax: Monitor Scart: Hama Home Theatre
Gorfon gratula!
Azt nem mondom, hogy a hangfal állvány ronda, inkább meghökkentően szokatlan
Egy kérdésem lenne, írod:
Természetesen a tüskékként funkcionáló hiltik alá bekerültek a jól bevált 1 schillingesek.
Ez mire jó? Kellene mindegyik hangfal tüske alá tenni?
Köszönöm. Nekem célom is volt a szokatlanság. Eléggi individualista vagyok.
Itt is volt kép az 1 Schillingesekről. A lényeg, hogy ha a tüske a parkettába beleszúródik, akkor az árt a parkettának és a rezgéscsillapításnak is. A legegyszerűbb, hogy egy pénzérmét tezs alá az ember. Viszint, ha egy centit elmozdítaná, akkor kezdődik a macera előlről. Erre született az a félmegoldás, hogy egy központfuróval az érmék közepébe egy mélyedést furattam. Így nem csúszik le olyan könnyen az érméről a tüske, ha egy cicit óvatosan arrébb akarja tolni az embert az állványt, hangsugárzót.
Van erre profi megoldás is, ha jól tudom a Soundcare találta ki és a Kacsa-nál kapható.
gordon314.fw.hu
Gorfon gratula!
Azt nem mondom, hogy a hangfal állvány ronda, inkább meghökkentően szokatlan
Egy kérdésem lenne, írod:
Természetesen a tüskékként funkcionáló hiltik alá bekerültek a jól bevált 1 schillingesek.
Ez mire jó? Kellene mindegyik hangfal tüske alá tenni?