Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kiállításokon készült képek
Köszönet a magyar kiállítóknak.. a szoba, a kényszerű elrendezés ellenére simán állták a versenyt...
Köszönet Puklics Józsinak, Bodor Ferinek, Tű Karcsinak, "Begének", "Néhainak" , és mindenkinek aki támogatta e szobát...
Nagyon klassz dobozok ezek. Gratulálok.
Ok, hogy nem TAD volt ráírva, de az a csapat alkotta ezt is, ha jól tudom:
http://www.theabsolutesound.com/article ... udspeaker/
Ez volt 600000 Ft.
6000 USD helyett.
Azért az nem mindegy.
1-10-es skálán, mennyire voltál megelégedve vele?
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9832
Ez volt 600000 Ft.
6000 USD helyett.
Azért az nem mindegy.
1-10-es skálán, mennyire voltál megelégedve vele?
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Csak a TAD nem Pioneer. Mármint a neve. Egyébként a TAD a Pioneer highend brand-je, ahogy az Accuphase a Sony-é.
A TAD egyébként igen komoly minőséget képes létrehozni, ahogy az Accuphase is. Ezt pedig meg kell fizetni.
Akinek nem telik rá, vegyen Pioneer-t, Sony-t. Csak abban a hitben ne ringassa senki magát, hogy ugyanazt fogja kapni tized áron.
Ezek a hatalmas cégek olyan háttér tudással, technológiával rendelkeznek, hogy azt hoznak létre, amihez csak kedvük van. Így van ez a Pioneer, Sony esetében is.
Ez volt 600000 Ft.
6000 USD helyett.
Azért az nem mindegy.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
nem voltam kiállításon. öreg vagyok már ennyit utazni, de van abban valami aranyos, hogy 2013-ban -végre- azon megy a diskurzus, az audio note vagy az avantgarde acoustic volt- e jobb. így tovább, sose késő felébredni
de lelövöm a poént,lévén mindkettő van. tök egyformán szólnak. beállítás kérdése. épp ma pakoltam be ezüstmadzagot az AN-hez és azon merengek,visszateszem a rezet,mert mostmár totál úgy szól mint a tölcsér(félvezetős Avantgarde erősítővel),csak kisebb. tegnap más volt. jobb? rosszab? nem tudom, csak más. olyan "csövesebb". úgyhogy ne menjetek ölre, bármelyikkel jól jártok
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Kicsit nehezen viselem hogy olyanok moderálnak, akik ott sem voltak a kiállításon... De ha ott is lettek volna, akkor is...
A magántulajdon szent. És ez itt magántulajdon-föld. Mi pedig megtűrt vendégek vagyunk. Ez van. De az alább olvasható hifipiacos beszámolóból is sugárzik az "elkötelezettlenség". Naná. Egy kicsit sem számít, hogy ki fogja a pórázt, ki adta a lóvét. Ez már csak ilyen világ.
Szerintem ne legyünk hálátlanok, örüljünk, hogy egyáltalán lehet valahol egy fórumot találni.
Ahogy a magyar szoba gazdája is fogalmazott, a célt tessenek nézni, ne az eszközt. Ha szarul szólt, hát szarul szólt. De volt mögöttes cél, az a fontosabb. Én ugyan fel nem foghatom, hogy egy hifi kiállításon mi más lehetne a cél mint megmutatni a hangot, de látjátok, lehet más cél. Majd ki és/vagy megmagyarázzák.
Én személy szerint köszönetet mondanék minden magyar kiállítónak hogy vette a fáradságot és megjelent.
Webáruház:
-
Vendég
Sziasztok!
Testvéremmel és Darthdick kollégával ellátogattunk a kiállításra. Hozzáteszem én csak mozizok ezért nekem nagyon nem tetszett ,hogy csak 1 teremben volt film demózás (az is 5 percig)! Az Extreme Audionál szerintem a mozi bemutatónál nagyon gyenge volt a hangzás,hogy miért arra nagyon kíváncsi lennék.Rossz beállítás vagy gyenge hangsugárzók ?Mert az a Yamaha páros nem hiszem ,hogy csak ennyit tud! Stream Audionál megkérdeztük lehetne akkor rakjanak be valami filmet a válasz annyi volt sajnos csak koncert lemezek vannak.Akikkel kilátogattunk azokkal meg is beszéltük ,hogy egy Super 8 vonatbaleset,Éli könyve vagy Feledés és még sorolhatnám a tesztelhető filmeket! Nem volt semelyik meghallgatható ez óriási hiba! Áttérve a Stereo részlegre nekem óriási élmény volt jó pár kiállító terme pl:USA Audio nagyon szép tiszta hangzás,L'audituer gyönyörű az a hangfal amivel kedden lettek készen és a hangja is szenzációs volt,Analog Voice nagyobb szobát érdemelt volna ez a rendszer de így is nagyon tetszett,Soundmania Genelec dobozzal az egyik kedvenc helységem volt,Stream Audio nekem az állványos Dalinak tettszett jobban a hangja ez szoba inkább felejtős volt, Ultimate Audio innen szinte azonnal menekültünk nagyon nem volt rendben az a hangzás,Music Tools egyszer az volt az érzésem,hogy ez nagyon jó máskor meg pont az ellenkezője ,Hififutár azok a Heco hangfalak nagyon szépek a hangzásról érdemben nem lehet semmit mondani mert nagyon hangos volt a szoba Audio Mekka itt ismerős volt a hangzás mivel én is Marantz erősítőt használok azért lehetett volna jobb is ,Audio Centrum Phonar nagyon szép látvány és a a hangja is szép,Extreme audio itt nem volt semmi gond a hang nagyon tetszett. Azokat akiket kihagytam fülesek miatt volt ,mert azok nem érdekelt minket. Jövőre is biztos megyek ha lesz!Remélem több mozi bemutató lesz mint idén volt!
- pj-
- Törzsvendég

- Értékelés: 725
- Kapcsolat:
Ha megengeditek, szeretnék pár gondolatot megosztani.
Azt hiszem elég nagy a kavarc a magyar szobával kapcsolatban.
Elsőre ami senkinek nem tűnt fel -természetesen- hogy 3 pár hangfal volt ott (s nem 1 pár mint a többi a helyen). Gondolom nem kell tovább magyaráznom, ha igen, akkor az baj.
A másik -ami viszont a mi hibánk- hogy ki kellet volna írni, vagy legalább mondani, hogy éppen mi szól. Példának okáért a fekete monitorok sosem szóltak full Ethosz rendszeren.
Amúgy tudatosan mi normál cd-vel demóztunk, nem volt kifejezetten audiofil cd berakva (na jó 1db japán kiadásút "becsempéztünk").
Érdekes volt a helyszín, kicsit szerintem mindent keresgélni kellet, ami egyrészt jó, másrészt nem.
Teljesen egyetértek Bodor Ferivel, igazán megmutatni szerettük volna magunkat, no meg valami ízelítőt adni magunkból, több kevesebb sikerrel (ha kevesebb, az a mi hibánk).
Köszönöm, hogy ott lehettem.
Üdvözlettel: Puklics József
ETHOSZ Bt.
Engedjétek meg nekem, hogy röviden reagáljak.
A Magyar szoba elsősorban a megjelenésről szólt.
Azt akartuk néhányan demonstrálni hogy igen, még élünk és lehet ránk számítani.
A koncepció hogy minél többen legyünk, eleve kizárta a jó jó hang lehetőségét.
Folyamatos telt házzal üzemeltünk, ahol a beszélgetés zaja elnyomta a zenét, ami miatt hangosabban kellett megszólalni ami viszont a nagy szoba miatt előnytelen volt.
Az óriás terem és az oszlop miatt méterekre elhúzott dobozok elvesztették a mély szekciót így ami maradt az a közép magas.
Ez nem mentegetőzés félre ne értsetek, de más a koncepció.
Akit érdekel az amúgy is meglátogat, akit meg nem az meg sosem fogja megtudni mit is tudnak ezek a berendezések.
Személy szerint nekem már nincsenek megfelelési kényszereim.
Becsülni kellene mindenkit aki időt, pénzt, fáradságot nem kímélve részt vesz egy ilyen kiállításon.
Véleménye mindenkinek van, ezt elfogadom de komoly summázásba ne menjen senki bele a kint hallottak alapján.
Nagyon megértem Huszti Zsoltot aki néma kiállítást csinált.
Üdv
Bodor Ferenc
Bodor Audio
Úgy látom a Magyar szoba kap hideget-meleget is. Mi szombaton voltunk kint többször vissza is jöttünk mert a hallgatózásra nem voltak ideálisak a körülmények, talán nem is ez volt a fő cél. Volt hogy 30 fő volt bent a szobában és kb olyan érzése volt az embernek mintha egy szinház két felvonása közötti szünetben lennénk. Ez viszont jóformán kizárta a komolyabb véleménynyilvánítás lehetőségét. Kis türelemmel azért lehetett hallani a hangfalakat Ha pedig valakit érdekel valamelyik hangfal vagy egyéb az úgysem elégszik meg ennyivel. Egyébként jól elbeszélgettünk több ismerőssel és kiállítóval Feriéknél. Én személy szerint köszönetet mondanék minden magyar kiállítónak hogy vette a fáradságot és megjelent.
AVM ; 3D Lab ; Usher Audio ; Ayon
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 783
Azért máshol is maradtak még rejtett tartalékok a bemutató szobákban ..mint pl. itt:
(az idegen hálózati csatlakozót nem cserélték le, hanem betettek a fali csatlakozóba egy gagyi átalakítót.
Ezt én is láttam....No comment....
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1157
Sziasztok.
Nem volt lehetőségem elmenni erre a bemutatóra,kiállításra ,de azért így látatlanban,hallatlanban is szeretném megvédeni a Magyar csapatot/csapatokat.
A költségvetés sajnos nem egyenlő ,így számomra egyértelműen lehet gyengébb.
Röviden ennyi.
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
- tunerman
- V.I.P.

- Értékelés: 3138
Azért máshol is maradtak még rejtett tartalékok a bemutató szobákban ..mint pl. itt:
(az idegen hálózati csatlakozót nem cserélték le, hanem betettek a fali csatlakozóba egy gagyi átalakítót.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
Képek a hétvégi Canon – Colorfront – Penna 4k digitális mozi bemutatóról | Broadcast AV blog
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Engedjétek meg nekem, hogy röviden reagáljak.
A Magyar szoba elsősorban a megjelenésről szólt.
Azt akartuk néhányan demonstrálni hogy igen, még élünk és lehet ránk számítani.
A koncepció hogy minél többen legyünk, eleve kizárta a jó jó hang lehetőségét.
Folyamatos telt házzal üzemeltünk, ahol a beszélgetés zaja elnyomta a zenét, ami miatt hangosabban kellett megszólalni ami viszont a nagy szoba miatt előnytelen volt.
Az óriás terem és az oszlop miatt méterekre elhúzott dobozok elvesztették a mély szekciót így ami maradt az a közép magas.
Ez nem mentegetőzés félre ne értsetek, de más a koncepció.
Akit érdekel az amúgy is meglátogat, akit meg nem az meg sosem fogja megtudni mit is tudnak ezek a berendezések.
Személy szerint nekem már nincsenek megfelelési kényszereim.
Becsülni kellene mindenkit aki időt, pénzt, fáradságot nem kímélve részt vesz egy ilyen kiállításon.
Véleménye mindenkinek van, ezt elfogadom de komoly summázásba ne menjen senki bele a kint hallottak alapján.
Nagyon megértem Huszti Zsoltot aki néma kiállítást csinált.
Üdv
Bodor Ferenc
Bodor Audio
-
Vendég
Az nem jelent semmit.
Szerintem időnként töredék árom is meg lehetne venni.
Amiket én vettem, azokat is 2 mFt-ért árulják.
Akcióban meg 600000 Ft volt.
Csak a TAD nem Pioneer. Mármint a neve. Egyébként a TAD a Pioneer highend brand-je, ahogy az Accuphase a Sony-é.
A TAD egyébként igen komoly minőséget képes létrehozni, ahogy az Accuphase is. Ezt pedig meg kell fizetni.
Akinek nem telik rá, vegyen Pioneer-t, Sony-t. Csak abban a hitben ne ringassa senki magát, hogy ugyanazt fogja kapni tized áron.
Ezek a hatalmas cégek olyan háttér tudással, technológiával rendelkeznek, hogy azt hoznak létre, amihez csak kedvük van. Így van ez a Pioneer, Sony esetében is.
Én örülök annak is, hogy egyáltalán volt mit hallgatni. Sajnos a hazai szobában lévő hang nekem sem tetszett. De bementem, többször is, mert kíváncsi voltam.
Én is így voltam vele, összesen vagy 3x visszamentem, mert nem akartam elhinni, hogy ennyire gyenge. Kicsit nekem méltatlan és érthetetlen volt a sarokban fölállított torony is a multi kiszolgálással. Lehet, hogy több kisebb szobában összeállított rendszer jobb lett volna.
Féltem tőle, hogyha leírom a véleményem, akkor megköveznek a gyártók, nem is akarok nekik rossz reklámot, ezért is írtam le, hogy melyik hangfal szólt, amikor ott voltam. Azt elég nagy hibának éreztem, hogy nem cserélgették, az ott lévő kiállítók nem vették észre hogy nem jó? Kíváncsi lettem volna a többire is, esetleg az oldalt lévő Bodor erősítőre, amit hallani még nem hallottam.
Sajnálom, hogy így történt, mert szerintem vannak jó magyar termékek, és ez elég rossz reklám volt nekik.
Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1642
SoXX, Kobak, kb. AN szoba muzsikált, aztán nagy űr. A magyar szobához annyit, hogy mintha megállt volna az idő. Fiatalkorom DIY próbálkozásait juttatta az eszembe.
Ja, és kiállítótól függetlenül zavart a körülmények igénytelensége. Ilyen drága berendezéseket azért illene kicsit csinosabb körítéssel tálalni. Szvsz., bocs ha csak engem zavart.
Én örülök annak is, hogy egyáltalán volt mit hallgatni. Sajnos a hazai szobában lévő hang nekem sem tetszett. De bementem, többször is, mert kíváncsi voltam.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
SoXX, Kobak, kb. AN szoba muzsikált, aztán nagy űr. A magyar szobához annyit, hogy mintha megállt volna az idő. Fiatalkorom DIY próbálkozásait juttatta az eszembe.
Ja, és kiállítótól függetlenül zavart a körülmények igénytelensége. Ilyen drága berendezéseket azért illene kicsit csinosabb körítéssel tálalni. Szvsz., bocs ha csak engem zavart.
Sziasztok!
Gondoltam én is megosztom, hogy mit láttam, hallottam tegnap a shown.
Én tegnap délután voltam kint, lehet, hogy az időpont választás vagy más miatt, de a bejutás percek alatt történt, miután kifizettem a 2100 Ft-os árat. Végre nem volt nagy tömeg, mint korábban a Hiltonban (ez mondjuk nekem jó volt, a kiállítóknak kevésbé).
A hely szerintem nem volt rosszabb, sőt, mint a Hiltonban, bár eléggé zavaró volt nekem, hogy le-föl kellett mászkálni, és kicsit kesze-kusza volt az egész (a magyar szobát meg az Usaaudiót majdnem kihagytam).
A L'auditeurnél kezdtem, ahol le is ragadtam egy időre. Nagyon tetszett az új lemezjátszójuk és a saját hangszórójuk is, el tudnám viselni otthonra.
Utána a Stream Audionál hallgattam az Audia Dali összeállítást. Ahogy beszélgettem az értékesítővel egyértelmű lett, hogy amit hallottunk, abban igazunk van, nem tökéletes ahogy szól. A szoba akusztikája messze nem volt ideális, a nagy Audia nagyobb hangfalat kért volna, a kis rendszer meg szépen szólt nagyon, de búgott, nagy valószínűséggel az oszlop miatt. Az Audia jól szerepelt, az biztos.
Megnéztem a Pennás Eisa-s termet, persze megcsodáltam a 4K-s hajlított tv-t, bár ennek sok értelmét még nem látom. Nincs forrás és az ára is horror, de az irány látszik. A Canon fényképezőgépeknél hosszabban időztem, a legnagyobb 1Dx-et is kipróbálta, röviden csak ennyi .
Az Usaaudiot elsőre nem is találtam, aztán valaki felhívta a figyelmemet, hogy oda is le kéne menni. Jó volt, szép volt, jól szólt, de nem az én világom.
Eljutottam a magyar szobába is, ami sajnos nagy csalódás volt. Lehet, hogy túl nagy volt a terem vagy más probléma volt, de várakozásaimmal ellentétben nem szólt jól. Nem gondolom, hogy a full Ethosz elektronikával vagy a Hydra kábelekkel lett volna a probléma. Amikor ott voltam, balról a második monitor szólt, fekete előlappal. Később többször visszamentem, hátha bekötöttek mást, de sajnos ez szólt végig, ami kicsit sem volt meggyőző. Sajnálom, mert többet vártam tőlük.
Az emeleten a 2 Audio Note szoba magáért beszélt, bár pont azt beszéltük többekkel, hogy miért kell mindig a sarokba tolni a hangfalakat, mikor ezeknek a mély tartománya is búgott.
A Genelec volt talán számomra az utolsó teszt alany, kár lett volna kihagyni. Én korábban nem hallottam, de amit itt nyújtott, le a kalappal, engem nagyon megfogott. Impozáns volt a mikrofonnal optimalizált hangzás, nagyon kellemes, hosszan hallgatható rendszer volt, persze nem olcsón, de ezen a kiállításon semmi nem volt olcsó.
A Yamahánál jártam, a többi csak házimozis szobát nagy részben kihagytam, engem a sztereo jobban érdekelt.
A kiállítás szerintem nem volt rossz, de van még mit javítani, pl a Toshiba kb 1/3 ekkora szobában is jól érezte volna magát, bár a hosztesz lányok nagyon csinosak voltak.
Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv
Az eddigi show-kon nekem is mindig ez tetszett a legjobban.. Egyszerűen egyben volt a hang. A 2011-es show-n kb 4 órán át hallgattam..
Szerintem az AN-nak pont ez a lényege...
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
Az egy nagyon jó doboz! Részemről, csak a közel 10millás árat sokallom.
Az nem jelent semmit.
Szerintem időnként töredék árom is meg lehetne venni.
Amiket én vettem, azokat is 2 mFt-ért árulják.
Akcióban meg 600000 Ft volt.
Webáruház:
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9832
Számomra kiemelkedett az összes többi közül.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Ezeket én is szívesen meghallgattam volna.
Az egy nagyon jó doboz! Részemről, csak a közel 10millás árat sokallom.
A TAD. Finom hang, jó hang, komoly hang. Jobb térleképzést vártam, ha már koax hangszórók. Nagyon, nagyon túlárazottnak tűnik.
Ezeket én is szívesen meghallgattam volna.
Webáruház:
Többször bebarangoltam a termeket, hallgattam a kiállított termékeket, installációkat. Részemről, sok jó hangot hallottam. Nyilván nem egyformák, de sok jónak mondható termék került terítékre, ártól, értéktől függetlenül. Aki ismer, az tudja, hogy én csak hangszórón keresztül látom a világot, úgy tessék értékelni. Amik tetszettek.
A tölcsérek! Kompressziós meghajtók, PA wooferek! Zseniális hang! Mentes minden hifis ideológiától, berögzültségtől. Nagyon tetszett! Iszonyat drága!
A TAD. Finom hang, jó hang, komoly hang. Jobb térleképzést vártam, ha már koax hangszórók. Nagyon, nagyon túlárazottnak tűnik.
Audio Note, kicsi. A tesztanyagokkal fantasztikus volt. Kb. 15 négyzetméteren? Nagyon jó magasakkal, bár lehet, hogy nem a legjobb integrációval.
Genelec. Rendkívül tiszta, átlátható, de mégsem steril hangkép. Véleményem szerint, sikerült a kellőnél jobban csillapítani a szobát, de nyilván ehhez nem értek. Egy érdekesség viszont. DSP ide, vagy oda, az alja laza, és búgós volt. Ott, akkor.
Heco Statement. Mozival készültek, ennek köszönhető a szobaválasztás. Ez valamiért nem valósult meg, így maradt a hifi. A basszust nem minősíteném, valószínűleg nem lenne reveláns, mivel még nem hallottam ennek előtte soha. Közép, magas szekciója nagyon tetszett. A doboz a középrészen, egyfajta dipólként működik, ami nagyon jót tesz az énekhangoknak. Szerintem ígéretes darab. Meg kellene hallgatni, legalább a forgalmazónál.
Accutonok. Akár hányszor hallgatok ilyen hangszóróval szerelt dobozokat, mindig az az érzésem, hogy valamiért egyfajta kényszerbetegségben szenvednek a tervezőik. Minden esetben meg akarják mutatni, hogy ez aztán! Végül meg kiderül, hogy mi az erőlködés vége.
Gauder. Alumínium, meg Isten tudja hány, milyen rétegrendű kabinet. Steril, túl steril. Jó térleképzés, maga után kivetnivalót hagyó alsó szekció. De legalább, olcsóbb mint pár éve.
L' Auditeur. Hasonló mint az előbbi, csak minden kisebb. Bocsánat, sokkal szebb, és hazai !!!
Fárasztó, de jó volt! Köszönöm Ferinek, hogy jelen lehettem! Mert hát nekem, belépőt sem kellett fizetnem.