Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A Te Blu-Ray gyűjteményed
Álmaim gyűjteménye! Gratulálok ehhez a hihetetlen kollekcióhoz.
ez egy kisebb közép-amerikai banánköztársaság éves költségvetése lehetett
Lenni én kici Cunami-Cinema Cizellált Císztemem:
Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Mostanra már egész tetemes mennyiség gyult ossze a kékhasú állományból, osszesen 410db. Lassan már videótékát nyithatok beloluk... Íme a pokoli torony:
gratula!
ez egy kisebb közép-amerikai banánköztársaság éves költségvetése lehetett
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Mostanra már egész tetemes mennyiség gyult ossze a kékhasú állományból, osszesen 410db. Lassan már videótékát nyithatok beloluk... Íme a pokoli torony:
Íííííj, a mindenit!
Ez igen, nagyon fain, nem semmi!
Gratula a szép gyűjteményhez!
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th
Ma ezt vettem:
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB
A f@..omba találjátok ezeket az olcsó kékeket folyton ?? Te is meg Posza is. ....Amúgy grat!
A John Rambo ütős nagyon!
Xpress-en volt most ez a két BD akciósan. Elvileg a Rambo-ból 3db. volt ennyiért, én a utolsóra csaptam le ha minden igaz, mert csak ez az egy volt már raktáron.
A f@..omba találjátok ezeket az olcsó kékeket folyton ?? Te is meg Posza is. ....Amúgy grat!
A Rambo már egy ideje ilyen áron van az MM-ekben.
A Carrei-t azt én 1990 huf-ért láttam, de lehet, hogy volt 999-ért is, de az a film annyira nem izgat, hogy figyelgessem.
Én a Rambot még az Xpressen vettem 3490 huf-ért, az volt az első kékem és még lejátszóm sem volt.
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
A 49 és az 50. kékségem !
Carrie 2990 helyett 999Ft-ért, Rambo 5990 helyett 999Ft-ért.
A 49 és az 50. kékségem ! Carrie 2990 helyett 999Ft-ért, Rambo 5990 helyett 999Ft-ért.
Tegnapi bécsi túrám eredménye: Megamind 3D 1euro volt..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Végre Blu ray-en is megvan a MAD MAX!! Igazi klasszikus film,számomra még mindíg sok mai hasonló kategóriás filmet maga mögé utasítva!
Nekem a 3. rész nagyon nem jött be, de az első két részét csípem.
Végre Blu ray-en is megvan a MAD MAX!! Igazi klasszikus film,számomra még mindíg sok mai hasonló kategóriás filmet maga mögé utasítva!
Benzineskanna kiadás:
Mad max 008.jpg
Mad max 009.jpg
Mad max 007.jpg
Mad max 010.jpg
Én is gratulálok.
Látom nem magyar kiadás. De ez jobban is néz ki, mint a hazai, ezeknek jobb a lemezek szitázása.
Bevallom én nem láttam még egyiket sem. De tervbe van, hogy megnézem, a NAS-on már ott figyel a trilógia, csak idő kellene már, hogy megnézzem.
Benzineskanna kiadás:
Mad max 008.jpg
Mad max 009.jpg
Mad max 007.jpg
Mad max 010.jpg
Gratula fodesz!

Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
- fodesz
- V.I.P.
Benzineskanna kiadás:
- fodesz
- V.I.P.
Köszi Fodesz!
Jövő héten lehet, hogy meg is nézem majd, ha meglesz az új erősítő.
Természetes hogy akkor kell beidőzíteni ...nekem is jött egy régi kedvenc a ami nap. Holnap ha lesz idő felteszem ide...
Gratula spiky!! Jó film a Fantom protokoll! Nekem is megvan!
Köszi Fodesz!
Jövő héten lehet, hogy meg is nézem majd, ha meglesz az új erősítő.
- fodesz
- V.I.P.
Ma ez jött. Így 53 kék van már a birtokomban.
Gratula spiky!! Jó film a Fantom protokoll! Nekem is megvan!
Gratula!
Thx, de most néztem az Xpressen, hogy a fém meg 2 lemezes, azon több extra van. Úgyhogy majd azt is be kell szereznem valahogy akciósan, mert én ilyen extra buzi vagyok.
De természetesen ennek is örülök.
Ma ez jött. Így 53 kék van már a birtokomban.
Gratula!
Nem jobb, de talán nem is rosszabb. Látványfilm, a sztorija elég egyszerű. Ami nekem feltűnt, erősen látszott végig a filmen, hogy csak konvertált 3D, szóval az Avatar-t továbbra se ütötte ki a nyeregből. Én főleg a jó ára miatt hoztam el, pár nappal előtte néztem meg először, dvd-n.
Az új Star Trek is utólag lett 3D-re keverve, szerintem az is gyenge lesz, bár a film ettől még lehet hogy bejön majd...
Én sem rajongok a konvertált 3D-ért. moziban is inkább csak azokat nézem 3d-ben, ami real3D-k.
mondjuk a Star Trek 2-t IMAX3D-ben néztem, de nem a 3D miatt, hanem az IMAX-os jelenetek miatt, mert ott teljes vásznon ment a film azoknál a részeknél. Sajnos BD-n nem így jelenik meg, mint anno a TDK, TDKR vagy a Tron.
A Vasembert is sima 2D-s verzióban tervezem majd megvenni.
Nálunk a Tesco-ban csak a DVD-re van ez az 50%-os ClubCard akció, hogy k@pják be.
És amúgy milyen a film? Jobb, mint az elsō kettō?
Nem jobb, de talán nem is rosszabb. Látványfilm, a sztorija elég egyszerű. Ami nekem feltűnt, erősen látszott végig a filmen, hogy csak konvertált 3D, szóval az Avatar-t továbbra se ütötte ki a nyeregből. Én főleg a jó ára miatt hoztam el, pár nappal előtte néztem meg először, dvd-n.
Az új Star Trek is utólag lett 3D-re keverve, szerintem az is gyenge lesz, bár a film ettől még lehet hogy bejön majd...