Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A Te Blu-Ray gyűjteményed
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Fodesz! Élőben is láttad, vagy csak fotókon?
Azért kérdezem, mert aki megvette tőlem, azt mondta az előzetes telefonos egyeztetésnél, hogy majd vesz tokokat, és nyomtat hozzá borítókat. Amikor azonban meglátta élőben a gyűjteményt, ezt mondta: - Át kell értékelnem a korábbi kijelentésemet, megtartom a díszkiadást, annyira szép.
Nekem DVD-ben is jobban tetszett a "darabos" vastagtokos kiadás mint a slim díszdobozos ami jelenleg meg is van. Semmi bajom a BOND50 díszdobozzal,nagyon szép az úgy is,egyetlen csupán (de ez érvényes az ilyen díszdobozos kiadásokra általában) hogy pl a polcokon elhelyezve egész más méretűek mint a hagyományos tokok ezért egyik kilóg a másik magasabb a harmadik meg sehogy sem fér stb.. Posza a te polcrendszered ötletes és úgy felállítva a díszdobozok ahogy nálad van tetszenek.A BOND 50 szép csak max "lapjával" férne el a polcon máshogy nem...
A James Bond filmek nekem valahogy jobban bejönnek ha külön részenként látom őket.(külön borítóval,tokkal) Ez a BOND50 pakk nekem annyira nem tetszik.Kicsit ömlesztve vannak a filmek még ha fakkokban is,de olyan mint ha valami cipzáros mappában lenne csak szép körítésben .
Fodesz! Élőben is láttad, vagy csak fotókon?
Azért kérdezem, mert aki megvette tőlem, azt mondta az előzetes telefonos egyeztetésnél, hogy majd vesz tokokat, és nyomtat hozzá borítókat. Amikor azonban meglátta élőben a gyűjteményt, ezt mondta: - Át kell értékelnem a korábbi kijelentésemet, megtartom a díszkiadást, annyira szép.
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
- fodesz
- V.I.P.
Nézegettem az Xpress-oldalát. Ami igazán érdekelne az új filmek közül az egy havi fizetés kb. És nem egy utánfutóval kéne érte menni.Elég lenne az a doboz amiben a két papagájt vettük nemrég a gyerekeknek.. 5-8 ezer ft nagyátlag,köztük nem is mind új sok a régebbi (psycho,Madarak,Vissza a jövőben trilógia ,Nagy durranás I-II stb..)
A Vissza a jövőben trilógiát jó lenne beszerezni mert imádom a filmeket de 15 ropi sok érte. Az új Die Hard 1-5-ig pakk is guszta de pl az Elrabolva 2 is érdekelne,nem értem miért nem adták ki az első részét itthon.Annak hiányában csonka gyűjtemény.
A James Bond filmek nekem valahogy jobban bejönnek ha külön részenként látom őket.(külön borítóval,tokkal) Ez a BOND50 pakk nekem annyira nem tetszik.Kicsit ömlesztve vannak a filmek még ha fakkokban is,de olyan mint ha valami cipzáros mappában lenne csak szép körítésben .
- fodesz
- V.I.P.
Posza grat! Jó film a Hét év tibetben! Nekem a legutóbbi 36 című filmmel lett 130db a gyűjtemény. Jó lenne ha már levinnék az árakat rendesen és akkor még többet lehetne magunkénak tudni!!
A JB- gyűjteményemmel annyi.
Úgy könnyű.
Én is 48 db-nál tartok.
És július lesz lehet az első hónap, hogy nem veszek egy filmet sem, amióta megvan a lejátszóm.
De azért ez nem biztos.
Gratula!
No fene, tőlem vmivel később kezdted el gyűjteni a kékségeket és már be is előztél, én még csak 48-nál tartok.
A JB- gyűjteményemmel annyi.
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
50. Blu-ray-em:
Gratula!
No fene, tőlem vmivel később kezdted el gyűjteni a kékségeket és már be is előztél, én még csak 48-nál tartok.
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Grat mindenkinek a legfrisebb szerzeményekhez!
Íme néhány "szokatlan" blu-ray: (white-ray)
anno pár éve nálam is volt pár játék(fifák és need for speedek) aztán gépet is, játékokat is eladtam, mert hosszú órákat töltötttem a gép előtt, ami nem igazán nem tett jót a másnapi(aznapi, mivel hajnalba nyúlt egy-egy rangadó a fifán) munkamorálomnak
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Ma ez futott be - 50. Blu-ray-em:
DSC03116.JPG
gratula!
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Ma ez futott be - 50. Blu-ray-em:
- fodesz
- V.I.P.
T-Tboy a Largo Winch nekem is megvan nem rossz film.A 36 című filmet én is megvettem 790-ért !! Eddigi legolcsóbb BD filmem. Igazából csak azért mertem bevállalni mert a borítóján azt olvastam hogy a kiváló Szemtől szemben amerikai akció (DeNiro/Pacino) film francia párja. Reméljük jó lesz...
Gratulésön mkinek a újabb kékhasúakhoz! Én ezeket lőttem legutóbb, db.-ját 990Ft-ért. Mindkettőt tök ismeretlenül vettem meg, sohasem láttam még őket. De nem bántam meg, szerintem egész jó mind a két film. A Largo Winch-ben különösen azok a jelentetek tetszettek amelyek a természetben lettek felvéve.
Grat mindenkinek a legfrisebb szerzeményekhez!
Lenni én kici Cunami-Cinema Cizellált Císztemem:
Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB
Mai szerzemények
Gratulálok mindenkinek az újakhoz. Nekem ez a legutóbbi:
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Friss külföldi szerzeményeim. Megerősítem, hogy a Charlie angyalai 2-őn tényleg van magyar szinkron. Kár, hogy az Intercom mégsem adja ki, akkor itthon vettem volna meg. De nekem most már mindegy is, most már nem érdekel. A Mindenképpen talán-on van még magyar felirat, a többin nincs magyar vonatkozás. Most tartok így 327-nél.
Ahogy igértem megérkezett az első BD3D szerény kis gyűjteményembe.
Ő lenne az! Pont jó lesz újranézni a 2.rész előtt
Bontatlan kiadás volt és annyiért amenyniért hozzájutottam, szerintem teljesen jó.
Csak az az LG logó ne lenne rajta. De majd szerzek hozzá másik borítót.
Posza gratula! A Hobbit-ot mennyiért sikerült megvenned? Szeretném majd beszerezni 2D-ben.
8ezer volt, a Tron meg 5 és fél, plusz posta. A fórumon hirdették, bontatlan volt.
Azt az Akváriumos blu-rayt én is majdnem megvettem egyszer a Média Markt-ban, csak törött volt a tok, és utolsó darab volt.
Milyen egyébként? Érdemes megvásárolni?
Érdemes, 1 ezres volt. Én online rendeltem meg a MM-tól, ingyenes kiszállítással a helyi postán vettem át. A minősége nagyon jó.
- fodesz
- V.I.P.
Posza gratula! A Hobbit-ot mennyiért sikerült megvenned? Szeretném majd beszerezni 2D-ben.
Most érkeztek, részben az Xpress-ről:
DSC03096.JPG
Azt az Akváriumos blu-rayt én is majdnem megvettem egyszer a Média Markt-ban, csak törött volt a tok, és utolsó darab volt.
Milyen egyébként? Érdemes megvásárolni?
Tíví: Panasonic TX-P50U20B 50"Full HD DíVíDí: Panasonic A360 3D Blu-ray: Panasonic DMP-BDT500 Processor: Sherbourn PT-7020 Power Amp 5ch: Rotel RMB-1075 Front hangfalak: Klipsch RF-82 Center hangfal: Klipsch RC-62 Hátsó surround hangfalak: Klipsch RS-62 Subwoofer: Jamo Sub360 Készülék állvány: Atacama Equinox Tíví állvány: Atacama SL500 Surround hangfal állvány: Atacama SL300 Analóg IC kábelek:5 pár Siltech New York Subwoofer kábelek: 3db Siltech Stockholm + Y elosztó HDMI kábelek: 1db AudioQuest Chocholate + 3db QED New Reference Hangfalkábelek: Crystal Copper Special & Chord Carnival Silver Screen Hálózati kábelek: 1db Siltech SPO-18, 1db Siltech McIntosh, 4db Siltech SPX-20, 2db Siltech Berlin Hálózati elosztó: Siltech Octopus Gyilkológép: Sony PS3 Super Slim 12GB
Grat Posza! Ezekre én is fenem a fogam...
Jó filmnézést!
4/4.
4/3.
4/2.