Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Saját hifis cuccaimról készült képek

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hozzászólás Szerző: AVX »

A center 80 Kg.Minden doboz aktív.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Jövő héten érkezik hozzám egy nagy Meridian rendszer.
Az sem lesz semmi.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

A szavaidból azt gondolom, hogy nyersen is nagyon meggyőző a hangja! A hangfalkábel elég combos. Milyen kábel?

Jungson.
Már 1 perc után is gyönyörűen szólt.
Van másik ilyen méretű Harbeth dobozom,tehát tudom mihez mérni a hangját.

Acus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 29

Hozzászólás Szerző: Acus »

Ma hallgattuk meg Sumival az új Harbeth 30.1-es dobozaim.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

A szavaidból azt gondolom, hogy nyersen is nagyon meggyőző a hangja! A hangfalkábel elég combos. Milyen kábel?

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2932

Hozzászólás Szerző: earforce »

Engem érdekelne egy ERL Audio IC MKII, ha esetleg piacra dobnád.:-)

Sajnálom, de az Extra Reference Level audio IC-t csak a Coconut Audio tudja neked legyártani. Jelenleg nem rendelkezem kellő szaktudással ilyen magas szintű kábel legyártásához.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Ma hallgattuk meg Sumival az új Harbeth 30.1-es dobozaim.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Engem érdekelne egy ERL Audio IC MKII, ha esetleg piacra dobnád.:-)

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Csináltam pár fregolit kizárólag a magam szórakoztatására - NOT FOR SALE

SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

A helyükön.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Tegnap Black Sable NOS RCA 6CG7 clear top csövek kerültek az erősítőmbe.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

dodelijk
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 31

Hozzászólás Szerző: dodelijk »

Nekem 806V van Rotellel 25nm-en és abszolút elég a mélye.Gondolom a 807V-nek is van.
Mindenképp hallgasd meg a 2.1 vagy 2.2 felállást valami jó kis zárt méllyel/mélyekkel.
Olive 3 HD+Rotel Ra-1070+Focal 806V

davidka33
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 370

Hozzászólás Szerző: davidka33 »

Nekem volt így együtt,anno ugyan ez a kettő(Pointe Focal)! Először nálam sem igazán stimmelt az egész! Kábelekkel kissé tudtam kiegyensúlyozni a hangjukat , kicsit összehangolni a két komponenst! Főleg a táp és ic kábelek hoztak jó eredményt. Nem lesz ennek annyi mélye mint a Charionak , valahogy mindig többet várnál ránézésre egy ekkora monitortól, de a felbontása, részletező képessége el tud varázsolni! Tehát nálam Van Den Hul kábelek váltak be ezekhez a legjobban, esetleg másik erősítő....

A szomszédom tranzisztorosa itt figyel nálam! Azzal még rosszabb a helyzet...

JOE77
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 15
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: JOE77 »

Ezzel nem oldódik meg a problémám! Biztos vagyok benne hogy van mélye a Focal-nak! Csak az én szobámban, vagy fejemben(?) nem jelenik meg...

Nekem volt így együtt,anno ugyan ez a kettő(Pointe Focal)! Először nálam sem igazán stimmelt az egész! Kábelekkel kissé tudtam kiegyensúlyozni a hangjukat , kicsit összehangolni a két komponenst! Főleg a táp és ic kábelek hoztak jó eredményt. Nem lesz ennek annyi mélye mint a Charionak , valahogy mindig többet várnál ránézésre egy ekkora monitortól, de a felbontása, részletező képessége el tud varázsolni! Tehát nálam Van Den Hul kábelek váltak be ezekhez a legjobban, esetleg másik erősítő....

davidka33
V.I.P.
V.I.P.

Gondolom akkor most ez a felállás van. (807V-vel)
Nincs abban a szép házban egy másik helyiség ahova egy félórára lelehetne vinni a cuccot? ( 2 monitor, laptop, erősítő nem a világ vége)
Azonnal kiderülne, hogy tényleg nincs azokban a Focal dobozokban mélyhang vagy az akusztika babrál ki veled.

Ezzel nem oldódik meg a problémám! Biztos vagyok benne hogy van mélye a Focal-nak! Csak az én szobámban, vagy fejemben(?) nem jelenik meg...

davidka33
V.I.P.
V.I.P.

Hát így könnyű! Ha sok a mély kiengeded az ablakon.

Én hiába nyitottam ki az ablakot is amikor a Pegasus zenélt! Lehet hogy a falat kellene kibontanom...

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 755
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Big »

Egyetértek, én is így hallgatom a káriókat kb. 1,5m-ről panelben...aminek ugye tudjuk milyen az akusztikája
Kicsit félek is mi lesz ha nagyobb térbe rakom majd őket, de kitaláltam rá már a megoldást: 2db zárt REL T7.

Tetőtérben nem hozták amit elvártam tőlük, szóval davidkánál tuti az akusztikával lehet gond.

Hát így könnyű! Ha sok a mély kiengeded az ablakon.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Neked egy közeltéri monitorra lenne szükséged.

Egyetértek, én is így hallgatom a káriókat kb. 1,5m-ről panelben...aminek ugye tudjuk milyen az akusztikája
Kicsit félek is mi lesz ha nagyobb térbe rakom majd őket, de kitaláltam rá már a megoldást: 2db zárt REL T7.

Tetőtérben nem hozták amit elvártam tőlük, szóval davidkánál tuti az akusztikával lehet gond.

Big
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Gyakorlatilag minden oldalon próbáltam már... itt a legjobb ahol most van! De kereshetek olyan képet is, amikor a szemben lévő falon volt!

Gondolom akkor most ez a felállás van. (807V-vel)
Nincs abban a szép házban egy másik helyiség ahova egy félórára lelehetne vinni a cuccot? ( 2 monitor, laptop, erősítő nem a világ vége)
Azonnal kiderülne, hogy tényleg nincs azokban a Focal dobozokban mélyhang vagy az akusztika babrál ki veled.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Hozzászólás Szerző: muvimi »

A szőnyegen húzgáltam ide-oda, de semmi eredmény... ( lehet hogy az erősítő "vasalózsinórjai" miatt nem jó? )
Vagy a DAC a ludas!?

Nem az a baj, hanem az , hogy ennek a doboznak az aljában van a mélysugárzó, és a szoba úgy működik mint egy tölcsér, tehát kvázi, a hangsugárzó része, csak ez a doboz nem ilyen helyre lett tervezve, mondjuk padlástérbe kevesen terveznek dobozt, esetleg az AN AZ sorozatú dobozai jobban illeszthetőek a szobádba. De továbbra is fenntartom, hogy egy közeltéri monitor jó lehet ebbe a szobába.

davidka33
V.I.P.
V.I.P.

A szőnyegen húzgáltam ide-oda, de semmi eredmény... ( lehet hogy az erősítő "vasalózsinórjai" miatt nem jó? )
Vagy a DAC a ludas!?

davidka33
V.I.P.
V.I.P.

Megfordítani a rendszert a szobában? Változás biztosan lesz, csak a végérdmény nem garantálható.Gyakorlatilag minden oldalon próbáltam már... itt a legjobb ahol most van! De kereshetek olyan képet is, amikor a szemben lévő falon volt!  

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Azért van valami jó is a dologban! Elég sok doboz hangját megismerem!

Neked egy közeltéri monitorra lenne szükséged.

nandi28
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 40

Hozzászólás Szerző: nandi28 »

Lehet,hogy eretnekség,de esetleg próbáld meg 2.1-ben monitor+1-2db sub-al(Velodyne vagy zárt REL)?
Talán így jobban hozzá tudod lőni a szobához a problémás mélyeket.

Abszolút nem eretnekség, sőt! Viszont a legjobb eredmény 2 subbal érhető el, de egy is alkalmazható szép eredménnyel.

Big
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Mindent próbáltam már! Ha rátolom a falra, még a tere is szétesik! A mélyek meg csúnyábbak lesznek...

Megfordítani a rendszert a szobában? Változás biztosan lesz, csak a végérdmény nem garantálható.

4you
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1140

Hozzászólás Szerző: 4you »

utóbbi.

és tudja és tudja! igen a mélyen, de nem rossz indulatból!
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”