Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Készülékbelsők
Készülékbelsők
Az.
Leírtam már, de most ki is kerestem szó szerint:
Idézet Allen Wright-tól
Szerk.
Most látom:
(Nekem is) persze, hogy nevetséges a negyedmillió dollár CSAK erősítőért; azonnal megkérdezem, akkor hol állna meg egy TERMÉKMARKETINGBEN hozzá 'passzoló' komplett lánc?? Na mindegy, nem az én világom, de nem is ezt a közösségi tudatot kívántam megerősíteni, hanem azt megjegyezni (még mielőtt valaki azt hinné), hogy az FM acoutics és még néhány gyártó adott esetben nem azért nem teljesen szimmetrikus felépítésben gondolkodik, mert nem tud, vagy bárkit (ezzel) át akar vágni, hanem mert nem akar. Persze akkor a kvázi szimpla architektúráért MÉG NEVETSÉGESEBB az elkért ár, mintha legalább dupla mennyiségű alkatrészt és szellemmi mannának megfelelő igyekezetet "csárdzsoltak" volna. (Monoblokkoknál persze adott a helyzet). Szóval ebben a hozzáállásban sok minden benne van, eképp érdmes a dolgoknak utánaolvasni. Már akit érdekel prompt az FM acoustics sorsa.
(Szó ami szó, és példát is mondva, a félvezetős phono fokozatok világában az övéké az egyik legjobb. Hallottam, láttam, vizsgáltam, tapasztaltam, elismerem. De ha nincs az embernek egy például mini olajfúró tornya a kertjében, akkor ép ésszel nem lehet az áraikat 'legalizálni. Mert bár lehet, hogy ezek a termékek kritikus összevetésekben (ha nüanszokkal is) a legjobbak, mégis tapasztalatból azt mondom, a ~10-20k$-os kategóriában már megvehetőek azok az adott esetben multifunciós, prémium alkatrészekből és kellő indokoltsággal olyanra épített készülékek amilyenek, - a CJ GAT-tól az ARC Anniversary-n át számos félvezetős drágaságig, akár még építettekig is, - amelyek átgondoltságban, megvalósításban, és megszólalásban vezető audio színvonalat képviselnek, és mégsem kerülnek több százezer dollárba. Nehéz racionálisan ítélkezni az ékszerek világában.)
>
Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, moon, klyne, lamm, m9500, levinson, CEC, lavry, weiss, sansui, nakamichi, furman, analysis plus silver
„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith
„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith
Készülékbelsők
C.E.C amp
És a 90Ft-os Wickmann aljzatok, szépen leszig. szalagozva lógnak a levegőben.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Készülékbelsők
C.E.C amp
Készülékbelsők
Nevetséges.
Az.
Leírtam már, de most ki is kerestem szó szerint:
just because you have balanced connections... does not always mean that the equipment is truly balanced
The most suprising example of this is the v-e-r-y expensive FM Acoustics preamp - which has a row of balanced XLR connectors on the back panel for in & out yet is unbalanced internally.
Idézet Allen Wright-tól
Szerk.
Most látom:
With great regret we announce that Allen Wright, founder of Vacuum State and Chief Designer of our products,
has died on 23.02.2011.
Készülékbelsők
Only built in 25 pairs, the price was $245,000.
Nevetséges.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Készülékbelsők
Érdekes... ...nekem,az öregfiúk komolyabbnak tűnnek...
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7040
Készülékbelsők
FM Acoustics
In 1995 came 2001A which was a mono version of 801A.
Power output was 2000 watt in 2 ohm.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Készülékbelsők
FM Acoustics 2011 monos
2011 was celebrating FMA's 25th anniversary.
Only built in 25 pairs, the price was $245,000.
Power output was 1000 watt in 8 ohm, and output current was 200A.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Készülékbelsők
FM Acoustics 801II.
Készülékbelsők
S 3
Tisztára mint egy Pointe külsőre.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Készülékbelsők
S 3
Készülékbelsők
Mark Levinson
Készülékbelsők
H10_3
Készülékbelsők
H10_2
Készülékbelsők
H10_1
Készülékbelsők
Hegel H10
Készülékbelsők
P10_1
Készülékbelsők
Hegel P10
Készülékbelsők
Hegel H1mk4
Készülékbelsők
Hegel H100
Készülékbelsők
Hegel H4SE
Készülékbelsők
H 200
Készülékbelsők
Hegel H200
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Készülékbelsők
Dan D'Agostino Momentum Amplifier
Készülékbelsők
Dobnák is egy hátast tőlük
Nálad?