Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Saját hifis cuccaimról készült képek

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A sok kiváló rendszer után egy alap "csoportkép", ( de nekem már hájend )

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6186

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Hol...?

Terepszínű...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1165

Hozzászólás Szerző: violin »

kábel rengeteg

Hol...?
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

fater80
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: fater80 »

kábel rengeteg
Proji: INFOCUS IN3138Hda Vászon elitescenn 120". TV LCD: LG 42LK530 FullHD, BluRay: LG BD 550, Erösitö: Marantz SR 7011  CD1: Technics SL-PG 590,Deck: Technics RS-BX 501, hangfal: Dynavoice Challanger M-85 set  SUB: Proson R12, 7. Taga TAV 806. kábel: A FRONTOKNAK SUPRA RONDO 4*2.5mm ,a háttérnek PROSON 2*2.5mm SAL 2×2.5mm, proson sub,Kácsa hdmi 1.4HAMA HDMI 1.3, profilgold PGD-481,Kácsa KCE-210

Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.

Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>

Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2934

Hozzászólás Szerző: earforce »

Odabass.
Hol van Á?
Sose lesz már dáren?

Á nincs.
De mondja mikor legyen? Nekem a jövő hét pl. tökoké, akár hétköznap is.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

Vendég

A hirdetések alapján a világ harmadik legjobb digó monitora.

Odabass.
Hol van Á?
Sose lesz már dáren?

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2934

Hozzászólás Szerző: earforce »

Upgradeltem a mobil audiorendszer kábelét

SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

pferi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 271

Hozzászólás Szerző: pferi »

üdv.a csapatban ..a povédőket szedd le,fordits úgy a hangszorókat befele hogy a "tengelyek vágási pontja" legyen pont a fülelési pozicióban (hot spot)..a vintage Kenwood-ot és Audience Siren-t szeretni fogja,esetleg dupla Siren-t a bi-wire-hez :smile40:

Köszönöm . A porvédőket azért hagyom fent, mert kisgyerek van a családban és nem szeretném ha a hangszórók sérülést szenvednének. Lehet, hogy veszítek valamit a magas tartományból, de biztos ami biztos. ( Igaz a gyerek még semmihez nem nyúlt )

Üdv,Feri
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: Audio Note One 1.x, RIF DAC, Erősítö: Line Magnetic 211IA; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.

Vendég

Gulka! Kellemes és szép látvány a rendszered! Az új Avatarodhoz gratula! Király!

Köszönöm szépen. A tanácsaidat meggondolom.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Gulka! Kellemes és szép látvány a rendszered! Az új Avatarodhoz gratula! Király!

Még annyit hozzáfűznék ,hogy a két állvány hátsó részéhez,vagyis mögé egy nagyobb lap,tábla jól menne.
Felszerelhető lenne ,esetleg a két állványt össze is tartaná.
Eltakarná a kábeleket és ezáltal szemből még diszkrétebb lenne az összkép! Egyébként nagyon jó így is!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2656

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Az új szerzeményem : TANNOY D 500

üdv.a csapatban ..a povédőket szedd le,fordits úgy a hangszorókat befele hogy a "tengelyek vágási pontja" legyen pont a fülelési pozicióban (hot spot)..a vintage Kenwood-ot és Audience Siren-t szeretni fogja,esetleg dupla Siren-t a bi-wire-hez :smile40:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

pferi Gratula a szobádhoz és a rendszerhez! A Tannoy dobozok megmunkálása és felülete kiváló! Nagyon szépek az él letörései és a Méz jellegű furnér! A szoba is hangulatos,otthonos! Király! :smile32:

pferi
V.I.P.
V.I.P.

Köszönöm.

Nálam gond nélkül elfér és jól is érzi magát. Az olvasott tesztek és hozzászólások alapján féltem, hogy kicsi lesz neki a hely, valamint az erősítő , de nem igényel több hajtást mint a P 30 prémiumom igényelt.
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: Audio Note One 1.x, RIF DAC, Erősítö: Line Magnetic 211IA; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hozzászólás Szerző: AVX »

Ezen én is agyaltam.
Kizárólag a mérete miatt nem vettem meg.

Vendég

Csoda szép doboz, Gratula hozzá, legyen benne sok örömöd!

BruceWayne
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: BruceWayne »

Gratulálok! Egy ilyet én is szívesen látnék otthon!

pferi
V.I.P.
V.I.P.

Nexus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 45

Hozzászólás Szerző: Nexus »

Ezzel én is egyetértek. Bár én még csak pár éve kezdtem el a hifizést, de szerintem elég gyorsan rájöttem, hogy felesleges hajszolnom a tökéletes hangot. Persze mindenkinek más az indíttatása a hifiben, de nekem alapvetően az volt, hogy zenét hallgassak. Mivel rengeteg stílus,előadó van akit hallgatok, törvényszerűen vannak rossz és jó kiadványok, amik nagyban meghatározzák a megszólalást, hiába van mögötte jó rendszer. A zene jóságát viszont soha nem az fogja alapvetően meghatározni, hogy milyen a minősége. Természetesen a jó minőség sokat dobhat az élményen. Régebben sokszor kaptam magam azon, hogy bizonyos zenéket amiket régen nagyon szerettem, nem szívesen hallgatom, mert nem áll jól a hangfalaimnak és nem tetszik ahogy megszólal. Jelenleg egy nagyon jó kompromisszumnak tartom magamnak a Klipscheket, minden zenémet nagyon szívesen hallgatom rajtuk. Május óta megvannak a dobozok, és még mindig mosolyogva tudok rajtuk zenét hallgatni, szerintem ez a legfontosabb. Sokan a hifizés miatt hallgatnak zenét, na a Klipsch nem nekik szól, ahhoz nem elég "audiofil".

Jók voltak azok a Klipsch dobozok!És azok is

"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."

Nexus=ex Specialized001

Jester
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 328

Hozzászólás Szerző: Jester »

Bocsi az offért, de ez úgy kijött belőllem.

Ezzel én is egyetértek. Bár én még csak pár éve kezdtem el a hifizést, de szerintem elég gyorsan rájöttem, hogy felesleges hajszolnom a tökéletes hangot. Persze mindenkinek más az indíttatása a hifiben, de nekem alapvetően az volt, hogy zenét hallgassak. Mivel rengeteg stílus,előadó van akit hallgatok, törvényszerűen vannak rossz és jó kiadványok, amik nagyban meghatározzák a megszólalást, hiába van mögötte jó rendszer. A zene jóságát viszont soha nem az fogja alapvetően meghatározni, hogy milyen a minősége. Természetesen a jó minőség sokat dobhat az élményen. Régebben sokszor kaptam magam azon, hogy bizonyos zenéket amiket régen nagyon szerettem, nem szívesen hallgatom, mert nem áll jól a hangfalaimnak és nem tetszik ahogy megszólal. Jelenleg egy nagyon jó kompromisszumnak tartom magamnak a Klipscheket, minden zenémet nagyon szívesen hallgatom rajtuk. Május óta megvannak a dobozok, és még mindig mosolyogva tudok rajtuk zenét hallgatni, szerintem ez a legfontosabb. Sokan a hifizés miatt hallgatnak zenét, na a Klipsch nem nekik szól, ahhoz nem elég "audiofil".

Because great sound fills the room, shakes the house, breaks the heart, stirs the soul, and always always will

Nexus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 45

Hozzászólás Szerző: Nexus »

Ez nekem is tetszett volna,csak ez keményen feláras.

A praktikerben van ilyen fólia.Kb. 5000 Ft-ból kijön

"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."

Nexus=ex Specialized001

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hozzászólás Szerző: AVX »

Nekem tetszik ez a szín is! Lehet hogy van akinek "öreges" de szerintem elegáns!

Ez nekem is tetszett volna,csak ez keményen feláras.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Nekem is gratuláltál,mikor megvettem?
Tényleg mindjárt felsorolom ez elmúlt félévben miket vettem.
Tessék mindegyikhez beírni,hogy gratulálok.

Nem nem gartuláltam,de most megteszem! GRATULA!!! GRATULA!!! GRATULA!!! Tessék Béla,ez is mehet az OFF topikba!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Nekem tetszik ez a szín is! Lehet hogy van akinek "öreges" de szerintem elegáns!

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”