Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kiállításokon készült képek

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 192

Hozzászólás Szerző: merida »

Talán úgy tudnám ezt a legjobban leírni, hogy az Audio Note-nál azt éreztem, hogy nagyon jól át tudja adni egy egy zene hangulatát. Itt éreztem legjobban élőnek a zenét, koncert terem hangulatot teremtett a szobába, ahol a figyelem nem a "hifis hang"on volt nálam, hanem a zenén.
Ha ilyen rendszerem lenne valószínűleg nem érdekelne többet a hifizés, csak a zenehallgatás!

"Ha ilyen rendszerem lenne valószínűleg nem érdekelne többet a hifizés, csak a zenehallgatás! "

Hányszor hallottam már ezt!?
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2

samugy63
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 19

Hozzászólás Szerző: samugy63 »

Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy Pennáéknál kezdtem, ahol éppen Sebestyén Ernő játszott egy Bach partitából részletet. Ezután a "High End" előadás után már semmisem tetszett igazán. Egy ilyen élő zene mindig megerősít abban, hogy a legdrágább cuccok sem képesek még egy szóló hegedű hangját sem megszólaltatni élethűen. A hifi mindig csak utánzás marad, azt kell elérni, hogy ez az utánzat tetszen, örömöt jelentsen otthon is zenét hallgatni.
Persze, ez az élmény engem sem tántorít el a hifizéstől, de megerősít abban, hogy többet kell koncertekre járni.

Róla van szó? Hú de meghallgattam volna! Egy ilyen koncert még a Müpában sem mindennapos!

jgabesz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 205

Hozzászólás Szerző: jgabesz »

Mi az, hogy "kiforrott hang"? Tényleg nem kekeckedek, egyszerűen csak szeretném pontosan megérteni.
Az a hang(zás), amihez érni kell, az most nem tetszik. Mi az, ami nem tetszik benn?

Talán úgy tudnám ezt a legjobban leírni, hogy az Audio Note-nál azt éreztem, hogy nagyon jól át tudja adni egy egy zene hangulatát. Itt éreztem legjobban élőnek a zenét, koncert terem hangulatot teremtett a szobába, ahol a figyelem nem a "hifis hang"on volt nálam, hanem a zenén.
Ha ilyen rendszerem lenne valószínűleg nem érdekelne többet a hifizés, csak a zenehallgatás!

rokamester
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 18

Hozzászólás Szerző: rokamester »

Köszönöm én is a képeket!
Van egy-két érdekes darab
A kiscsaj ki volt? aranyos bár elég fiatal ahogy nézem...

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1008

Hozzászólás Szerző: csövi »

A Mester és alkotása...

Jó kép!
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

Frakter
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 15

Hozzászólás Szerző: Frakter »

Posza, köszi a képeket!

dominique29
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 235

Hozzászólás Szerző: dominique29 »

A Mester és alkotása...

Ott volt Holger Fromme ?
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)

SFI
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 80

Hozzászólás Szerző: SFI »

DIY lemezjátszó szerkezetének bemutatása. Jó zenék, barátságos demózók, jó hangulat, finom hang...

Benz Micro LP-S - Michell Orbe, SME 309 - VDH D-501 - Benz Micro Wood SL2 - Analog Art - VDH D501 - ARC PH5 fonó - HT Magic Two - ARC SP 16L- HT Magic Two - Conrad Johnson MF2200 - Music Rererence RM 9 - HT Magic Tweeter - Ponder Over - B&W 705 S1.   CD: Marantz SA15 s1

jott/ment
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 311

Hozzászólás Szerző: jott/ment »

Nekem pont azért volt az Audio Note az egyik legkellemesebb meglepetés a kiállításon mert egymás után hallgatunk meg a rendszeren egy klasszikus és egy mai elektronikus zenét és míg a klasszikus zene hallgatása közben bennem is valami olyasmi érzés volt, hogy ez egy nagyon kiforrott hang amihez fel kell nőni, érni kell hozzá, az elektronikus zenénél hirtelen egy nagyon friss komoly dinamikával rendelkező hanggal találkoztam.
Jó volt hallani, hogy a hangfal tudja mind a két hangvilágot ilyen magas szinten hozni.

Mi az, hogy "kiforrott hang"? Tényleg nem kekeckedek, egyszerűen csak szeretném pontosan megérteni.
Az a hang(zás), amihez érni kell, az most nem tetszik. Mi az, ami nem tetszik benn?

SFI
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 80

Hozzászólás Szerző: SFI »

A Mester és alkotása...

Benz Micro LP-S - Michell Orbe, SME 309 - VDH D-501 - Benz Micro Wood SL2 - Analog Art - VDH D501 - ARC PH5 fonó - HT Magic Two - ARC SP 16L- HT Magic Two - Conrad Johnson MF2200 - Music Rererence RM 9 - HT Magic Tweeter - Ponder Over - B&W 705 S1.   CD: Marantz SA15 s1

jgabesz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 205

Hozzászólás Szerző: jgabesz »

Nekem pont azért volt az Audio Note az egyik legkellemesebb meglepetés a kiállításon mert egymás után hallgatunk meg a rendszeren egy klasszikus és egy mai elektronikus zenét és míg a klasszikus zene hallgatása közben bennem is valami olyasmi érzés volt, hogy ez egy nagyon kiforrott hang amihez fel kell nőni, érni kell hozzá, az elektronikus zenénél hirtelen egy nagyon friss komoly dinamikával rendelkező hanggal találkoztam.
Jó volt hallani, hogy a hangfal tudja mind a két hangvilágot ilyen magas szinten hozni.

jott/ment
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 311

Hozzászólás Szerző: jott/ment »

Az Audio Note-nál tetszett az énekhang természetessége, de összességében most még túl fiatal vagyok ehhez a típusú hanghoz

Ezt ki tudnád bővebben fejteni? Arra gondolok, hogy milyen a típusú hang az Audio Note-é, illetve miért gondolod, hogy az évek múlásával értékelni fogod majd?

Diszklémer: nincs Audio Note cuccom, az AN nem a barátom és nem az ellenségem, de hallottam már pár helyen. Eléggé megoszlanak róla a vélemények (az enyém is , ezért fogalmazz bátrán, őszintén.

dominique29
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 235

Hozzászólás Szerző: dominique29 »

Köszi a képeket!
De az igazi az lenne, ha a képekhez odaírnátok, hogy pontosan (!) milyen berendezéseket látunk
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ez jól esett, mivel most sem tudtam elmenni. Köszi a képeket. Akinek van még ne fogja vissza magát!

Hamarosan...

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hozzászólás Szerző: AVX »

Köszönöm a beszámolókat.
Ez a nagy doboz is az ART&Voice-é?
Ebben milyen hangszórók vannak és hogyan szólt?

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hozzászólás Szerző: AVX »

Szívesen!

Nagyon jók a képek.
Sajnos most kihagytam a kiállítást,de legalább a képeket jó nézegetni.

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Írnék még pár gondolatot mozis szemmel is, bár sajnos én sem jutottam be a nagy 3D demóra, de valahogy nem is igazán érdekel jelenelg a 3D.
A Clarusban érintett voltam korábban, s elfogultság nélkül mondhatom, hogy fejlődött a hang. nekem kifejezetten tetszett a mélyhang, illetve az új közép,s magassugárzók is teljesen elnyerték tetszésemet. Mozin szerintem elsöprő volt, zenén a high-endeseknek nyilván ez a hang nem megfelelő, de nem is ők a célközönség. Az emberek egy jó részéének tetszett (nem véletlenül nem lehetett könnyen bejutni sokszor, mivel bennragadtak sokan hosszú időre), egy másik felének meg nem, de ezzel semmi gond azt hiszem.
A Streamaudio rendszere zeneibb hangot igyekezett varázsolni, ami nekem kissé vérszegényre sikerült, de kellemes volt. Mozira szerintem kevés mondjuk.
A Mission számomra a nap legrosszabb hangját hozta minden szempontból, bár ha olcsón mérik a cuccot, akkor megérheti. (kivéve a sub, mert az tragikusan lassú,s pontatlan volt).

A vetítők alapvetően mind tetszettek, de a teljes tudásukat nem lehet iylen körülméynek közt megállapítani. Mind nagyon drága cucc volt, de az ott mutatott kép egyiknél sem mutatta a sok milliós vételár miatt elvárható szintet. De úgysem tudom meg soha, hogy nálam mit tudnának, így ez talán lényegtelen is.
Naim-ZU

karlosz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 307

Hozzászólás Szerző: karlosz »

Ez jól esett, mivel most sem tudtam elmenni. Köszi a képeket. Akinek van még ne fogja vissza magát!

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Pár kérdés, idén nem jutok ki:
A Gamut milyen hangfalakkal szólt, hogy tetszett a hallgatóágnak?
A Neumann melyik monitora volt kiállítva, milyen volt?
A PMC új 20as sorozatát mutatták be?
Köszi

A PMC-ről tudok nyilatkozni: Igen, abból szólt a kisebbik álló doboz. Egy angolul beszélő úriember mutatta be, s azt mondta, hogy ez az új széria premiere ( ha jól értettem, mert elég fáradt voltam). A Bryston cuccok közt is volta, mi itt debütált először.
Naim-ZU

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Hozzászólás Szerző: Posza »

Köszi a fotókat Posza!

Szívesen!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

sanci
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: sanci »

Pár kérdés, idén nem jutok ki:
A Gamut milyen hangfalakkal szólt, hogy tetszett a hallgatóágnak?
A Neumann melyik monitora volt kiállítva, milyen volt?
A PMC új 20as sorozatát mutatták be?
Köszi

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1008

Hozzászólás Szerző: csövi »

Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy Pennáéknál kezdtem, ahol éppen Sebestyén Ernő játszott egy Bach partitából részletet. Ezután a "High End" előadás után már semmisem tetszett igazán. Egy ilyen élő zene mindig megerősít abban, hogy a legdrágább cuccok sem képesek még egy szóló hegedű hangját sem megszólaltatni élethűen. A hifi mindig csak utánzás marad, azt kell elérni, hogy ez az utánzat tetszen, örömöt jelentsen otthon is zenét hallgatni.
Persze, ez az élmény engem sem tántorít el a hifizéstől, de megerősít abban, hogy többet kell koncertekre járni.

nálam itthon van egy harmonika csak belefújok és huu, de más...
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

O_S
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 162

Hozzászólás Szerző: O_S »

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Köszi a fotókat Posza!

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Aphion-ról valaki egy véleményt?

Azt hiszem ez az egy volt eddig:

Sziasztok!

Épp most értem haza a kiállításról és le vagyok teljesen nyűgözve!
Nagyon sok kiállító van és tényleg rengeteg valódi high-end berendezéssel lehet megismerkedni.

Össze is állítottam egy tetszési sorrendet:

1.human audio (abszolút első hely nekem, én még nem hallottam ilyet, olyan szépen szól a rendszer, hogy a könny kifolyik az ember szeméből. Egy ilyen rendszer a következő cél)
2.PMC hangszórók (nekem ezeknek a dobozoknak a hangja tetszett a legjobban, amilyen egyszerűek kívülről, olyan megdöbbentően sokoldalú hangzást nyújtanak)
3. ELAC hangszórók(lehet, hogy azért, mert nekem is az van
4. amphion hangszórók
5. Stream Audionál a meki erősítők és a dali fazon handoboz, Pennánál az összkép

Nagyon jól éreztem magam, jó sokan voltunk, de mindent meg lehet hallgatni rendesen pár perc várakozásért cserébe!
Nagyon színvonalas volt a szálloda és a szolgáltatások is, gratulálok a szervezőknek.

Amit hiányoltam, hogy nem volt heed audio, bowers and willkins és még sok olyan márka, illetve forgalmazó, akik simán megnegedhették volna maguknak a jelenlétet. Ez azért rossz nekik, mert nélkülük is jol érezheti magát a látogató, tehát nem pótolhatatlanok.

Akik még nem voltak mindenképpen látogassanak el a kiállításra.

Köszönet mindenkinek, aki lehetővé tette ezt a remek élményt!

Köszi mindenkinek a fotókat, beszámolókat!

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”