Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Kicsit félve ültem le a Salt-ot megnézni, mert az volt az érzésem hogy láttam már ilyet.
Egyszemélyes akciófilmnek mondanám, de nagyon, de nagyon bejött, szóval kihagyhatattlan!
Mindenképpen nézd meg.
én is csak ajálhatom nézd meg bátran
Dvd gyűjtemény képekben
gratula hellboi :taps:
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula hellboi! Akkor neked is új polcok kellenek majd.
Ööööö... javítok: 3 polc már betelt (2 még üres)
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Dvd gyűjtemény képekben
Jelenleg 113-nál tartok és mind a 3 polc betelt
Gratula hellboi! Akkor neked is új polcok kellenek majd.
Dvd gyűjtemény képekben
Jelenleg 113-nál tartok és mind a 3 polc betelt
Dvd gyűjtemény képekben
Akkor csak, hogy én is töltsek fel valamit.
Az első képen lévők közül a legrégebbit 1 éve szereztem be. Ennyi fért rá egy képre, és ennyi volt egy helyen.
A második kép az elmúlt két hét alatt jött, az első két pakk innen fórumtársaktól.
Idáig mindig harci lábon álltam az eredeti dvd-kkel, csak azt vettem meg ami tényleg érdekelt, mert újonnan elég drágák, használtan meg nem nagyon mertem. De most megbizonyosodtam róla, hogy amiket most kaptam, teljesen jó állapotban vannak, és nagyon jó áron, úgyhogy ezentúl sűrűbben látogatom a fórumokat, meg a vaterát.
egyébként ott van a kérdez funkció a vaterán én is használom de a fórumba is kérdezhetsz mielőtt vásárolnál
Dvd gyűjtemény képekben
Az első képen lévők közül a legrégebbit 1 éve szereztem be. Ennyi fért rá egy képre, és ennyi volt egy helyen.
A második kép az elmúlt két hét alatt jött, az első két pakk innen fórumtársaktól.
Idáig mindig harci lábon álltam az eredeti dvd-kkel, csak azt vettem meg ami tényleg érdekelt, mert újonnan elég drágák, használtan meg nem nagyon mertem. De most megbizonyosodtam róla, hogy amiket most kaptam, teljesen jó állapotban vannak, és nagyon jó áron, úgyhogy ezentúl sűrűbben látogatom a fórumokat, meg a vaterát.
gratula
Dvd gyűjtemény képekben
gratula az első két film nekem is megvan
Dvd gyűjtemény képekben
gratula
Dvd gyűjtemény képekben
vannak ám jó filmek, gratula :taps:
köszi
Dvd gyűjtemény képekben
Ha vége a nyárnak és bejönnek az esős idők lehet még többet filmezni otthon.
igen én mondjuk ellentétben nem télen hanem nyáron nézek több filmet
Dvd gyűjtemény képekben
Új szerzemények:
- harveydent25
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
És a második kép.
- harveydent25
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
nagyjábol amiket az elmult 1-2 hónapban szereztem be de van olyan is ma jött a képek sajnos telefonnal készültek így a minöséget nézzétek el
vannak ám jó filmek, gratula :taps:
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
köszi gyűlnek is majd most egy kicsit pihenek de megvannak a tervek miket akarok beszerezni
Ha vége a nyárnak és bejönnek az esős idők lehet még többet filmezni otthon.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula,had gyűljenek csak!
köszi gyűlnek is majd most egy kicsit pihenek de megvannak a tervek miket akarok beszerezni
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
nagyjábol amiket az elmult 1-2 hónapban szereztem be de van olyan is ma jött a képek sajnos telefonnal készültek így a minöséget nézzétek el
Gratula,had gyűljenek csak!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
ez sajnos igaz nálam az a probléma, a régebben kiadott dvd-hez nehéz hozzá jutni ha látni boltban véletlen akkor horror áron én amugy Szegedre szoktam átjárni filmekért. bár régen voltam már ideje lesz valamikor elmenni szegedre
és ezért is regisztráltam a vaterán
Dvd gyűjtemény képekben
használtan előbb-utóbb felbukkan itt-ott (pl vaterán)
én is kisvárosban lakom, tudom miről beszélsz: steelbook, digipack nagyon ritkán jut el hozzánk
viszont előfordul hogy előkerül valami ritkaság az alexandrában: év elején láttam már ott ronin digit 990-ért, volt feknis texasi remake, feknis én a robot - ezek viszont eredeti áron voltak 5000-6000 körül
ez sajnos igaz nálam az a probléma, a régebben kiadott dvd-hez nehéz hozzá jutni ha látni boltban véletlen akkor horror áron én amugy Szegedre szoktam átjárni filmekért. bár régen voltam már ideje lesz valamikor elmenni szegedre
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
ibra,elisha köszike a segítséget,mindenképp levadászom valahogy és mehet a polcra a többi mellé
Schumy,neked is Gratula az újakért!
Dvd gyűjtemény képekben
igaz joglejárt de hátha lehet szerencséje az embernek én azt szeretem a vaterában ami a boltokban már nincs felbukkanhat illetve kisvárosban lakom a különleges ún extra gyűjtői kiadások nem nagyon jutnak el hozzánk általában csak az olcsóbb kiadása
használtan előbb-utóbb felbukkan itt-ott (pl vaterán)
én is kisvárosban lakom, tudom miről beszélsz: steelbook, digipack nagyon ritkán jut el hozzánk
viszont előfordul hogy előkerül valami ritkaság az alexandrában: év elején láttam már ott ronin digit 990-ért, volt feknis texasi remake, feknis én a robot - ezek viszont eredeti áron voltak 5000-6000 körül