Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
-
Vendég
Lőttem egy pár képet a kis szobában.
Technics futómű..
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Na erről majd mesélj!
Ez tulajdonképpen rézfólia?
A hangjára már roppant kiváncsi vagyok én is,ezért a hétvégén szerelés lesz! Mindenképp megosztom veled illetve itt a topikban. Valóban rézfólia és az ÁKOS-nak köszönhetően a hangfalaim belső kábelezésének cseréje is megvalósul majd ebből a spéci kábelből!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Új hangsugárzó kábellel bővültem:JANTZEN AUDIO (Denmark)
Na erről majd mesélj!
Ez tulajdonképpen rézfólia?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- fodesz
- V.I.P.

Új hangsugárzó kábellel bővültem:JANTZEN AUDIO (Denmark)
- fodesz
- V.I.P.

"Most kapta meg az állvány a második réteg "lazúrt" - ami inkább valami olajos máz . Elégedetlen vagyok ezzel az anyaggal, pedig most fűtött műhelyben csináltam, mégis nagyon nehéz egyenletesen felvinni a cuccot. Mindenesetre úgy tűnik, hogy egy harmadik réteg után már teljesen homogén fekete lenne. "
Ha a második réteg is nehezen szivódott akkor már telitődve van az anyag,igy a harmadik réteget már kihagynám a helyedben! Csak egy rászáradt csikos "kencefice" lenne belőle! A fényezés jó ötlet és ott kapna egy teljesen homogén szint,plussz a felület is szép fényes lesz majd! ...Ment PÜ is!
Most kapta meg az állvány a második réteg "lazúrt" - ami inkább valami olajos máz . Elégedetlen vagyok ezzel az anyaggal, pedig most fűtött műhelyben csináltam, mégis nagyon nehéz egyenletesen felvinni a cuccot. Mindenesetre úgy tűnik, hogy egy harmadik réteg után már teljesen homogén fekete lenne.
Az az ötletem támadt, hogy ha a 3. réteg teljesen kikeményedett, vízpapírral felmattítom, és elviszem autófényező haveromhoz hogy lakkozza le szépen. Aztán addig polírozom míg tükörsima nem lesz.
Heed Obelisk
Heed Dactilus+
Chario Constellation Delphinus
DIY állvány + gránit; Naim NACA5 hangfalkábel; Valhalla CuIII+ tápkábel; Van den Hul "The Combination" ic;
"Szarok a bíróságra!" - Clint Eastwood
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Remélem nemsokára fülvégre kaphatom a cuccost...
Ma délután megtörtént.
Jó volt!
Jól alakul a hang...
Egyébként élőben nem olyan foltos ám a hf. állvány!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
HE-5LE
http://head-direct.com/product_detail.php?p=78
szívesen küldök képet priviben a ritkatrehány szerelésről
(mert ez kínai...)
köszi, ment PÜ
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
milyen füles ?
HE-5LE
http://head-direct.com/product_detail.php?p=78
szívesen küldök képet priviben a ritkatrehány szerelésről
(mert ez kínai...)
monnyuk momentán én is pont ezzel vacakolok
egy ultra trehányan szerelt kínai fülesnél
(50-100óra)
milyen füles ?
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
köszi, még nem nyilatkozom a hangjáról, mert járatni kell!
oksa
és akkor ezt hogy
monnyuk momentán én is pont ezzel vacakolok
egy ultra trehányan szerelt kínai fülesnél
(50-100óra)
- fodesz
- V.I.P.

Szia! Igen látom én is. Nem veszem rossz néven egyáltalán. A gond szerintem az volt, hogy kint csináltam, felülről lefelé haladtam, és mire leértem dermedt a festék a hidegtől (pedig előtte melegítettem). A második réteget már fűtütt műhelyben viszem fel. Egyébként ha minden jól megy ében fekete lesz tehát nagy differenciák elméletileg nem lesznek. De Trilak pácot nem használok többet mindenesetre, az biztos. Sadolin kellett volna. Tüske ügyben még túráztatom az agyam, ha kész lesz a cucc jelzek.
Szia! A Trilak vastaglazúrjait kissé nehéz a felületen eloszlatni,ezért kevés anyagot kell az ecsettel felhordani...(gyakorlatom már van,két festő is van a családba! )Egyébként nem rossz lazúrokat készit,csak kényes vele dolgozni.A famunkákhoz használhatsz pácot vagy vékonylazúrt is amit rongyal,szivaccsal kell felvinni a felületre,aztán selyemfényű vizbázisú lakkal át lehet ecsetelni,persze finoman csiszolni az első sor utánn...Előnye: nem büdös,nem folyik és hamar szárad...ha ezzel a lakkal megkened a felületet legalább háromszor akkor a későbbiekben könnyebbé válik az állvány takaritása,portörlése is! Remélem tudtam segiteni,ha a jövőben "barkácsolni" támad kedved!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Egy kis DIY állvány. Borovi luc fenyőből, cementtel töltve, 12,5 kiló per darab. Még nincs kész: kell még egy réteg lazúr és tüskék alulra-fölülre. Ha kész lesz rakok fel újabb képet.
Remélem nemsokára fülvégre kaphatom a cuccost...
Csak a következőhöz jó tanács
2.0: Erősítő :Dual CV 1460 Hangfal: DIY Forrás: Gép
Most már egye b*ssza. Nem állok neki újra csiszolni.
Heed Obelisk
Heed Dactilus+
DIY állvány + gránit; Naim NACA5 hangfalkábel; Valhalla CuIII+ tápkábel; Van den Hul "The Combination" ic;
Sadolint is felejtsd el
Szerintem inkább használj Milesit!!
2.0: Erősítő :Dual CV 1460 Hangfal: DIY Forrás: Gép
Szia! Igen látom én is. Nem veszem rossz néven egyáltalán. A gond szerintem az volt, hogy kint csináltam, felülről lefelé haladtam, és mire leértem dermedt a festék a hidegtől (pedig előtte melegítettem). A második réteget már fűtütt műhelyben viszem fel. Egyébként ha minden jól megy ében fekete lesz tehát nagy differenciák elméletileg nem lesznek. De Trilak pácot nem használok többet mindenesetre, az biztos. Sadolin kellett volna. Tüske ügyben még túráztatom az agyam, ha kész lesz a cucc jelzek.
Heed Obelisk
Heed Dactilus+
- fodesz
- V.I.P.

Egy kis DIY állvány. Borovi luc fenyőből, cementtel töltve, 12,5 kiló per darab. Még nincs kész: kell még egy réteg lazúr és tüskék alulra-fölülre. Ha kész lesz rakok fel újabb képet.
Nagyon jó lesz! Kicsit foltos lett a lazurozás ,próbálj meg a második sorral kevesebb anyagot felvinni az ecsettel,oda ahol sötétebb,ahol világosabb mehet picit vastagabban és akkor némileg kiegyenlitődik.Nem kritizálni akarom a munkádat,nehogy félreértsd ,mert egyébként ügyes vagy.Ha tüskékre szükséged lenne akkor privátban keress meg!
Heed Obelisk
Heed Dactilus+
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
...................................
Kommerszrendszer, kommerszkörülmények ,viszont élményzenélés.
Másik lánc?
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6468
Köszi a tippeket. Eljátszadozom majd én is. Forgácslap vagy mdf és üveglap közé parafalemez. Ólomlemez volna jó de az egy kicsit eltántorít a lakáskörülmények között. De lehet, hogy marad így. Kommerszrendszer, kommerszkörülmények ,viszont élményzenélés.
Nincs mit.Nekem az üveg bevált,de majd kikísérletezed,hogy a te fülednek mi a jó.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
Vendég
Köszi a tippeket. Eljátszadozom majd én is. Forgácslap vagy mdf és üveglap közé parafalemez. Ólomlemez volna jó de az egy kicsit eltántorít a lakáskörülmények között. De lehet, hogy marad így. Kommerszrendszer, kommerszkörülmények ,viszont élményzenélés.