Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok! Mai termés:
Dvd gyűjtemény képekben
a HP ki sincs még bontva...
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Dvd gyűjtemény képekben
a hétvégén az igényesebb kiadásokról teszek be külön is képet.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Dvd gyűjtemény képekben
Sziasztok! Mai begyűjtés:
"A gonosz legnagyobb ámítása, hogy meggyőzte a világot: nem létezik."
LG FULL HD "50" PLAZMA TV
PIONEER VSX-520 5.1 íCSATORNÁS HD HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐ
PIONEER DV-430 ASZTALI DVD LEJÁTSZÓ
JAMO SUB 210 AKTÍV HÁZIMOZI MÉLYSUGÁRZÓ
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
teszek fel egy pár képet a gyűjteményemről.
ha van olyan kiadás, amit szeretnétek belőle (a gyűjtők), eladó lehet. én már nem veszek dvd-t évek óta és csak porosodik...
sok film még lejátszóban sem volt.
árajánlatot privátban kérek.
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
...és egy kis bónusz ráadás.
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Egerben voltam...Ezeket sikerült begyűjtenem:
- fodesz
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Hatalmas gratula mindenkinek az új termésért!
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula mindenkinek újakhoz. Ma beugrottam az Arénába és ezeket hoztam el.
2/1
Dvd gyűjtemény képekben
2/2
Ezek postán jöttek
Dvd gyűjtemény képekben
Nos kicsit megkésve a karácsonyi termés,de most volt időm fotózni.
Íme:
A plakátok maiak, az első kettő példánya az új hobbimnak.
Itt jegyezném meg hogy aki tud bármilyen módot, honlapot vagy van ismerőse aki tud moziplakátot szerezni, örömmel venném ha jelezné akár priviben is.
Dvd gyűjtemény képekben
Gratulálok mindenkinek, nekem ma ezek este be a kosaramba:
"A gonosz legnagyobb ámítása, hogy meggyőzte a világot: nem létezik."
LG FULL HD "50" PLAZMA TV
PIONEER VSX-520 5.1 íCSATORNÁS HD HÁZIMOZI RÁDIÓERŐSÍTŐ
PIONEER DV-430 ASZTALI DVD LEJÁTSZÓ
JAMO SUB 210 AKTÍV HÁZIMOZI MÉLYSUGÁRZÓ
Dvd gyűjtemény képekben
Köszi!
Én is meglepődtem, mikor belefutottam a MM-ba. Volt jó néhány belőle, Pro Video-s kiadás.
köszi
örülök hogy újra kiadták
Dvd gyűjtemény képekben
gratula :taps:
a visszavágó nagyon állat
a hannibal valami új kiadás?
Köszi!
Én is meglepődtem, mikor belefutottam a MM-ba. Volt jó néhány belőle, Pro Video-s kiadás.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Ez csak olyan volt most mintha a piranhák közé egy egészen kis pohár vért öntöttél volna
hehe
Dvd gyűjtemény képekben
szerintem nekem megvan!
a napokban feldobom a dvd gyűjteményem ide és lehet belőle válogatni (kizárólag gyűjtőknek!), nem feltétlenül akarom eladni, de már évek óta nem veszek dvd-t és nincs látványos helyen, hogy nap, mint nap gyönyörködhetnék benne. így felesleges és biztos vannak benne olyan filmek, amiket már nem nagyon lehet beszerezni... nálam elmúlt már a gyűjtési láz.
Ez csak olyan volt most mintha a piranhák közé egy egészen kis pohár vért öntöttél volna