Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Dvd gyűjtemény képekben

popcorn
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: popcorn »

Ma lőttem a Cora-ban szemtelenül olcsón (2e) 
:kiraly:

Ezek jók, már én is kinéztem magamnak. mennyi volt?
HALÁL A DVD KALÓZOKRA - CSAK EREDETIT!!!

kamino
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: kamino »

Ma lőttem a Cora-ban szemtelenül olcsón (2e)

:kiraly:

front:CAV DP288F, center:CAV DC28, surr.:CAV DS28, sub: CAV W320, av: h/k avr255, HDMI: Furutech Fah 1.2, hd: Toshiba hd-xe1, lcd: Samu 40A656

popcorn
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Kérdés?  
Ti hol szoktatok neten dvd-t rendelni. Én égen a Netpiacon, de az megszünt, áradásul amióta átvette a bookline nagy sz@r lett az oldal. Előtte a netpiacon átlátható volt minden. Ki milyen oldalt használ ami átlátható és egyszerű?

a fórum egy -szerintem- nagyrésze az xpress.hu-t
a netes rendeléseim 90-95%-a az xpressről jön, néha még vaterázok és dvdfutar.hu-t haszálom

Köszi. Megnéztem tényleg jó.

ibra
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 32

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: ibra »

Kérdés?  
Ti hol szoktatok neten dvd-t rendelni. Én égen a Netpiacon, de az megszünt, áradásul amióta átvette a bookline nagy sz@r lett az oldal. Előtte a netpiacon átlátható volt minden. Ki milyen oldalt használ ami átlátható és egyszerű?

a fórum egy -szerintem- nagyrésze az xpress.hu-t
a netes rendeléseim 90-95%-a az xpressről jön, néha még vaterázok és dvdfutar.hu-t haszálom

popcorn
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Kérdés?  

xpress.hu a filmekre
zenei dvd-ket metalshop, rockness, musicland
már ha van zseton, de most nincs :kiraly:

Köszi. megnézem.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

kalózkodás...hmm...most, hogy kb 1 hete nem dolgozok, kevés lesz a zseton, úgyhogy kalózkodás lesz, amíg nem lesz új melóm
Szomorúan olvasom amit írtál!
Remélem gyorsan helyreáll a dolog!

De jön a nyár és a fesztivál szezon... :kiraly:

3 havi fizut kaptam, azzal ellébecolok 1 darabig...remélem

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Doky »

kalózkodás...hmm...most, hogy kb 1 hete nem dolgozok, kevés lesz a zseton, úgyhogy kalózkodás lesz, amíg nem lesz új melóm
Szomorúan olvasom amit írtál!
Remélem gyorsan helyreáll a dolog!

De jön a nyár és a fesztivál szezon... :kiraly:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Kérdés?  

xpress.hu a filmekre
zenei dvd-ket metalshop, rockness, musicland
már ha van zseton, de most nincs :kiraly:

popcorn
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Kérdés?

popcorn
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

MINDENKINEK:

Tetszenek az itt lévő emberek. Ahogy látom úgy áltok a dolgoknak, hogy a gyűjtői szenvedély a főbb a letőltésekkel szemben.

Én nagyon letőltés ellenző vagyok. A moziban kézikamerával való felvevésről ne is beszéljünk.

Eddig azt hittem, hogy nincsenek még ilyen emberek mint ti, hogy megveszitek a lemezeket. De örülök, hogy végre találtam ilyen DVD fanatikusokat.

SZÓVAL MINDNEKINEK: :kiraly:

popcorn
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Érdeklődnék, hogy ti hogy áltok a kalóz dvd-kel és a letöltésekkel? 
Én személy szeritn ellenzem,  :kiraly: mert úgy gondolom, hogy ha már a filmvállalatok dollármilliókat (mostmár egyre gyakrabban 100 millió felett) költenek egy-egy filmre, akkor én azzal támogathatom őket, hogy megveszem az eredetit és nem töltök le ilmet. Igaz azt sem tudom, hogy hogy kell letölteni.

Igaz el kell ismerni, hogy nem olcsók, dehát ez egy ilyen hobbi. Én szerintem aki dvd gyűjtésre adja a fejét annak számolnia kell az árakkal. Én büszke vagyok rá, hogy minden egyes darabom eredeti. Szóval ti hogy áltok ezzel a kérdéssel?

amit nem lehet itthon megvenni, azt szó nélkül letöltöm - sok olyan film van ami tetszik de nem jelent meg dvd-n
talán vtb-vel vagy orizával beszéltük hogy mennyire hiányos az itthoni harcművészeti/verekedős filmek dvd kiadása: nincs részeges karatemester 2, fist of legend stb
vagy a sötét is hiányzik nekem de vinyón megvan - elsők közt venném meg ezt a filmet ha kiadnák
vagy most jön a büntető - elvileg jövő héten jelenik meg de előbb-utóbb tuti megveszem és törölhetem a vinyóról

röviden annyi hogy ha egyszerűen nem lehet beszerezni filmeket itthon akkor szerintem nem bűn letölteni

Ok. Amit írtál az szerintem megérthető. De örülök hogy így fogod fel és nem úgy, hogy mindent töltsünk l. Tetszik, hogy úgy vagy vele, hogy ha megjelenik, akkor megveszed.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Én személy szeritn ellenzem,  :kiraly: mert úgy gondolom, hogy ha már a filmvállalatok dollármilliókat (mostmár egyre gyakrabban 100 millió felett) költenek egy-egy filmre, akkor én azzal támogathatom őket, hogy megveszem az eredetit és nem töltök le ilmet. Igaz azt sem tudom, hogy hogy kell letölteni.

Igaz el kell ismerni, hogy nem olcsók, dehát ez egy ilyen hobbi. Én szerintem aki dvd gyűjtésre adja a fejét annak számolnia kell az árakkal. Én büszke vagyok rá, hogy minden egyes darabom eredeti. Szóval ti hogy áltok ezzel a kérdéssel?

amit nem lehet itthon megvenni, azt szó nélkül letöltöm - sok olyan film van ami tetszik de nem jelent meg dvd-n
talán vtb-vel vagy orizával beszéltük hogy mennyire hiányos az itthoni harcművészeti/verekedős filmek dvd kiadása: nincs részeges karatemester 2, fist of legend stb
vagy a sötét is hiányzik nekem de vinyón megvan - elsők közt venném meg ezt a filmet ha kiadnák
vagy most jön a büntető - elvileg jövő héten jelenik meg de előbb-utóbb tuti megveszem és törölhetem a vinyóról

röviden annyi hogy ha egyszerűen nem lehet beszerezni filmeket itthon akkor szerintem nem bűn letölteni

sztem vtb-vel beszélted, annyira nem vagyok nagy harcművészfilm rajongó, persze ha jó bébik verekednek minimálcuccokban, azt szívesen nézem, de az nem igazán ez a kategória

ibra
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Én személy szeritn ellenzem, :kiraly: mert úgy gondolom, hogy ha már a filmvállalatok dollármilliókat (mostmár egyre gyakrabban 100 millió felett) költenek egy-egy filmre, akkor én azzal támogathatom őket, hogy megveszem az eredetit és nem töltök le ilmet. Igaz azt sem tudom, hogy hogy kell letölteni.

popcorn
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Én személy szeritn ellenzem, :kiraly: mert úgy gondolom, hogy ha már a filmvállalatok dollármilliókat (mostmár egyre gyakrabban 100 millió felett) költenek egy-egy filmre, akkor én azzal támogathatom őket, hogy megveszem az eredetit és nem töltök le ilmet. Igaz azt sem tudom, hogy hogy kell letölteni.

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 265

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Posza »

kedvenc filmek? van néhány
Az AVATAR hogy tetszett? Én megint megnéztem.

ja igen arról elfelejtettem véleményt írni
tetszett, jó film - a látvány így 2d-ben is nagyon szép - 3d-ben nem láttam
éveztem a film első 70 percét is amikor csak tanulgat a navibőrbe bújt főszereplő, meg a filmvégi nagy harcot is

ami külön plusz azaz hogy michelle rodriguez hanyagolta a "nagyonkeménylatinpi**avagyok" nézését - tud ő szépen is nézni

Én a gyári dvd-t most 3D-ben néztem végig. Bizony!

NUOPTIX 3D szemüveg kell hozzá(nem a kék-piros, és nem is a ciklámen-zöld színű), hanem az, amit a Szafari 3D-természetfilmekhez lehet kapni. A színeket se torzítja úgy el, meg a szemet is kevésbé fárasztja ki, mégis jó. Próbáljátok csak ki, működik a dolog - doky tudja miről beszélek, neki mutattam tegnap. :kiraly:

Ugyanúgy megvan vele a térhatás, mint a szafari 3D-nél. Erre csak én jöttem rá??
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Dvd gyűjtemény képekben

Délután én is megnéztem! Köszi! :kiraly:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

popcorn
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Tulképpen, mi eddig is csináltuk már ezt :kiraly: Csak lapozz vissza pár oldalt!
Persze tudom. Csak gondoltam, hogy most is feldobhatnánk egy kicsit a topicot szép képekkel.

ibra
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

kedvenc filmek? van néhány :kiraly:

ja igen arról elfelejtettem véleményt írni
tetszett, jó film - a látvány így 2d-ben is nagyon szép - 3d-ben nem láttam
éveztem a film első 70 percét is amikor csak tanulgat a navibőrbe bújt főszereplő, meg a filmvégi nagy harcot is

ami külön plusz azaz hogy michelle rodriguez hanyagolta a "nagyonkeménylatinpi**avagyok" nézését - tud ő szépen is nézni

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 265

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: Posza »

kedvenc filmek? van néhány :kiraly:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Dvd gyűjtemény képekben

Hozzászólás Szerző: vtb »

Tulképpen, mi eddig is csináltuk már ezt :kiraly: Csak lapozz vissza pár oldalt!

popcorn
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

EGYRE TÖBBEN RAKJÁTOK FEL A KÉPEKET. :kiraly:

MINDENKI AK TUDJA RAKJON FEL KÉPET A GYŰJTEMÉNYÉRŐL, HISZEN EZ A TOPIC LÉNYEGE IS ÉS ÍGY LEGALÁBB KÉPET KAPUNK EGYMÁSRÓL IS.

popcorn
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Mennyibe vannak eddig?
A sci-fik, vagy az egész?? :kiraly:

A teljes gyűjteményt csak megsaccolni tudnám: talán 2 milla felett van valamennyivel. (a filmjeim fele még nagyon drága volt)

Hát igen, neke dis kell egy új polc. Az szép összeg. Mondjuk én is akkor szoktam megvenni a filmeket, amikor megjelennek. Ez tényleg egy drága hobbi de annál szebb.

popcorn
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben

Gratulálok.   Az szép mennyiség. Én is dolgozok rajta, hogy átlépjem a bűvös 500-as számot. Holnap várom a képeket.

így néz ki a gyűjteményem:

Gratulálok . Szép nagy gyűjtemény ez is. És a tiéd is szép rendezett.

Kedvenc filmek?

köszi

harcosok klubja, die hard, halálos fegyver, indy, bourne, kill bill, blöff, nagy lebowski, sebhelyesarcú stb.

+ nagyon szeretem a 80-90'-es évek horror, akció, sci-fi/fantasy termését - arnie, sly, willis, kurt russell, jackie chan filmjeit is nagyon szeretem

meg a thaiföldi rendrakós filmek is nagy kedvencek: ong bak 1-2, tom yum goong, harc szelleme

ami nem a szívem csücske az a western (csak nagyon keveset szeretek és még ennél is kevesebb van), pixar animációs filmjei, és ezért lehet meg is fognak kövezni de a star wars és a star trek is nagyon messze áll tőlem

Jaja ezek jók. A westernt én sem szeretem, de a star wars és az új star trek az egyik kedvencem, főleg a star wars. Izlések és pofonok. Tényleg lassan kell az új polc :kiraly:

ibra
V.I.P.
V.I.P.

Dvd gyűjtemény képekben

Gratulálok. :kiraly:  Az szép mennyiség. Én is dolgozok rajta, hogy átlépjem a bűvös 500-as számot. Holnap várom a képeket.

így néz ki a gyűjteményem:

Gratulálok . Szép nagy gyűjtemény ez is. És a tiéd is szép rendezett.

Kedvenc filmek?

köszi

harcosok klubja, die hard, halálos fegyver, indy, bourne, kill bill, blöff, nagy lebowski, sebhelyesarcú stb.

+ nagyon szeretem a 80-90'-es évek horror, akció, sci-fi/fantasy termését - arnie, sly, willis, kurt russell, jackie chan filmjeit is nagyon szeretem

meg a thaiföldi rendrakós filmek is nagy kedvencek: ong bak 1-2, tom yum goong, harc szelleme

ami nem a szívem csücske az a western (csak nagyon keveset szeretek és még ennél is kevesebb van), pixar animációs filmjei, és ezért lehet meg is fognak kövezni de a star wars és a star trek is nagyon messze áll tőlem

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Dvd gyűjtemény képekben

Gyűjteményem:  
2560×1920

Kilenc év termése, 677db.

Most már tényleg meg kell csinálni a következő polcot!!! :kiraly:

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”