Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
miért nem megy ac3 4ch-n
-
Vendég
miért nem megy ac3 4ch-n
HI
Talan erdekes lehet talan nem.Van egy (ill volt) egy kis probléma az SBLive1024 blabla hangkártyámmal, de nemrég szereztem egy EAX-os drivert. még a nyaron kipróbáltam a DVD-ről a DS, DD5.1, és DTS dolgot a digis kimeneten keresztül, a DTS nem ment. Most az új drivernél ki sem próbáltam egészen kb egy héttel ezelőttig. akkor már ment a DTS is. Hm nem rossz gondoltam és láss csodát a DiVx avi ac3-as film is kiment a digis kimeneten az erősítőre .
Hogy ne örülhessen az ember nemrég ugye a DiVx 4.11-est kellett felpakolni (pl SW epII) azóta megint csak a sztetreo hang megy. Pedig addig csak pislogtam az erősítőre de hát DD5.1 blabla lfe decoding meg minden. És persze van kb 40-50 ilyen film amit bármikor meg lehetne szerezni. Hát ennyi. Remélem nemsokára sikerül vmit kiagyalni a dologgal kapcsiban. Mindenesetre nem lenne rossz DiVx-ből AC3 az erősítőre NEM?. már csak a kép ami kicsit roszabb mint a DVD-n.
-
Vendég
miért nem megy ac3 4ch-n
Bub972 probáld meg az új win dvd-vel.
de full verziot probálj meg szerezni mert a crack-es le van korlátozva.
Az ismerőseid között biztos van egy rendes csávó aki kölcsön tudja adni.
-
Vendég
miért nem megy ac3 4ch-n
A Powerdivx v3.1 működik 6 speaker módban. Vagyis a center hangszóró AC3 avi-nál szól?
-
Vendég
miért nem megy ac3 4ch-n
Na szóval:
Elindítod a Powerdivx-et
Van egy villáskulcs ikon, benyomod és kiválasztod az option-t
Itt van egy ac3-as fül, itt beállítod default waveout-ra (directsound nem jó).
Alatta 4 speaker-re
Ezután OK.
Elvileg így mennie kéne.
Még azt nézd meg hogy itt a beállításoknál a bal alsó sarokban zöldel kiírja-e hogy Registry acces authorized.
Ha nem ez van hanem más piros szöveg akkor nincs regisztrálva a filter. Tehát a start menüből a Powerdivx-nél keresd meg az avi-ac3-t és kattints rá!
-
Vendég
miért nem megy ac3 4ch-n
Nekem is ugyanez a problémám, nekem Fortemedia801 van. DVD-ről benyomja a 6ch-t, AC3-as aviból meg néha igen, néha nem. Szerintem a hangkártyánkat nem akaródzik felismerni mindig. Még nem jöttem rá mitől függ. De ha a BSPLayert elindítod láthatod hogy van egy AC3 (intervideo) meg egy Default Directsound Device driver filter. Nos ez a köcsög néha (vagy gyakran) 2 ch-nak látja a hangkártyát.
Amint meglesz a megoldás szólok!
-
Vendég
miért nem megy ac3 4ch-n
Kedves Godking!
Köszönöm edigi segitséged. Egy dologban már megnyuktattál, hogy megy a dolog! Szoval amit leirtál én megprobáltam, de az a gyanum hogy ugyan az jön a hátsó hangfalon mint az elsőn. Nincs valami teszt anyag amivel kiprobálhatom. Az is érdekes hogy ha PoverDivx-el akarok lejátszani mpeg file-t kihal a lejátszóprogi.
Visszatérve, lejátszás közben bemegyek a filter beállításokba ott megnézem az intervideofilter beállitásait csak sztereo v. sorrund-ot választhatok 4ch-t nem, se 6ch-t de ezt megértem.Vajon miért?
-
Vendég
miért nem megy ac3 4ch-n
A Powerdivx-ben az Options-ban az ac3audio fülnél csak be kell állítani a 4 channel-t és kész. Nálam működik.
-
Vendég
miért nem megy ac3 4ch-n
Nos hát ezen tulvagyok... Az intervideo filterében nem tudok 4ch-t kiválasztani divx-nél, pedig a windvdben gondnélkül lejátszom az ac3-as mpeg filmeket 4ch-n. Ha tud valaki segíteni, akkor háláslennék.
-
Vendég
miért nem megy ac3 4ch-n
Üdv mindenkinek!
Elég uj vagyok a szakmában.Van egy dix ac3-as filmem.Letöltöttem hozzá a filtert, poverdivx-et, meg van a windvd ismég is csak két csatornán tudom csak lejátszani a filmet, pedig egy CMI-8738 as hangkártyám van a filter beállításoknál csak 2 csatornát jelez a driver miért?