Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sok JPG-ből sVCD, hogyan? Azaz slideshow VCD-n

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

... vagy mégsem jó hozzá ?
Mindenesetre az első trial képernyőt leszedte, de később irja, hogy ez egy 15 napos trial verzió.
Viszont 99 slideshowt-t 99 képpel tud csinálni.

Egyébként egész jól elválaszlgatok itt magamnak.

Vendég

Helló

Az Ulead DVD Picture Show-hoz jo az Ulead Movie Factory crackje (egy crackelt u32cfg.dll fájl).

Egyébként tényleg jó ez a progi.

Vendég

Bár lehet, hogy nem éppen ide való a téma, de...
Friss tapasztalataim a következők: Sony NS300as dvd lejátszóm van. Nem is akartam foglalkozni vcd írással illetve cd-k másolásával mivel az írás is azt mondta, hogy a készülék nem tudja lejátszani a CD-R-es lemezeket.
Egy korábban írt CD-R-es audio lemezt ki is próbáltam és valóban nem ismerte fel.
De gondoltam teszek egy próbát. Mi van a VCD-vel? Írtam egy cd-t és lőn, a készülék felismerte, mint vcd. Sőt, írtam egy próba audiot és azt is lejátszotta. Azt hiszem függ attól is a dolog mivel égetünk. A nero úgy tűnik tetszik a dvd-nek. A vcd próba íráskor csináltam egy második tesztet is, menüvel. Nos ekkor a CD-R-es lemezt már nem ismerte fel.
A napokban megpróbálom CD-RW-vel is, hátha ott a menü is müxik.
Üdv

Vendég

Van az Ulead-nek egy olyan programja, hogy DVD Picture Show. Ezzel max 99 menü és 1900 kép tehető fel. Csak egy a bibi, ez erősen korlátozott trial verzió (3 menükép, menünként 10 kép), crack-et meg még nem találtam hozzá. Pedig igen fasza a progi és pofonegyszerű, egyből írható is vele CD-re az anyag. Ha valaki esetleg talál hozzá crack-et az ne kíméljen.
Ja, az Ulead oldaláról tölthető le a trial.

Vendég

Helló

Én menü nélkül csináltam Video CD-t, így több mint 99 képet tudtam felirni.
Viszont lejátszani csak folyamatosan az elejéről lehet, nem lehet pl a közepéről indulni,és ez majd 500 filénál nem az igazi.
Meg lehet ezt valahogy oldani?

Vendég

Én is ezen töröm magam, meg hozzá az esküvői videonkat is vcd-de tenn (esetleg svcd).

A képekre ezt a linket találtam (egyébként az egész FAQ nagyon jó!!!):
http://delfin.klte.hu/~nagysz/cdrgyik/c ... tml#S3-9-3

Vendég

És melyik megoldást választottad?
Én is ezzel küzdök, de a Nero csak 99 képet tud menübe rakni, a WinOnCD meg 300 kép felett megfagy nálam, pedig azzal még háttérzenét is lehetne alátenni.

Vendég

Behúzhatsz többet is csak ne engedélyezd a menüt, és akkor lejátsza ha jól emlékszem. Beállítható az is hogy az eredeti jpg-ket is ráírja, így PC-n ezeket is megnézheted (ha nagyobb felbontású akkor nem árt mert a VCD csak 704*576).

Vendég

A nNéró égető nagyon király ebben. CSak behúzod a képet a VCD iráskor max. 99 db-ot és megirod VCD-nek. Ennyi.
Hangositással eddig nem foglalkoztam.

Vendég

www.vcdhelp.com - on megtalaltam a valaszt!

Vendég

----------------------------------------------

Sziasztok!
Van sok JPG file-om. Amiket szeretnek asztali DVD lejatszon megnezni. Hogy tudok slideshow szeruseget csinalni a sok jpg-bol.
Milyen progi keszit nekem mpeget ugy, hogy egy kep nehany masodpercig lathato legyen.
Hogy tudom hangositani?

Koszi a segitseget.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”