Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mini DVD

Vendég

Mini DVD

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Na igen, de nem mindegy, hogy milyen hang van rajta, meg tud-e feliratot!
Ha tud, akkor azt a H+ lekezeli, és kirakja TV-re is, ami nem tuolsó!
Bár remélem a DivXPlus tovább fog fejlődni, és talán tud majd feliratot, de arra még várni kell!

Vendég

Mini DVD

Asztali úgysem játsza le, erről már párszor volt szó a H+ nak meg tök mindegy csak mpeg kódolású legyen (ha jól tudom).

Vendég

Mini DVD

Hát az ini és ifo editálás nekem is gondom!
Micro DVD ini Editort próbáltad már?
Én még nem tudtam megszerezni!

Vendég

Mini DVD

Próbából a DVD filmek elejéről leszedett rövid intro .vob-okat szeretném felírni. Mivel kicsi méretűek, ezért a szétszedés, összerakás, darabolás lépéseket kihagynám. Az image fájl előállításához viszont kéne egy "authoring tool". A DVD quickbilder és a SpruceUp is ingyenes lenne, de egyiket sem tudom elérni.

Tipp?

Vendég

Mini DVD

Csinált már valaki Mini DVD-t?
Ez alatt azt értem, hogy lerippeled a vobokat a DVD-ről, és kiszeded belőlük a hangot és a képet!
Mindegyiket tömöritted egy kicsit, a kép kb olyan lesz mint egy svcd, de az összefűzés után mégis vob-ot kapsz, aminek ac3-as hangja is lehet! Persze ac3-at már a DivX is tud, de az még negyon problémás, de ezt elvileg egy asztali lejátszó is megeszi, na a H+ meg biztos!!
Aztán lehet ennek felirata is, de ezzel most kisérletezem!

Ha valaki csinált ilyet ossza már meg velem is!!
Cső

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”