Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ASPI
ASPI
Na, ezt megoldottam magamnak.
Tovább turkáltam a neten, találtam tájékoztatót az ASAPI-ról, letöltöttem és azóta minden működik!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
ASPI
Megújult gépemre újratelepítettem a WinXP-t és a programjaimat, meg az ASPI-t is. A programok (pl. EAC, Audio Catalyst, DVD Decrypter) nem hajlandók felismerni az ASPI-t és nem lehet kiválasztani az ASPI használatát. Fent van a Nero ASPI-ja, a netről letöltöttem a legújabb ASPI-kat, (az ellenőrző progi szerint minden rendben van), van már Force ASPI, BumpASPI, minden ASPI, de a progik nem akarnak együttműködni vele. Olyan, mintha az ASPI-hoz tartozó fájlok (.dll, .sys, miegymás) nem ott lennének, ahol ezek a progik keresik őket. Átmásoltam már a Nero, az EAC, az Audio Catalyst, stb. könyvtáraiba is, de semmi.
Van valami ötletetek, hogy mit hova kellene másolni?
Minden progi rendesen fel van telepítve, a regisztációs adatbázisaik is rendben vannak. Mi lehet a hiba? A CD/DVD meghajtók maradtak ugyanazok, amikkel eddig működött az ASPI.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450