Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DTS hang pc-n
DTS hang pc-n
Volt egy DivX filmem dts hanggal (Halálos iramban), nah itt meghaltam én is. Ezt az egyet nem tudtam megszólaltani.
ahoz a media player classic készitőjének oldalárol leszedett DTS source filtert kellett volna hasznbálni ... az "szedi" ki az AVI-ból a DTS hangot és küldi a dekódoló filterek felé ... ami sokféle lehet (pdvd, windvd, mpc) :taps:
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
-
Vendég
DTS hang pc-n
dts hangú DVD-ket néztem anno a Klipsch időszakomban PC-ről Audigy2 full OEM hangkarin (nem a ZS-vel). De sztem a PC software-vel még az integrált hangkártyákon is szólnia kellene.
A régi Klipsch-emen sok dts Audio CD-t is hallgattam.
PowerDVD 5-el, mostmár a PowerDVD 6-ot használom (vagyis már nem). WinDVD-vel sem volt gond (5, 6).
Google-be még lehet próbálkozni "dts filter" vagy egyéb hasonló kereséssel. Volt egy DivX filmem dts hanggal (Halálos iramban), nah itt meghaltam én is. Ezt az egyet nem tudtam megszólaltani.
DTS hang pc-n
mediaplayer classic! beépitett dts dekodere van, ingyenes, bla bla
én is azt használom, mindent megeszik, best :taps:
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" /> )
DTS hang pc-n
mediaplayer classic! beépitett dts dekodere van, ingyenes, bla bla
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
DTS hang pc-n
Én nem játszom le pc-n dvd-ket és ezért nem tudom a megoldást ahhoz a problémájhoz, hogy hogyan lehet DTS hangú filmeket lejátszani és mivel pc-n, hogy két csatornán sztereóban szóljon a pc-s hangkártya kimenetén. Egy kollégám küzködik a dologgal, sok mindent kipróbált de nem sikerült neki.
Én annak idején a PowerDVD valami frissebb verziójával még dts CD-ket is hallgattam.
gordon314.fw.hu
DTS hang pc-n
tudtommal az audigy 2 ZS már dts-es..
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" /> )
DTS hang pc-n
Én nem játszom le pc-n dvd-ket és ezért nem tudom a megoldást ahhoz a problémájhoz, hogy hogyan lehet DTS hangú filmeket lejátszani és mivel pc-n, hogy két csatornán sztereóban szóljon a pc-s hangkártya kimenetén. Egy kollégám küzködik a dologgal, sok mindent kipróbált de nem sikerült neki.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W