Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Felirat
Felirat
Valaki segíthetne.A DVD lejátszó nem teszi ki a feliratot a DVD filmre, de a Power DVD-vel meg lehet jeleníteni.
Mi lehet az Oka ????
Egyszerű, de roppant bosszantó hiba, a Pc nem különbözteti meg a nagy és kisbetűket
Én is vagy háromszor beleakartam dobni a kukába a lejátszót, mire rájöttem, hogy ez a gond... A pc-n simán ment, mindegyik lejátszóprogival, a rohadt asztali meg hol kirakta, hol nem a feliratot...
Jól nézd meg hogy egyforma legyen
Jajj hozzáteszem, hogy ez Divx esetén van (volt ) így, de Te nem írtad, hogy normál DVD vagy divx, meg a lejátszód tipusa sincsen megadva, de általában és divx esetén ez így van
Nem divX-es film, rendes DVD!
Lejátszó tipus: Pioneer DV-585
Na igen !
Felirat
Valaki segíthetne.A DVD lejátszó nem teszi ki a feliratot a DVD filmre, de a Power DVD-vel meg lehet jeleníteni.
Mi lehet az Oka ????
Egyszerű, de roppant bosszantó hiba, a Pc nem különbözteti meg a nagy és kisbetűket
Én is vagy háromszor beleakartam dobni a kukába a lejátszót, mire rájöttem, hogy ez a gond... A pc-n simán ment, mindegyik lejátszóprogival, a rohadt asztali meg hol kirakta, hol nem a feliratot...
Jól nézd meg hogy egyforma legyen
Jajj hozzáteszem, hogy ez Divx esetén van (volt ) így, de Te nem írtad, hogy normál DVD vagy divx, meg a lejátszód tipusa sincsen megadva, de általában és divx esetén ez így van
Felirat
Valaki segíthetne.
A DVD lejátszó nem teszi ki a feliratot a DVD filmre, de a Power DVD-vel meg lehet jeleníteni.
Mi lehet az Oka ????
Na igen !
Felirat
Vagy feliratot!
Felirat
Sziasztok! Remelem tudtok nekem segiteni. Van egy filmem de nincs hozza magyar hangom.Honnan tudok hangot letölteni? köszi
Felirat
Hahó!
Sajnos teljesen kezdő vagyok. Van egy YAMAHA DVD-S550-es lejátszóm, meg egy divx-es filmem felírattal. A felíratot sehogy sem tudom, megtekinteni...
Mi a megoldás? Mit csinálok rosszul?
Köszönöm!
Felirat
Hi! Biztos sokan kérdezték ezt már! De lusta vok visszaolvasgatni! NEm tudtok egy jó, ,,egyszerű" programot amivel DviX-es filmekre rá tudom égetni a felíratot? VirtualDub-al megcsináltam de ott késik a kép, felírat stb! Előre is köszi!
Felirat
Nekem az eddigi problémák fordítottja kéne, van egy két cd-s film (ezt akár össze is fűzhetem valamivel, csak újra ne kelljen tömöríteni a minőség miatt) meg egy 1 cd-s felirat.
Mekkora munka ezt a 2cd-shez igazítani és mivel a legegyszerűbb?
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Felirat
az a kérdés vajon softencode mire kell, hiszen az ac3 tömöritésére jo, egy 5.1es AVI hangja pedig alapbol ac3
lehet h mp3 hanghoz? igy elsőre tul jol hangzik! sztem akinek szöksége van rá, tényleg adhat neki esélyt, mivel CCE+softencode a pro páros jelenleg PCn ... ! Milanscs kösza tippet!
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Felirat
Két avi-t összefüztem virtualdubbal de hogy lehet a feliratot is összefüzni.Remélem hogy valaki tud nekem segíteni.
Hali!
Én a D.I.K.O. nevü kis programot szoktam erre a célra használni!
2 avit fájlt és 2 felirat fájlt lehet vele összerakni egy DVD-re!
Be kell vele tallózni mindegyiket és már csinálja is!
Ha van CCE-d akkor azzal eggyüt is tud működni!
Meg,ha van Soft Encode-d akkor az az AC3-nál jön jól,mert azzal is eggyüt működik!
5.1-es DivX-eket megcsinálja 5.1-be!
Én már sok DVD-t csináltam vele és nekem bejön!
Itt egy link a használatáról!
http://www.dvd-guides.com/content/view/24/59/
Ja és azt hiszem freeware progi!
Felirat
mivel ugyis ujra kell authorizálni a teljes lemezt, egyből kezd egy komplexebb authoring programmal:
dvdmaestro
dvdlabpro
Jó volt itt.
Felirat
Sziasztok!
Néhány audioCD-ből csináltam DVD-t az AudioDVDCreator-ral. Most van egy DVD-m. Szeretnék feliratot szerkeszteni hozzá, amely a számok szövege lenne (ez .txt vagy .doc formában van meg külön-külön).
Milyen programot javasoltok?
TV: Panasonic TX-32PL10, DVD: Pioneer DV-350, VHS: Daewoo 6head, Erősítő: Yamaha RXV-530, Hangfalak: Jamo Studio 170, Sony SS170 surround
Felirat
gondolom az egyben lévő teljes film felirata megvan.
melléteszed az AVInak, megkisérled lejátszani. megbecsülöd, mennyivel van elcsuszva a felirat, s azt az előbb emlitett programban végrehajtod.
próbálgatod .... ha az elején jo, de a végére egyre jobban elcsuszik, akkor valszeg PAL/NTSC gondok vannak, azt is lehet korrigálni abban a sub szerkesztőben ... pontosan mi nem megy??
Jó volt itt.
Felirat
Köszönöm csak a megoldással vannak problémáim mert még nem csináltam.
Nagyon megköszönném ha leírnád hogy ennek mi a menete.
Felirat
én a helyedben letöltenék egy 1CD-s feliratot inkább, s azt igazitanám a meglévő videómhoz ...
amugy a legjobb felirat mahinátor sztem a subtitle workshop
Jó volt itt.
Felirat
Két avi-t összefüztem virtualdubbal de hogy lehet a feliratot is összefüzni.
Remélem hogy valaki tud nekem segíteni.