Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
VHS-ről DVD-re
VHS-ről DVD-re
Hali!
Sajnos én még a zöldnél is zöldfülübb vagyok,mert azt sem tudom még hogy hogyan álljak neki.
Addig eljutottam hogy TV kártya ,VHS magnó,van még egy stúdiószoftverem de az meg csak kameráról olvas be.
Mit tegyek ? Aki tud kérem segítsen.Nem akarom hogy a családi VHS kazetták teljesen tönremenjenek.
Előre is köszi! :
Tv kártyához általában adnak rögzítő progit... :taps:
Azzal felveszel mondjuk MPEG2-be, aztán dvd authorizálóval kiírod.
VHS-ről DVD-re
Hali!
Sajnos én még a zöldnél is zöldfülübb vagyok,mert azt sem tudom még hogy hogyan álljak neki.
Addig eljutottam hogy TV kártya ,VHS magnó,van még egy stúdiószoftverem de az meg csak kameráról olvas be.
Mit tegyek ? Aki tud kérem segítsen.Nem akarom hogy a családi VHS kazetták teljesen tönremenjenek.
Előre is köszi! :
-
Vendég
VHS-ről DVD-re
Régi VHS kazettákról digitalizáltam házi felvételeket. Több 10-20 perces avi file-m van és ezekből szeretnék egy jó kis családi lemezt csinálni, netán még menüt is hozzá ha sikerül. Annyit kérnék, ha időtök engedi segítsetek a megfelelő program kiválasztásában. A pinnacle studio delux csomag kártyájával és szoftverével követtem el a digitalizálást, de a program felülete nem tetszik, mert kicsi a preview ablak és alig látom mit csinálok.
Szóval tanács kellene - ha van.
Próbáld meg az Ulide DVD Movie Factory V4-el. Nekem bevált, csúcs.
Menűs DVD-t tud csinálni
VHS-ről DVD-re
Régi VHS kazettákról digitalizáltam házi felvételeket. Több 10-20 perces avi file-m van és ezekből szeretnék egy jó kis családi lemezt csinálni, netán még menüt is hozzá ha sikerül.
Annyit kérnék, ha időtök engedi segítsetek a megfelelő program kiválasztásában. A pinnacle studio delux csomag kártyájával és szoftverével követtem el a digitalizálást, de a program felülete nem tetszik, mert kicsi a preview ablak és alig látom mit csinálok.
Szóval tanács kellene - ha van.