Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Virtual drive

Vendég

Virtual drive

Hozzászólás Szerző: Vendég »

:smile51:ne mtudok Web oldalt találni ijjen progikkal kérem szóljon aki tud Tel:.06304278017

Vendég

Virtual drive

En is a DAEMON Tools-t hasznalom mar egy ideje es nagyon meg vagyok vele elegedve. Egy kis gondom van csak, nevezetesen az, hogy az Audio savokat nem lehet lejatszani vele. Pontosabban le lehet, csak nekem nem sikerult. A DAEMON Tools V2.70-es doksijat atbongeszve ezt talaltam:

Audio CDs are supported but to hear sound you must have a WDM-compatible soundcard driver and enable "Digital CD Audio" for the PHANTOM CDROM.

Magyarul WDM kompatibilis hangkartya kell az Audio-CD megszolaltatasahoz, illetve be kell, hogy legyen kapcsolva a .
Start -- Settings -- ControlPanel -- Multimedia -- CD Music
Ez a kis jelolonegyzet szurke, ergo nem WDM kompatibilis a hangkartyam?!
Aki tud segitsen!
CD-ROM-ok: CD-ROM, CD-RW, DAEMON Drive.
Hangkartya SB Live (Live Ware3, DirectX 8a)

ui: Mi az a WDM?

Vendég

Virtual drive

Hi, mindenki...

Hát, ha már így rákérdeztetek, akkor használjátok a Daemon-Tools nevű kis progit. Enéll jobb nencs jelenleg, de én úgy hiszem nincs is rá szükség ), merthogy ez teljesen hibamentesen működik, és természetesen mindent tud amire szükség van (ámbár egy ilyan progitól csak annyít várt régen az ember, hogy menjen, nos ez megy de még mennyire). A progi keményen 300 kB és létrehoz 1-4 virtuális cd-rom-ot gépünkben, mely nem kis programként üzemel, hanem valós hardware-ként. Innentől gépünkben lesz plussz 1-4 cd-rom. A kis kliens-programmal, ami meg egyből mellételepül, az újdonsült drive-jainkba gyönyörüen felmount-olhatjuk kedvenc iso-inkat, a támogatott formátumok nagyjából lefedik a teljes szükségletet: iso (ISO9660), bin/cue (CDRWin,...), ccd (CloneCD), bwt (elméletileg lesz majd nrg (Nero) is, de szerintem bárkit kielégít a jelenlegi kollekció). Innentől kezdve mintha csak betettük volna az igazi lemezt az igazi drive-unkba (dehát minek szórakozzunk ilyenekkel )). Természetesen megbírkózik mindenféle struktúrával: adat, cd-audio, adat/cd-audio, vcd, stb...
Több oltást nem tudok róla írni, ha megnézed, kipróbálod, többet nem fogsz szarakodni mindenféle elcseszett virtual-cd-kkel (melyek fantasztikus kis saját formátumot használnak, ami természetesen semmivel nem kompatibilitis, (igaz szarrákonvertálhatja mindenki magát, és akkor még jó se lesz )), vagy isobuster, esetleg winimage csodákkal amivel meg semmire se mész. Szóval hidd el, ezekután a drive-odat is kidobhatod ):o))
csumi

Vendég

Virtual drive

Tudna nekem valaki mondani egy progit ami cd-rom emulátor?
Úgy értem hogy olyan mint a hajdani fakecd DOS alatt....

Köszi!

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”