Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

macrovision kikapcs

Vendég

macrovision kikapcs

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A RÉGIÓ FÜGGETLENÍTÉS NEM UGYANAZ MINT A MACROVISION FELOLDÁSA !! AZ CSAK ARRA JÓ, HOGY AZ AMERIKAI DVD-KET IS LETUDD JÁTSZANI !
HA MÁSOLNI AKARSZ, A WWW.CONRAD.HU OLDALON TALÁLSZ "GYÁRI" DEKÓDOLÓT, 24EZER FT-ÉRT. VAGY KERESS VALAKITOL HASZNÁLTAN.
NE BUNDÁZZ A SZERELOVEL MERT AZ SEM LESZ OLCSÓ, ÉS RÁADÁSUL UGRIK A KÉSZÜLÉK GARANCIÁJA !!!!!!

Vendég

macrovision kikapcs

Sziasztok!

Tudtok segíteni? Thomson DTH 5400-es DVD lejátszónál kellene valami trükk, hogy tudjak videóra normálisan másolni. (a régiókódos dolog nem jött be)Gondolkoztom már, hogy a hivatalos márkaszervízben megpróbálom megbundázni az egyik szerelővel, hogy oldja meg.

Vendég

macrovision kikapcs

Igazán nincs mit :smile1:
Mivel magam is láma vagyok, segíteni ennél többet nem tudok.
Viszont, ha értnék ezekhez a dolgokhoz, mint a fórumokon néhányan, engem nagyon idegesítene, hogy 18274767384982746 szor kellene elmondanom ugyanazt a dolgot.

Illik végig olvasni egy-két dolgot :smile19:

Vendég

macrovision kikapcs

Kösz a segítséget! :smile23:
Éppen ezt szerettem volna elkerülni egy tapasztalt felhasználó segítségével, engem annyira nem érdekel a dolog, hogy órákat böngésszek utána. Csak szívességből szerettem volna (szeretnék) segíteni a havernak, és ezen a fórumon nekem már segítettek páran.
Üdv, Béla

Vendég

macrovision kikapcs

Legföképpen úgy lehet kikapcsolni, ha a barátod - vagy te - végig olvassa az ehhez kapcsolódó topicokat. :smile19:

Vendég

macrovision kikapcs

Hali!
A H+ tulajdonosok népes táborába tartozom, ezért nem tudok segíteni barátomnak, akinek kérdése:
PowerDVD-vel való lejátszásnál hogyan lehet kikapcsolni a Macrovision védelmet? (egy kis VHS másolgatás céljából :smile19: )
Köszi, Béla

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”