Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DivX asztali DVD-n?
DivX asztali DVD-n?
Köszönöm, mindkettőt megpróbálom!
DivX asztali DVD-n?
Kedves Fórumtársak!Haverom Samsung márkájú lejátszója állandóan akadékoskodik divx lejátszásakor.
Hogyan/honnan lehetne frissíteni a masinát?
(Bocs, ha triviálisat kérdeztem... )
Nézz körül ezen az oldalon. Itt főleg DivX játékosokkal foglalkoznak.
MPEG4-Players Fórum > MPEG4 asztali lejátszók, felvevők > Samsung
DivX asztali DVD-n?
konkrét segítség típusszám, stb nélkül nehéz.
de az is lehet, senkinek sincs ilyen gépe errefel.
itt nézz először szét:
http://www.samsung.com/hu/support/produ ... index.aspx
system
DivX asztali DVD-n?
Őszintén szólva egy picit nagyobb segítőkészségre számítottam...
DivX asztali DVD-n?
Kedves Fórumtársak!
Haverom Samsung márkájú lejátszója állandóan akadékoskodik divx lejátszásakor.
Hogyan/honnan lehetne frissíteni a masinát?
(Bocs, ha triviálisat kérdeztem... )
DivX asztali DVD-n?
Szvsz lejátszótól függ. Az én milleniumomon egyszerűen a subtitle gombal lehet váltani/kikapcsolni a feliratot. Ugyanúgy ahogyan a hangsávot is. (audio gomb)
Kipróbáltam, és szupi. Lehet hang és feliratot is váltani.
Na igen !
DivX asztali DVD-n?
VAn egy két hangsávú avi, hozzá kettő féle felirat (srt.sub).Hogyan kell kiírni DVD-re, hogy az asztali jól kezelje?
Itt is a feliratnak ugyanannak kell a nevének lenni, vagymásnak?
Köszi a segítséget!
Talán csak nem Sg?
Egyébként igen azonosak legyenek a file nevek, a nagyobb biztonság kedvéért külön könyvtárba minden epizód.
Igen SG.
Most ismerkedek ezekkel az avikkal. A feliratot ki lehet kapcsolni, vagy csak a DVD menűjével lehet?
Köszi a segítséget.
Szvsz lejátszótól függ. Az én milleniumomon egyszerűen a subtitle gombal lehet váltani/kikapcsolni a feliratot. Ugyanúgy ahogyan a hangsávot is. (audio gomb)
DivX asztali DVD-n?
VAn egy két hangsávú avi, hozzá kettő féle felirat (srt.sub).Hogyan kell kiírni DVD-re, hogy az asztali jól kezelje?
Köszi a segítséget!
Talán csak nem Sg?
Egyébként igen azonosak legyenek a file nevek, a nagyobb biztonság kedvéért külön könyvtárba minden epizód.
Igen SG.
Most ismerkedek ezekkel az avikkal. A feliratot ki lehet kapcsolni, vagy csak a DVD menűjével lehet?
Köszi a segítséget.
Na igen !
DivX asztali DVD-n?
Köszi a segítséget!
Talán csak nem Sg?
DivX asztali DVD-n?
VAn egy két hangsávú avi, hozzá kettő féle felirat (srt.sub).
Hogyan kell kiírni DVD-re, hogy az asztali jól kezelje?
Köszi a segítséget!
Na igen !
DivX asztali DVD-n?
Hahó srácok!Van köztetek olyan ember, aki Pioneer játékosokhoz készít magyarítást? Konkrétan 585-höz? Pontosabban a Gufiak féle firmware magyarítása érdekelne 585-höz.
Kérek szépen valami életjelet!
Köszönöm előre is!
Üdv: Joe
Nézz körül itt ezen a lapon, a fórumon, van az 585-nek topikja:
(Tudtommal van 585 magyarított menüvel egy Bmarko nickname-ű srác dolgozott rajta, asszem már kész)
www.m4p.hu
Jó keresgélést!
Üdv:
Sam
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony
DivX asztali DVD-n?
Hahó srácok!
Van köztetek olyan ember, aki Pioneer játékosokhoz készít magyarítást? Konkrétan 585-höz? Pontosabban a Gufiak féle firmware magyarítása érdekelne 585-höz.
Kérek szépen valami életjelet!
Köszönöm előre is!
Üdv: Joe
DivX asztali DVD-n?
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre. Nemrég vettem egy Samsung DVD-p355 típusú Dvd lejátszót. Nagyon király, csak van egy kis gondom vele. A divx-es filmek feliratait nagyon kicsi betűmértbe teszi be, és nem tudok rajta változtani.
Tud valaki rá valami megoldást?
Előre is köszi a segítséget!
DivX asztali DVD-n?
Sziasztok!
Én a DivXToDVD 1.9-es verzióját használom.
Átkonvertáltam vele egy DivX-et (legényanya), majd kiírtam DVD-re. Viszi az aszatalim, meg minden, aránylag a képminőség is jó, viszont az a problémám, hogy hirtelen mozgásoknál megjelenik pár zöld pixel a TV képernyőn. Mi lehet ennek az oka?
A gép még üres, most formáztam, csak a Nero, meg ez a program van rajta. Ha felraknék valami kodek-pakkot az segítene? És melyiket érdemes (pl DivX6)?
Az op rendszer XP SP2 + frissítések.
Köszi
A DVD meghajtód nem támogatja a Divx AVI-t? Szerintem jobban jártál volna egy DIVX AVI támogatássa ellátott DVD asztali lejátszóval. Szerintem nincs igazán nagy érezhető különbség egy jól editált Divx AVI és DVD között.
DivX asztali DVD-n?
Sziasztok!
Én a DivXToDVD 1.9-es verzióját használom. :taps:
Átkonvertáltam vele egy DivX-et (legényanya), majd kiírtam DVD-re. Viszi az aszatalim, meg minden, aránylag a képminőség is jó, viszont az a problémám, hogy hirtelen mozgásoknál megjelenik pár zöld pixel a TV képernyőn. Mi lehet ennek az oka?
A gép még üres, most formáztam, csak a Nero, meg ez a program van rajta. Ha felraknék valami kodek-pakkot az segítene? És melyiket érdemes (pl DivX6)?
Az op rendszer XP SP2 + frissítések.
Köszi
TV: Samsung 50" Full HD plazma; AVR: Pioneer VSX-924; DVD: Panasonic S47; Video: Aiwa HV-FX 7700;
Front: Triangle Altea EX - Audiolink 4; Center: Dali Concept Center; Rear: Dali Concept 1; Rear állvány: Galgahang 1011
NAS: Zyxel NSA-325 V2 / 3,5 TB;
Front: Triangle Altea EX - Audiolink 4; Center: Dali Concept Center; Rear: Dali Concept 1; Rear állvány: Galgahang 1011
NAS: Zyxel NSA-325 V2 / 3,5 TB;
DivX asztali DVD-n?
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre. Nemrég vettem egy LG LH t6340 típusú Dvd lejátszót. Nagyon király, csak van egy kis gondom vele. A divx-es filmek feliratait nagyon kicsi betűmértbe teszi be, és nem tudok rajta változtani. Mit tegyek? Megoldás lehet, ha nagyobb felirattal írom ki a filmeket?
Előre is köszi a segítséget!
DivX asztali DVD-n?
HI MINDENKI
Tudna valaki olyan lejátszót vagy házimozit ami képes OGM és ASF formátumot is lejátszani ?????
DivX asztali DVD-n?
HI
próbáld meg a STRONG dvd lejátszót (német cég, minőségi)...haverom ajánlotta, állítólag sokmindent le tud nyomni, s van rajta 5.1-es kimenet is...kb. 10000-be kerül, euronics-okban volt még régebben, lehet hogy már nem is kapható...
amúgy az a legjobb ha fogsz 1 köteg dvd-t, cd-t s beviszed az üzletbe s sorba berakatod hogy játsza-e...én is ezt fogom majd csak nincs rá idő...
nekem ogm és asf formátumok kellenének, a jelenlegi kodekekben nem igazán vannak...
DivX asztali DVD-n?
Sziasztok!
Eddig mind szép és jó amit leírtatok... DE
én olyasmire lennék kiváncsi (ha tudjátiok a választ) hogy melyek azok a lejátszók, amik szinte mindent le tudnak játszani, vagy olyan dvd playerek amikkel ugyanez elérhető akármilyen update után?!
Sorolom mi kéne: DVD DivX Xvid.. stb összes codec
Írott CD/DVD egyaránt lejátszható vele ...ugye ez alap
Minden feliratot meg tud jeleníteni ...tehát magyar karakteres és ugye: .sub .srt ez ugye minimum
Hang, az mind egy légyeg hogy megszólaljon
Iszonyúan sokat segítenétek ha tudnátok ilyet ajánlani.... előnyben ha valaki már tapasztalta is ezeket saját vagy más asztali DVDjén....
Ja és a legfontosabb az ÁR! Én max 30at adnék érte de azért is írjátok meg ha drágábbról tudtok!
Köszi: Gábor
DivX asztali DVD-n?
Na szevasztok
Nem nagyon válsazol senki, ennyire nulla az érdeklődés?
Üdv!
Technosonic MP-101 (firmware: sb004-252s) ; Creative Inspire 5.1 digital 5700
DivX asztali DVD-n?
Hali!
<br><br>
Az sb sorozatú Technosonic mp-101-eshez vajon jó lehet ez a firmware?
<br>
http://www.synco.ru/download/EM85XX_MP1 ... 031219.ZIP <br>( http://www.synco.ru/main/mpeg/MP101_fir ... grade.html )
Csak azért kérdem, mert a hivatalos oldalon még mindig csak a 253-as verziószámnál tartanak!! (lásd: http://203.85.120.16 felülre: Technosonic alulra például az én lejátszómhoz: MP06214, de ez lejátszónként változik!!)<br>
Van egyébként egy cseh oldal is, ahol van ebből a 275s-es firmware-ből, de az hibás ott... (http://technosonic.katovsky.cz/)<br>
Üdv:<br>
nagyger
Technosonic MP-101 (firmware: sb004-252s) ; Creative Inspire 5.1 digital 5700
DivX asztali DVD-n?
Ami meg az MP3-at illeti, azt meg a DVD dekoder chip le tudja játszani, mint ahogy a VCD esetében teszi is...
Hali!
A VCD az MP2 (Mpeg I- Layer2) és nem MP3 (Mpeg I-Layer3), de tényleg HW-es dekodolású, bár szerintem külön MP3 chip van erre a célra, legalábbis régebben (1-2 éve) igy volt.
Zorro - Thomson DTH-210E, DPL-660HT, VTH-6050G; Panasonic DS-28EG; Pionerr DVR-A106D; Thomson 29DM182G
DivX asztali DVD-n?
Nos azért egy picit helyesbítek. Persze a DIVx rengeteg számolási műveletet kíván, amit hardware-el nagyon fel lehet gyorsíteni, de egy PII-essel és egy Trio 32-el is lehet Divx-et nézni, nem kell ahoz PIV meg radeon. Minden asztali DVD lejátszóban van egy microcontroller, ami futtatja az op-rendszert. Ezeket lehet frissíteni. Ha van a megfelelő tároló egységben (EEPROM....) elegendő hely, akkor pedig ki lehet egészíteni ezzel+azzal. Pl ha 100%-ban az lenne, hogy ilyen nincs, akkor az mp3-as hang lejátszás is jóval macerásabb lenne ezen készülékekben...
Hááát, én egy 1-10 MHz-es mikrokontrollertől nem várnék egy P2-vel összevethető teljesítményt, és a 0,5-1 MB nagyságú EEPROMban se sok hely marad az OS mellett...
Ami meg az MP3-at illeti, azt meg a DVD dekoder chip le tudja játszani, mint ahogy a VCD esetében teszi is...
DivX asztali DVD-n?
Nos azért egy picit helyesbítek. Persze a DIVx rengeteg számolási műveletet kíván, amit hardware-el nagyon fel lehet gyorsíteni, de egy PII-essel és egy Trio 32-el is lehet Divx-et nézni, nem kell ahoz PIV meg radeon. Minden asztali DVD lejátszóban van egy microcontroller, ami futtatja az op-rendszert. Ezeket lehet frissíteni. Ha van a megfelelő tároló egységben (EEPROM....) elegendő hely, akkor pedig ki lehet egészíteni ezzel+azzal. Pl ha 100%-ban az lenne, hogy ilyen nincs, akkor az mp3-as hang lejátszás is jóval macerásabb lenne ezen készülékekben. Tudom én csak egy kezdő, okoskodó vagyok, de nem hülye, hiába akarod pörgetni a CD-t.
Szóval kellene csinálni egy listát a legmókásabb válaszokból is.
Viszont, ha a termőföldet trágyázod, akkor a kender sokkal tartósabb lesz és azzal már tudsz csattogtatni.
Szóval kedves humoros emberek. Azért remélem kerültök hasonló helyzetbe és néznek benneteket olyan hülyének mint ti engemet. Egy biztos az IQ összeg az ilyen jellegű fórumokon állandó és sose emelkedik 80 fölé.
További jó időtöltést.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
DivX asztali DVD-n?
"sz@rból nem fonsz ostort és ha fonsz is, akkor sem csattogtatsz vele".
Azóta már nyitott egy önálló topicot is a srác kérdés eldöntésére. (Mármint nem te, Gordon , hanem Kotta.)