Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Akciós dvd lelőhelyek
-
Vendég
Akciós dvd lelőhelyek
Mashol is (ertsd nem Mo-n) a Media Marktban dogivel vannak leertekelt lemezek. Pl Mo-n a Warner akcio valami 10-20 lemez korul mozog, nem? Itt folyamatosan kb 100-120 lemez kaphato olcsobban, igaz, ezeknek csak kb 80%-a van magyarul is valamilyen formaban (altalaban felirat). De meg igy is sokkal bovebb a valasztek, mint azt Mo-n reklamozzak.
-
Vendég
Akciós dvd lelőhelyek
Ezek a kis "jópofaságok"-smiley-most már maguktól jönnek?
-
Vendég
Akciós dvd lelőhelyek
Sziasztok,
Már más topicban borzoltam a kedélyeket osztrák árakkal, de sosem lehet tudni ki jár a szomszédban. A Simmeringen, a Media Markt-ban több régebbi lemez 5 euro, valamint, bár nem szorosan ide tartozik, CyberHome lejátszó, tud írott lemezt, vcd-t, svcd-t, stb. 90 euro. Azt ne kérdezzétek, hogy milyen minőség, mert fogalmam sincs. Újranyitási akció van.
Érdemes lehet esetleg a Warner nyári (ismétlő) akciójában is körülnézni. Lista a Netpiacon.
Üdv
-
Vendég
Akciós dvd lelőhelyek
Alt. felsoroljak, h milyen kartyat fogadnak el.
Dombornyomttnak kell lennie, azon belul mindegy, hogy EC/MC vagy Visa (Mo.-on talan ezek a legismertebbek)
Waces
-
Vendég
Akciós dvd lelőhelyek
A http://www.blackstar.co.uk/ -n is erdemes korulnezni, sok filmjuk van, 2-es regiokod, korrekt postazas, mindenfele akciok (DVD-k 3.99, 7.99, 8.99, 9.99 angol fontert; rendelj harmat, ingyen postazas; karacsony, valentin-nap, es egyeb neves alkalmakkor is kitesznek magukert), elorendenelesek, szoval minden, ami szem-szajnak ingere.
Szemelyes peldak: Halloween alkalmabol a 3 Hellraiser 20 fontert landolt nalam, Majmok bolygoja diszdobozos elorendelesben 45 font volt postazassal egyutt.
-
Vendég
Akciós dvd lelőhelyek
A rendszerükben felsorolt típusú, érvényes kártya legyen, és a hozzátartozó számlán sem árt ha van annyi pénz, mint a rendelés értéke , más nincsen.
-
Vendég
Akciós dvd lelőhelyek
Milyen követelmény van a bankkártyával szemben?
üdv
Hápi
-
Vendég
Akciós dvd lelőhelyek
Szia,
reszletesen leirtam mar az "ajanlott nemzetkozi online e-tailer" topicban.
ugyhogy most inkabb csak igy osszefoglalva, zanzasitva irom, ok?
4 DVD-t rendeltem (2 dupla es ket sima)
"Subtotal: $117.10,Delivery: $21.00 - Total: $138.10"
Mindent visszaigazolnak mailben. Es ha barmilyen kerdes merul fel arra is nagyon kedvesen valaszolnak 24-48 oran belul.
Rendeles utan kapsz 1 visszaigazolo mailt, hogy felvettek a rendelest. Illetve, amikor kuldik akkor is kapsz egy mailt.
Idoben ez kb igy nezett ki nalam:
(Olyan dvdk voltak, amik azonnal szallithatoak voltak)
szombat-rendeles feladasa, visszaigazolas
hetfo-mail arrol, hogy shipped
szerda-kartya megterhelese
szerda-csomag kezhezkapasa
tehat kb 1 het eleg volt. Az altalanos tapasztalatok alapjan azert a 1.5 het a gyakoribb.
A dvd-k egyebkent szepen be voltak csomagolva. Gift matrica volt a dobozon es nem volt benne szamla ) Tehat nem volt vam se rajta. (Mondjuk egyebkent se lett volna, hisz boven a 35k huf-os hatar alatt voltam)
-
Vendég
-
Vendég
Akciós dvd lelőhelyek
Pl.: 12 majom 18.14 AUD + postaköltség
előrendelés esetén 4.50 AUD egyébként 5.50 AUD
3200-3300 Ft
A feltüntetet árakból lejön az ausztrál adó.
-
Vendég
Akciós dvd lelőhelyek
tehát a rendes árra ami AUSd ben van feltüntetve mennyi jön még rá !? mert amugy marha olcsó!
-
Vendég
Akciós dvd lelőhelyek
Waces: és a ezydvd -ről mennyi be kerül mire kipostázzák neked a filmet ? és mennyi idő mindez ?! thx !
-
Vendég
Akciós dvd lelőhelyek
Sziasztok,
Igen annyi volt, de pl az xpress.hu-n keresztul 200 "leggyorsabb" rendelo 1990 Ft-ert juthatott hozza (koztuk en is ))))) ). Most mar kicsit dragabb (2990).
En alt. ugy szerzek ilyenekrol tudomast, hogy azon webhelyeken, ahonnan rendelni szoktam 8xpress.hu, ezydvd.com.au,stb...) alt. biztositanak lehetoseget arra, hogy megrendeld a hirleveluket. Amibol alt. elso kezbol lehet ertesulni az akciokrol....
-
Vendég
Akciós dvd lelőhelyek
Még sok helyen annyi. Hónapokig volt a Warner akcióban.
-
Vendég
Akciós dvd lelőhelyek
Ez eddig szép és jó (egyébként már voltak próbálkozások ezügyben, ha jól emlékezem - érdemes lenne körülnézni), de miért a "Szoftver" és nem a "DVD filmek" rovatba került ez a dolog?! :smile47:
Rozetti
-
Vendég
Akciós dvd lelőhelyek
Ámen.
csatlakozom az előttem szólóhoz.
tényleg jó lenne tudni hol van akció
üdv.
Sly
-
Vendég
Akciós dvd lelőhelyek
Sziasztok,
Nyilván mind, akik ide látogatunk, szeretjük a dvd filmeket. Abban is biztos vagyok, hogy a legtöbben a saját pénztárcánk ellenségei sem vagyunk. Sőt megkockáztatom, hozzám hasonlóan rengetegen vannak közöttünk, akiknek ugyan tetszik egy-egy film, de mégsem annyira, hogy a normál árát kifizessék érte. Ha azonban akciós áron is hozzá lehet jutni, rögtön érdekessé válik a dolog.
Mivel egyéb topicban már téma volt az akciós dvd beszerzés, pl. SW1, úgy gondolom érdemes egyet csakis a kedvezőbb áron beszerezhető lemezeknek szentelni, legyen az bármely témában készült (film, zene stb.) alkotás, akár üzletből vagy a netről.
Ha valaki tehát ilyenről tud a jövőben a cím, ár és lelőhely megjelölésével adja közre az információt.
Talán így elkerülhető lesz, hogy beleszaladjunk egy-egy feleslegesen drága vásárlásba.
Talán még a kiadóknak is feltűnik ez a hely, s közvetlen információhoz is juthatunk itt is.
Sok sikert.
Üdv,
alfa