Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
WinDVD 2.2 tv-re nem ad képet
-
Vendég
Azert nem mukodik, mert ez a patch csak a winDVD2000-es kiadasahoz jo, az ezutani verziokhoz mar nem. De a winDVD2000-ret is megtalalhatod azon az oldalon. Probald meg azzal, nem olyan sok a kulonbseg a 2.1-tol.
-
Vendég
Nekem hasonlo problemam lenne, de nekem 2.1-es verziot adtak a Dell notebookomhoz. Tudnal segiteni, mert az altalad megadott pach nem muxik egyutt az en WinDVD.exe-mel.
Koszonettel,
R.
-
Vendég
http://www.hwhunpage.hu/savage/utils.htm - ezt úgy írják, hogy savage kártyához készült patch, de szerintem megy minden kártyával, hisz csak a tv-outot engedélyezi windvd alatt...
-
Vendég
Vettem egy videokártyát, amihez adtak egy Intervideo windvd 2.2-t. Amikor elindítom, kiírja, hogy amíg Macrovision hardvert nem telepítek, nem adja ki aképet tv-re. Tud-e valaki olyan programot, ami ezt feloldja? Köszi előre is.