Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MATRIX2 TRAILER!!
-
Vendég
MATRIX2 TRAILER!!
Én HLMPX moziba nem megyek... :smile17: csak a legvégső esetben... :smile14:
Részemről irány a Ster Century :smile1:
-
Vendég
MATRIX2 TRAILER!!
Ne már, pedig nagyon jó jelenetek vannak be várga, de tudom-tudom abból is csak pár kocka, de akkor is a régi jó öreg szerplők +minden, ja és persze a trailer végén bejön a régi matrix zene ez nagyon jó feeling, végig futott rajtam a hideg... Nekem végül is tetszett (izlések és pofonok)
Nagyon várom már a filmet.
Itt sem a szar dat-ot vagy a gyengébb mpg-et nézem meg hanem elmegyünk szépen a HMPLX moziba. Ahogy azt a Star Wars II.-nél és tettük (egy ilyen kultuszfilmet nem otthon a kis 17"-os monitoron kell nézni...) +néhányan a SWII topicban...
-
Vendég
MATRIX2 TRAILER!!
Az az igazsag, hogy en tobbet vartam a trailertol! Semmit sem mutatnak, csak betuk, meg a duma megy :smile22:
Mindenesetre mar alig varom a filmet (2003: )
-
Vendég
MATRIX2 TRAILER!!
Nagyon tuti... Eddig már 3 oldaról próbáltam mindegyiken gáz volt... Ez most már le is van tölteve
Ja és köszönet a havernak is!
-
Vendég
-
Vendég
MATRIX2 TRAILER!!
feltenném, csak nem tudok konnektálni... 21es a port?
másik cím ? (13 megás a divx)
divxet a mov2avi-val készithetsz, először tömöritetlen AVIként kell elmenteni, aztán VDUBBAN át divx-be.
mov2avi : www.google.com keress rá.
-
Vendég
MATRIX2 TRAILER!!
Arty!!
Fel tudod nyomni a Divx-es verziot a hlc.warez.hu ftp serverere? De az is jo, ha valaki a legujabb, feltort, teljes quicktime cimet mondja meg! :smile8: :smile8:
-
Vendég
MATRIX2 TRAILER!!
Bocs, de fingom nincs rola, ugyanis nem csinaltam semmi extrat a geppel... amugy azota megint nincs kep, csak hang. Probalgasd ugy is, hogy nem a MOV-ra kattintasz, hanem elinditod a QT playert es onnan nyitod meg... nekem is ugy ment, de most megint nem megy. A konvertalas utan meg nincs hanja az MPEG-nek, csak kep van. Megall az eszem! :smile47:
-
Vendég
MATRIX2 TRAILER!!
Nekem vegul sikerult lejatszani :smile27: Ha sikerul atkonvertalni mpg-re, akkor felteszem valahova.
-
Vendég
MATRIX2 TRAILER!!
OOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!
Akkor már nem vagyok egyedül, aki nem tudja megnézni !!!!!
Help!!!!
:smile23: :smile26: :smile45: :smile7:
:smile41:
-
Vendég
MATRIX2 TRAILER!!
Emberek! Most a QT player a szar, vagy a trailer??? Mert nekem csak hang van, kep nincs...
-
Vendég
MATRIX2 TRAILER!!
Helló!
Inkább adj nekem tanácsot, hogy csináljak belőle
avi-t, vagy mpeg-et mert a Quicktime nem játsza le nekem.
Csak hang van, kép nincs.
Nagyon meg akarom már nézni
-
Vendég
MATRIX2 TRAILER!!
ha mondtok cimet, felteszem DivXben FTPre!
(Divx3-1500kbit, 640*288, mp3 192kbit/48khz)
(a 25 megás MOVból csináltam)
-
Vendég
MATRIX2 TRAILER!!
Neked honnan van meg, mert én ma reggel az
Mp3portál-ról szedtem le (24 Mb).
:smile27:
-
Vendég
MATRIX2 TRAILER!!
Melyiket szedted le? A 480-as simán megy. Lehet, hogy a nagyhoz Professional verzió kell az meg fizetős. Persze arra is van megoldás.
-
Vendég
MATRIX2 TRAILER!!
Halihó mindenkinek!
Leszedtem a Mátrix 2 Trailert, de .mov kiterjesztésű és
semmivel sem tudom megnéni!!!!
Help please :smile27:
-
Vendég
MATRIX2 TRAILER!!
Hello, a www.hardwired.hu oldalon fentvan amit keresel... :smile45:
-
Vendég
MATRIX2 TRAILER!!
Nem lehetne esetleg feltenni a DVDcenter ftp-re a legnagyobb meretu trailert? A hirekben megadott linkrol ugyanis nem lehet resume-olni, es rohadt lassu modemmel
Ha nem megy a DVDcenterre (esetleg jogi okobol) akkor barmilyen, lehetoleg magyar serverre!!! (Ha lehet, akkor a 640x288-as verziot) elore is koszi! Pliz :smile6: