Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
WinDVD 4.0 Plus!!!
-
Vendég
WinDVD 4.0 Plus!!!
Sziasztok!Szeretnék számítógépemhez DVD lejátszót letölteni, persze olyat ami működik is és nem áll meg 5 perc után!
Köszi
-
Vendég
WinDVD 4.0 Plus!!!
Nekem magyar rendszeren, magyar WinDVD 4-es van. És kérdezősködik. De a megoldást a DVDGenie 4.10 jelentette, ahol kiiktattam a WinDVD régiókódját, azóta meg sem nyikkan, játssza a cuccot.
A PowerDVD-nél meg már jött ki patch a 4-eshez, tedd fel, aztán nézd meg mit szól hozzá.
-
Vendég
WinDVD 4.0 Plus!!!
Az oprendszer WinME angolnyelvű, de a területi beállítás természetesen magyar. Egyébként a PowerDVD előző változatai semmilyen "hibát" nem jeleztek, és nálam csak egy figyelmeztetés van aztán katt az OK-ra, és már műxik is.
Szerintem változtattak valamit a régiókódok detektálásánál, nem biztos, hogy a prg-k előnyére.
-
Vendég
WinDVD 4.0 Plus!!!
Nem értem ezt a régió kódos nyavaját. Nem a windvd a főnök,ha a lemez 2-es a meghajtó 2-es nem lehet problem.Ha a meghajtó régiómentes mint az enyém is és a cuccosom magyarországon tartozkodik akkor sincs problem.Ha az op-rendszer terület kódja nem a 2-es régió valamelyikére van álitva,akkor persze hogy megkérdezi hogy most mi van. A windvd arra ál be mint az op-rendszer.A csiki-csuki játék pedig azért van mert a lejátszó szoftver nem irhatja felűl az op-rendszert,a területi kód változtatása újra inditást igényel
-
Vendég
WinDVD 4.0 Plus!!!
Mykee!
Megkérdezhetem milyen DVD-ROM van a gépedben, mert nekem a Powerdvd 4.0 írta ki néhány napja, hogy még 5 régióváltásom van, noha a DVD-ROM (Pioneer DVD-103S) elvileg codefree (azért elvileg, mert csináltam egy firmware frissítést 1.14-1.16, és bár nem írta, hogy ettől kódos lenne, de hát ki tudja. Nyitottam egy topicot is, de eddig senki sem írt.), és 2-es régiójú lemezen kívül más nem volt még benne.
A WinDVD-vel az az egy gondom volt, hogy a Matrix c. filmnél nagyon csúnyán akadozott a kép. Mondjuk valszeg a hardver miatt (Celeron 400), de a PowerDVD-vel hibátlanul működött, azóta ezt használom.
-
Vendég
WinDVD 4.0 Plus!!!
Hogy azért mindenkit tudósítsak:
a hiba megoldódott, de nem a progiból... nem. A DVD Genie 4.10-en át! Kivettem a WinDVD régiókód használatát és a nullázás extra kulcsát bekapcsoltam. És lőn, megy a pite. Viszont ami érdekes: nem a főmenüvel indul, hanem egyből a filmmel. Hm. És ami furcsább: hiába állítottam az alapértelmezettre a magyar nyelvet: mint a pusztába kiáltott szó: oda se neki, angolul adja. Hej...
-
Vendég
WinDVD 4.0 Plus!!!
Na megnéztem ismét, nehogymáne! Becsekkeltem a 2-es kódot, alkalmaztam és a jelölés hipp-hopp eltűnt.... Ok? Mi a hiba?
-
Vendég
WinDVD 4.0 Plus!!!
Mielőtt még agyon dícséritek....
Én letöltöttem mindhárom buildet a kezdettől fogva (most a 43-as a soros). És a hiba uaz:
- végy egy amerikai pite 2-őt
- egy régiókódmentes lejátszót.
Ez a kettő nem jön össze. Uis a pite2 2-es és 4-es kódos! (Aszongya a progi...) A meghajtóm kódmentes (nem is jön már ki hozzá lokkolt firmware!).
Ezután ahányszor csak megpróbálom elindítani, megkérdezi, hogy szeretnék-e régiót váltani. Naná, nyomom az OK-t, de ismét megkérdezi, amíg el nem unod a "ki az erősebb" játékot... Megírtam nekik, de olyat írt vissza, hogy a propertiesen válasszam ki a kódot. Na ja, már megtörtént és a hiba áll. A 3.2-esig nem volt ez a probléma!
-
Vendég
WinDVD 4.0 Plus!!!
Félelmetes mit tud a progi :smile2: 8.1 analóg keverés! Mikór lessz ilyen hangkártya :smile5: Az külön tetszik hogy a hangfal méretéhez lehet hangot álitani.Ha kicsi a hangfalad vidd oda a csuszkát és olyan mintha nagyobb lenne :smile15: Szerintetek lejátsza a dvdaudiot vagy a S.A.C.D-ot! vagy ehhez különleges hardver kell!
innen: http://warewz.ws/?action=view&app=112 :smile45:
-
Vendég
WinDVD 4.0 Plus!!!
felmerült viszont az a probléma hogy a DTS lemezeimet nem játssza le rendesen a program, lassítva zajosan recsgve adja vissza a hangot, a kép pedig remeg. Valaki találkozott már hasonlóval? :smile23:
Lehet valahol a subtitle betüméretét és az OSD színét állítani?
-
Vendég
WinDVD 4.0 Plus!!!
rájöttem, creative panelen be volt kapcsolva a 4 hangszóró csak windows multimedia propertiesnél nem... :smile16:
A proggi a királyság.
-
Vendég
WinDVD 4.0 Plus!!!
A Windvd 4es újabb dekóder fileokat rakhatott fel szerintem azért lett szebb a kép. Nekem viszont nagyon nagy gondom a programmal, hogy nem lehet beállítani a 4hangszórós módot! A Dvdgenie fel sem ismeri. SBlive5+1-em van XP alatt. Miért nem megy? :smile9:
-
Vendég
WinDVD 4.0 Plus!!!
Erdekes dolgot tapasztaltam. Azt hittem kepminosegben a PowerDVD 4.0 XP a legjobb, de amikor felraktam a WinDVD-t, meglepodve tapasztaltam, hogy azoknal a jelenetknel (Pl rettenthetetlen 10. chapter, naplementes resz), ahol eddig elegge latszott a tomorites, ott az most klasszisokkal javult az Mpeg zajok javitasa. (Persze a Harware aceleration es a color hardware accelerator be volt kapcsolva). Ebben meg nem lenne semmi erdekes, elvegre ujabb a progi, azonban mikor ujra meg akartam nezni Power DVD-vel is, ott is eltuntek a zavaro tomoritesi problemak. Olyan, mintha a ket progi kozos motort hasznalna...
-
Vendég
WinDVD 4.0 Plus!!!
itt: http://dvdutils.ultraweb.hu
Nálam auitomatikusan átvált S/PDIF-re, ha 4 vagy 6 hangszórós módra váltok át. Másnál is jelnetkezik ez?