Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ulead dvd fac.-val kodolt fileoknál késik a hang,miért?
-
Vendég
Köszi a segítséget, leszedtem a programot és müxik! Köszi!
-
Vendég
chx!
Szerintem a Ulead DVD MovieFactory nagyon jó program, de én inkább csak authoring-ra használom, azaz a menüket, a chapter-eket, a VCD, SVCD, DVD formátumot készíttetem el vele.
Az enkódolásra inkább a TMPGEnc programot ajánlom, legalábbis én ezt használtam. Elég jó a frame-je, és elég egyszerű. Vannak ettől jobb (gyorsabb)programok, de azokat nehéz megszerezni, és bonyolultabbak is. A Tsunami MPG Encoderrel készíttetem el az MPEG2 (MPEG1) formátumú, az előre kiválasztott hordozóhoz használandó videó anyagot, majd az a DVD MovieFactory-val írom fel, menükkel, chapter-ekkel, nyitóképpel, egyebekkel.
Próbáld ki, ha tudok még segíteni, írd le.
TRider
-
Vendég
Miért késik a hang ulead dvd factoryval kódolt videóknál? Mivel tudok még kódolni, milyen programokkal, ami kompatibilis, vcd,dvd-cel?!Mármint hogy olyan formátumot készít, amit egyből lehet írni!