Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
H+ helyett: Eugene? Igen!
-
Vendég
Hi!
Én NT4 alatt használom és kifogástalan. Bár maradtam a Station mellett. Például nagyon zavaró, hogy fullscreen üzemmódban a start menüt nem tüntetti el...
-
Vendég
Nálam Toy Storyk mentek .93-ason es .96-oson is csont nelkul, csak bookmark es egyeb szolgaltatasok nem mukodtek (mivel meg beta). Igaz, SCSI a lejatszom, es W98SE alatt nyomom DVD-t. Nálam mindenesetre megy, es rendesen megorultem neki, hogy végre le tudom jatszani oket.
Ezert is inditottam ezt a forumot, hogy tenyleg ennyire tuti (lesz) az Eugene, vagy tenyleg nincs tokeletes megoldas?
Udv:
Jamis
-
Vendég
Halihó!
Sajnos a fenti állitásodat nem tudom alátámasztani. Inditás után mindegyik macerás lemeznél (Toy Stori-k, Stewart Little) a következö hibaüzenetet küldte: List index out of bounds (7).
Lehet, hogy csak én vagyok az amatör és nem állitottam be valamit. Ha van ötleted please help me. (software vesion 0.93beta)
Nacsá
-
Vendég
Szívesen megírnám a tapasztalatomat, de win2K alatt (bár hivatalosan muxik) nekem csupan egy segmentatin fault-ot tudott produkálni, miután beállítottam, a tényleges DVD-drive betűjelét. :-(
A H+ -hoz letölthető lejátszó nekem eddig kifogástalanul működött, bár az általad említett 3 filmet nem próbáltam. Lejátszottam már vele magyar, angol, amerikai és kínai kiadású DVD-ket is 0-tól 2-ig terjedő régiókódban, de problémát nem találtam.
A Eugene-től pont azt várnám, hogy többet tudjon a réginél, pl feliratozhatna külső állományból. de ezt csak a monitoron lesz képes - a szerző állítása szerint - valamikor, egy magyar programozó által fejlesztett plugin segítségével. Szóval, még várok egy üzemképes verzióra.
üdv tarkus
-
Vendég
Hollywood+ mint hardver jo, de a szoftverek… sokunk találkozott bizonyos filmeknek (Stuart Little, Toy Story 1-2, es meg sokan masok) a rettegett mmsystem275 hibaval. Ez kizarolag driver/player hiba, ugyanis Eugene lejatszoval csont nelkul ment!
Aki esetleg nem ismeri: Az Eugene DVD player a H+ kártyát használja, egyenlore meg beta fazisban leledzik, sok funkcio meg nem mukodik, design-t se konnyu alulmulni (de legalabb skinnable!), viszont hiba nelkul lejatszik olyan filmeket, amitol H+ player elszall!
Letolthelo: www.hplus.hu download section. Install utan helpben van gyari URL, fejbol nemtom bocs.
Masoknak tapaszatalai Eugene-el?? Mi ment, ami Hollywood-al nem, es mi nem ment rajta?
Udv:
Jamis